С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
пътуване, дано да си седи в столчето, че напоследъл не иска Sad
Копчелино,напълно те разбирам.И при нас е така,хич не я свърта в колата напоследък.Ако заспи добре,ама иначе...трябва един от двамата да се прави на маймуна и да я забавлява.Като прибавим и жегите напоследък -положението става сериозно Mr. GreenАз нарочно не и пускам много климатика,че много бактерии се размножават там,а като знам как обича ММ да чисти филтри и изобщо поддържа хигиена #Cussing out

# 76
Здравейте,мили мами
Честита пол.годинка на   duce ,много сте сладки ,и годишнина на sashara.Ние днес бяхме на ДК:9.450 и 71 см.Голям мъж си имаме:)Да попитам мамиге от София,може ли някой да ми даде координати за ехограф в болницата в Горна баня?И невролог за фонтанелата да я погледнат,че е голяма.
Лек и усмихнат ден!

# 77
Здравейте мацки  Hug
Sahasrara , честита годишнина. Обичайте се още 100 пъти по толкова  Hug
За грамофорина нищо не мога да кажа. Останала съм с неприятни спомени от него, тъй като и мен с това ме мажеха като малка, за болно гърло, за афти, за незнам какво си... общо взето само за запек не ми го даваха, едва ли не  Blush С други думи, майка ми му беше голяма фенка., може би наистина е ефикасен  newsm78
За седенето в колата, напълно съм солидарна. Преди малкия поне в колата заспиваше, сега - не. Зяпа ли зяпа и всичко му е интересно, защото се движи. И се чудя защо го ограничавам и не му давам да гледа ТВ, като то като гледа през прозорците на колата, все едно телевизия си гледа  Laughing Тука тия дни сме много превъзбудени. Дали заради зъби, дали защото го рамотавам с колата, та се превъзбужда от гледки, не знам. Но положението е плачевно. На обяд изядохме 2 лъжици броколи. истинско чудо. До сега едва успявах една да натъпча. Все така му се потриса, взе да прави физиономии, че ще повръща, още щом види лъжицата, че се запътва към устата му,  Monkey му с  Monkey Усети се, че така спирам да давам пюрето и давам мляко. От една седмица гледаме една бебешка книжка с животни и се учим какви звуци издават животните. Общо взето муча, мяукам и лая почти цял ден. Резултатите са: котето прави 'Ау-ау", а кокошката - "мама".  newsm78 От вчера сме научили "тата" и вече втори ден само това повтаря. А като види баща си, ми вика "Буа".  newsm09 Изобщо, нищо не е както трябва, ама нека си комуникира детето, като порастне, ще ги оправим нещата. Ох, снощи пак се будихме през 30мин. Вече не знам коя съм, къде съм... нищо не знам вече. Изобщо - между ушите изветрях от безсъние. За сметка на това, пък доволно си се смея на пълзенето на Митака. На мама червейчето, гъне се като глист, и пак не може да улучи движенията  rotfImbo

# 78
  • София
ехооо къде се изгубихте днес  newsm78.

Sahasrara честита годишнина. Много да се обичате и уважавате   bouquet

Ние за сега с возенето сме екстра. Много му харесва да се вози, а и почти винаги спи.

Ние нещо се подрискахме вчера. Дали е от едно купено пюре незнам. Днес уж за сега само веднъж ака , пак редичко беше, но поне не е като вчера.

лек ден и се появете еййй  Party

# 79
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Хайде по едно малко и ледено, че да се разпишете  Joy

Sahasrara,   bouquet

guerry, ще ти звънна по тел. Simple Smile Ще те чакам в четвъртък, но съм с двете дрисли и не знам до къде ще я докараме Simple Smile

Mama_na_Dimitko, много ми е готино да те чета така описателно и картинно  Wink Чак си го представих "глиста"  Joy

ani243, попитай в темата за недоносените за координати на лекари ... За съжаление там мамите знаят най-добре отговора ...

kopchelino, след 10-ти септември ще се задържиш ли в София или вече ще си отпътувала?

Моята дрисличка не иска да пие АМ ... Днес купих ново шише ... да видя дали ще пропие ... Не мога да разбера: хремава е; започнах АМ от Англия; топло й е; зъби ли са ... Много за опциите за тоЗ отказ ... Но пък странно - започна да изяжда по цяло зел. и плодово пюре ...

