Аз снощи дадох каша лека нощ на Хип.-ами пак се буди -не през час ,ами през два

А това дентокинд май беше-някоя ползвала ли го е?

Изследвахме кръв и урина-всичко е ОК,сополи нямаме,гърлото е добре!!!Какво е това чудо-какви са тези зъби не знам! 
Вчера купих някаква царевична каша с моркови на Тьопфер,ама не сме я пробвали още...
- аз го взех с цел да успокои зъбките и на мен ми помага. За спокойното спане - спис и спокойно, но той по принцип няма проблем със съня и спи непробудно.
- радвам се, че са ти харесали. Аз определено така ще обличам детето. Дори космонавта е по-скоро за Боровец когато идем на почивката 

Изпихме си лекарствата, Имунокола и него го приключихме и сега сме доволни от живота. Не ни притесняват зъби и спим чааак до 6:30-7
Цяла седмица не мога да му се нарадвам, колко е послушен Димитко. Нищо, че той не ме отразява особено...
Ядем си пюретата, (ще-неще вече свикна и ги яде малко по задължение, ама вече пробутваме почти по цяло пюре) Кашите мисля да почвам тая седмица. Месото го почнахме. Мислех си, че като е мъж като баща си, ще налита на мръвка, ама не познах. И месните пюрета ги яде със същото отвращение, с което яде и всички останали... 
от нас с Димитко на всички мами и бебоци!
Е. сега имаме почивка и от зъбите, та нямам право да се оплаквам. 
Не я иска тая 2-ка и тва си е.
И ако събираш наказателна дружина срещу нея, пиши ме!
За закуска ги хапвам такива всезнаещи скатавки като нея 

Като застудее ще слагам панталони и яке върху дом. дрешки ..., а като е много, много студено - имам две космонавтчета останали от средната 
Трябва ми практика
Лесно се кара, но ме е шубе да тръгна сама с дечинята 
- радвам се, че Димитко е спокойничък, а така дава възможност и на мама да е спокойна и щастлива 
- бързичко да се оправяте 

Твоят Марти ще има рожден ден заедно с моята Вики 
Ние се будим по график нощно време. В 00.30ч, 2.00ч, 4.00ч, 5.30ч, 6.30ч и в 8.00ч вече окончателно ставаме.
Я кажете за тия каши лека нощ да взема да ги пробвам и аз, та дано да ми стане лека нощта 
Иначе браво, че си се престрашила да покараш, по-често се пускай и ще ти стане рутина 

Препоръчани теми