Благодаря ви за пожеланията
Аз пак влизам да черпя и днес
Поздрав от нас и се почерпете от тортата жираф ( нашия любимец
Тортата е домашно производство..не ни се смейте много 

Феичке, и аз имах чуството тези дни, че вечер не стига кърмата на детето. Беше една нервна и така се дърпа, все едно няма капка мляко, а по принцип направо си заспива вечер докато яде. Но сега от 2 дена е по-спокойна, та може да е било и от зъбите. Дано и при вас отмине и да не е намаляла кърмата ти!

Тачии, много вълнуващо, че ще видиш баткото. Хващай го и го нацелувай едно хубаво

Гери, дано наистина е период и да можеш да "глътнеш малко въздух"

За мерките ме карате тука да се изчервявам... Ние сме 9 кила... см не знам..към 70 може би е вече. Пюренца хапва доволно (ако и дам буркан от 800мл ще го излапа и него
Плодове сурови съм давала само под формата на сок- праскова и ябълка , а пюрета - круша,сливи и ябълка. Но нещо не им се кефи - винаги повръща след тях,колкото и малко да е изяла или изпива

.
) и сега на обяд в 15 часа едвам половината от едно пюре което беше 120гр, т.е. хапнахме около 60тина грама. Цоцна малко и заспа.
Много е гадно, защото я боли доста и плаче, направо и на мен ми се плаче с нея. Откъде дойде този вирус незнам
Ако някой има опит със справянето на афти да споделя
И защо все отдолу ни излизат зъбите не мога да си обясня. Отдолу вече 5 ще стават, а отгоре - нищо! Ненормална работа. Не спи, не яде, изобщо ужас. А така се надявах, да има по-голяма пауза между никненето на зъбите, че да можем да си починем малко... На всичкото отгоре, установих, че имаме колики от моркова. Спирам го за сега. Дано тая нощ да спи малко по-спокойно, защото тук за няколко дни много ми се насъбра и съм гроги. Пюретата ги ядем все така вяло, едва пробутвам по 60-70гр. А тъкмо си мислех, че вече ще успеем да заместим обедното хранене. Ама всяко чудо за 3 дни. Пак не иска да ги яде. Нищо не харесва, вече не знам какво да му давам. И на плодовите се мръщи и плюе.

за другите мами. 
И мисля да я послушам, че имаме в рода алергични към мед и си е свръх опасно.