# 80
Благодаря на всички ви за пожеланията!   bouquet
Изкарахме страхотно!  txtloves

Безобидничка
, да се оправяте вие с яденето и мерси за коктейлчето! Wink

# 81
Малеее,хич ни няма напоследък Cry.Да ви се похвалим 7.300 сме,,64 см.Като се има впредвид ,че е родена мъничка 2300,46 см.Ама добре smile3501 си хапва детенце
Пък да ви кажакаква я свършихме днес със вземането на урина-никаква Joy.То не се залепи както трябва пък и дори да се беше залепило пак мисля че нямаше да стане нищо.Та в крайна сметка ме посъветваха да сложа памуче в памперса и после да го изцедя..Така и направих лесно бързо чисто JoyОбаче ако трябва да е стерилна урината -този номер не минава.Така после и взеха кръв,после ваксина-абе който я видя днес-:а колко си хубавка,ама чакай сега да те боцна: Cry Cry CryЛевкоцитите и били повишени ама било нормално при малките деца.И това е.Обаче сега сме много кисели,и изобщо днес цял ден.Дали е от ваксината-незнам.Доега не и се отразява по никакъв начин,ама аз досега все след ваксина и давам панадолче ,пък днес не и дадовхnewsm78.Чак сега,пък да видим.Айде майчета Hug Hug Hug
А забравих да кажа записахме час за коремен ехограф.Някой беше питал дали се яде преди това-казаха ми може само мляко, вода,сок,чай.Без каша и пюрета

# 82
Здравейте мами Simple Smile

При нас положението е зле  Cry Имаме си вече и разстройство и лек обрив, който може и да е от високата температура или е реакция от панадола незнам вече Sad
То афтите се оказаха най-малкия проблем, откъде дойде този вирус  #Cussing out
За разстройството давам Лечебна хумана и Биогайа. Оризова вода не ще да пие и това си е Sad
Ако имате идеи споделяйте Simple Smile

Абе много гадно било детето ти да е болно  Sad И въпреки всичко намира сили да си играе и смее Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 83
Нели,защо не сложиш малко захар в оризовата вода?Аз знам от опит с баткото,че е много ефикасна при разстройство.Горкото дребосъче baby_neutral,дано не е нещо сериозно-може да са зъбки.А на доки ходихте ли,незнам щом има и температура newsm78

# 84
Здравейте мацки!
Безобидничка, мерси за коктейлчето. Едно такова ми трябва сега, и не да не ме търсят до другия Петък  Party
Нели, опипа ли венчетата, да не би и вие да изкарвате някое зъбче? Обрива едва ли е от Т, по-скоро е някаква реакция от нещо. Афтите обаче, е по-възможно да са от Т, при някои деца така избиват. Колкото до Биогайа-та, не знам защо са ви я изписали, на нас я изписаха, за да регулира стомахчето, за да почне да ака по-редовно (акаше малкото 1 на 2 дни). И като почнахме гайата, почна всеки ден х2. Та... малко се учудих. Иначе и аз давах оризова вода със малко захар. Почти веднага действа. Дано всичко мине бързо, знам какво е, ние всеки месец сме с Т и още нещо. Я от зъби, я от вирус... та, съчувствам ти. Но, тогава усещаш най-силно, че вече си родител. Поне при мен малко така се получи.  Confused
Днес сме що-годе нормално кисели. Вече ММ като се прибре от работа не ме пита, "Послушен ли беше малкия?", а "Много ли рева?".... Изобщо, детето е кисело и нервно, като стара мома в предклимактериум, ама нищо, аз пак си го обичам. Нали си е на мама маймуната...  Heart Eyes А днес голям смях му хвърли, като го сложих да седи. Установих, че явно му давам да пие вода от много смешно шише...  newsm78 Като го види и умира от кеф, сякаш портокал му белиш насреща.  Thinking После имахме "брейк-денсинг" на спалнята - или иначе казано, опитваше се да пълзи. отново неуспешно. Ама опитва детето. Е, може и да не пълзи, ама пък какъв чудесен плувец и брейкър може да стане от него...  hahaha Откакто съм "едноръка" тва хлапе се научи да си отлепва памперса. Докато го лепна от едната страна, от другата вече го е отлепил... И общо взето по 10 мин прайме упражнения за идиоти... Само да поотрасне малко.... заявката му за "Шамарената фабрика" набъбва, набъбва...  Twisted Evil Абе, не скучая с две думи Grinning
Хубава вечер и спокойни бебоци   love001

