С други думи, майка ми му беше голяма фенка., може би наистина е ефикасен 
му с
Усети се, че така спирам да давам пюрето и давам мляко. От една седмица гледаме една бебешка книжка с животни и се учим какви звуци издават животните. Общо взето муча, мяукам и лая почти цял ден. Резултатите са: котето прави 'Ау-ау", а кокошката - "мама".
От вчера сме научили "тата" и вече втори ден само това повтаря. А като види баща си, ми вика "Буа".
Изобщо, нищо не е както трябва, ама нека си комуникира детето, като порастне, ще ги оправим нещата. Ох, снощи пак се будихме през 30мин. Вече не знам коя съм, къде съм... нищо не знам вече. Изобщо - между ушите изветрях от безсъние. За сметка на това, пък доволно си се смея на пълзенето на Митака. На мама червейчето, гъне се като глист, и пак не може да улучи движенията
.

Ще те чакам в четвъртък, но съм с двете дрисли и не знам до къде ще я докараме 
Чак си го представих "глиста" 
.Да ви се похвалим 7.300 сме,,64 см.Като се има впредвид ,че е родена мъничка 2300,46 см.Ама добре
си хапва детенце
.То не се залепи както трябва пък и дори да се беше залепило пак мисля че нямаше да стане нищо.Та в крайна сметка ме посъветваха да сложа памуче в памперса и после да го изцедя..Така и направих лесно бързо чисто
Обаче ако трябва да е стерилна урината -този номер не минава.Така после и взеха кръв,после ваксина-абе който я видя днес-:а колко си хубавка,ама чакай сега да те боцна:
Левкоцитите и били повишени ама било нормално при малките деца.И това е.Обаче сега сме много кисели,и изобщо днес цял ден.Дали е от ваксината-незнам.Доега не и се отразява по никакъв начин,ама аз досега все след ваксина и давам панадолче ,пък днес не и дадовхnewsm78.Чак сега,пък да видим.Айде майчета

Имаме си вече и разстройство и лек обрив, който може и да е от високата температура или е реакция от панадола незнам вече 

И въпреки всичко намира сили да си играе и смее 

А днес голям смях му хвърли, като го сложих да седи. Установих, че явно му давам да пие вода от много смешно шише...
Като го види и умира от кеф, сякаш портокал му белиш насреща.
После имахме "брейк-денсинг" на спалнята - или иначе казано, опитваше се да пълзи. отново неуспешно. Ама опитва детето. Е, може и да не пълзи, ама пък какъв чудесен плувец и брейкър може да стане от него...
Откакто съм "едноръка" тва хлапе се научи да си отлепва памперса. Докато го лепна от едната страна, от другата вече го е отлепил... И общо взето по 10 мин прайме упражнения за идиоти... Само да поотрасне малко.... заявката му за "Шамарената фабрика" набъбва, набъбва...

А твоят маймун ( на телефона не ми излиза иконката) нека си е маймун, на кого му е весело с тихичко бебе, пък то ако не ревне малко ( или повечко...) какво бебе е 

Дано ръката скоро се оправи, а малкият да слуша повече или да киселее по-малко, каквото си харесаш.
. Опита за пореден път да се осакати с една дрънкалка, защо ги правят толкова тежки, не знам.
а аз съм мама мързелана и не настоявам , като не ще от шише, ще я кърмя, докато не поиска от чаша. Голямата мъка на баба й, че нямало да пие мляко сутрин, защото и аз не съм пиела, еми ако трябва насила да я карам и да го прибутвам с нескуик, мерси...
вече ми прилича повече на момиченце, а не на бебе

Лошото е,че 2-3 от тези хранения са през нощта-напоследък се буди на всеки 2 часа! 

Явно гадния вирус отминава 
на всички Препоръчани теми