# 85
  • Бурса
Здравейте момичета, аз съм от рядко включващите св, но нещо ви няма и ще допринеса за раздвижване на темата Simple Smile
Моята госпожица продължава все така да се буди нощем и нищо друго не я приспива освен на гърда. Викам ще прежаля съня и ще опитвам по друг начин ама цък- нито вода, нито песнички, люшкне, на ръце хич не ще, само се гъне и като я сложа на леглото си стои кротичко и по някое време взема да ми се вре и аз след 1 час такива упражнения пак и давам.... Истината е, че и на мен така чи е по-лесно, защото знам че ще си цокне и ще заспи ама дали ще е за 15мин, 30мин или 2-3 часа никога не се знае. Не искам да я научавам само на гърдата ама както ви казах и на мен така ми е по лесно и май ще има да му мисля нататък  Crazy
Mama na Dimitko  и аз като безобидничка съм фен на твоите постове  Simple Smile А твоят маймун ( на телефона не ми излиза иконката) нека си е маймун, на кого му е весело с тихичко бебе, пък то ако не ревне малко ( или повечко...) какво бебе е Simple Smile
Ние да ви се похвалим, днес водих малката на фотосесия, майка ми ни я беше подарила за кръщенето на Теди. Тя беше спокойна през цялото време и въобще съм много доволна. Хубави снимчици станаха, сега си ги чакаме с нетърпение.
Това от мен, много лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 86
Нели, дано се оправите по-бързо. Имало някакъв вирус с темп и разстройство, но бързо минавал.

Безобидна, не мога да кажа със сигурност, ако имам възможност, ще звъна Simple Smile

Мама на Димитко, благодаря ти от сърце за картинното описание, накараме да се посмея, а имах нужда Simple Smile Дано ръката скоро се оправи, а малкият да слуша повече или да киселее по-малко, каквото си харесаш.

Натали има нова любима поза за хранене - за да й е по-вкусно кракът задължително трябва да е качен или зад ушите или поне в устата. А аз си имам ново упражнение - като започне да плаче, я вдигам и после я навеждам да видя дали пак ще заплаче, прилича на куклите едно време, които като ги наведеш назад и говореха. Детето си реве, а на.мен ми е забавно Simple Smile. Опита за пореден път да се осакати с една дрънкалка, защо ги правят толкова тежки, не знам.
Иначе за пълзене идея си няма, само маха с ръце; хем яде пюрета хем се кърмим по 8-9 пъти на ден, ама упорито отказва други течности, те са и само за поливане - като види шише стиска биберона и се пръска с него, нацелва се и в очите и тогава настава вдин рев Simple Smile а аз съм мама мързелана и не настоявам , като не ще от шише, ще я кърмя, докато не поиска от чаша. Голямата мъка на баба й, че нямало да пие мляко сутрин, защото и аз не съм пиела, еми ако трябва насила да я карам и да го прибутвам с нескуик, мерси...
Много ми е странно, но имам чувството, че се върнах от Охрид с друго дете, погледът й е сменен, реагира повече, пупупу, за една седмица порасна колкото за месец Simple Smile вече ми прилича повече на момиченце, а не на бебе Sad
Спирам с лиричните отклонения, лека нощ и спокойни и спящи бебоци :*

# 87
  • Бурса
"хем яде пюрета хем се кърмим по 8-9 пъти на ден, ама упорито отказва други течности, те са и само за поливане - като види шише стиска биберона и се пръска с него"
Kopchelino все едно описваш моята кифла Simple Smile Ние сме едно към едно вашия случай.

# 88
Добро утро!  Hug

копчелино,тели-май и моята госпожица се присъединява към вашия отбор!  Hug Лошото е,че 2-3 от тези хранения са през нощта-напоследък се буди на всеки 2 часа!  #Crazy

мама на димитко-големи сте сладури!  Hug

Момичета,започвам да се замислям дали да не купя проходилка,да я използвам за по 10-15 мин.,когато други занимания не я забавляват,а аз имам работа-малката все иска да ходи,да я разхождам по спалнята и вече кръст и ръце не ми останаха... Имате ли опит-не знам какво трябва да се гледа на тези проходилки-всички ми изглеждат еднакви?  newsm78

# 89
Здравейте момичета Simple Smile

Стели Благодаря за съвета за оризовата вода - пийна си от нея Simple Smile

Мама на Димитко Венчетата са ни побелели от доста време и затова педи предположи че е от тях понеже нямаше афти на първия преглед. После излязоха те и накрая и разстройството и педи каза че си е вирус. Вчера ходихме при него за 3-ти път заради обрива, но и той каза че е алергична реакция и каза че най-вероятно е от панадола.

Но днес обрива вече е намалял, разстройство нямаме, афтите са се поскрили и температура не сме вдигали от вчера следобяд  Simple Smile Явно гадния вирус отминава  Praynig

Много  Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт