.Много,ама много ми се спи вече.Онзи ден си мислих,че малката за 7 месеца има 5 непробудни нощи(разхвърляни във времето,не една след друга)Оф ,аз май ви се оплаках вече,ама моля да ме извините,ако е така
Моляяяя
.Много,ама много ми се спи вече.Онзи ден си мислих,че малката за 7 месеца има 5 непробудни нощи(разхвърляни във времето,не една след друга)Оф ,аз май ви се оплаках вече,ама моля да ме извините,ако е така
Моляяяя
. И почти всяка нощ ми се буди и ме побърква , суче като луд през един час, но не иска да се дохранваме и това си е. Незнам как да го прилъжа вече да пие малко каша, че да мога и аз да посля.
на Гери уж и мина ухото и сега пък каката е с бронхит...направоооооо :-S за спането незнам и аз какво да правя рано заспива и се буди най-малко два пъти през ноща...а понякога и на всеки час.Тук една комшийка давала дентокинд на малкия и спял по цяла нощ.Ами това от нас то няма ново освен болести
лек ден и усмихнати бебенца @-}-- 
- И аз започнах да давам дентокинд на Мони за облекчаване на зъбките и ... май наистина има успокояващ ефект. Ние не се будим /освен няколкото вечери докато го мъчеше зъбчето/, но откакто го давам забелязвам по-спокоен сън.
- и ние утре правим 8месеца 
. Ама и тя тази нощ точно през час-незнам защо
.А сега спи вече два часа
.А пък аз не
Лошото е че поне през 2 часа е будна и мрънка.Не плачи на болка или настоятелно,ами просто си мрънка.Ако не и обърна внимание -малеее
дано и другите да не ви мъчат много. Аз също поръчах един скафандър, но мисля че има смисъл от яке, защото Натали още дори не пълзи, а с яке с количката ми се вижда неудобно, не че скафандърът не е пак обемист..
...не знам, реших да не купувам яке. Поръчах й едно палтенце с леопардов принт за гости и това е
не мога да пусна линк, че сайта на теско не работи
...иди го разбери, аз вече съм се отказала - кърмим се в 3 и в 6 сутринта и понякога и в 11-12 нощно време и това си е. Как ще се отбиваме не ми се мисли. Казаха ми да махам нощното хранене, че така свиквала и после все ще търси, ама никой не обяснява дали ще намалее кърмата, ще спре ли...като не пие друго мляко.
.Давам и вода и през час- два пак е будна
- може млякото да не я засища
знам, че КМ държи /като наяждане/ по-малко от АМ. 
)
Ние се родихме на 25.02.2014 3,200кг. след дългооо обмисляне с таткото решихме че ще се казваме Мартин. Сега вече сме на 7 месеца и сме на кисело мляко от третия месец спим от 21:00ч до 6:30-7:00ч сутринта почти не ми се е будил.До 7 месец бяхме на кърма сега вече сме на домашно кисело мляко.От 4-5 дена се будим много често нощем и сме с едно разстройство,неспокойни сме и си мисля че най-вероятно ще ни избива зъбче.Докторката ми каза да му купя Дентинокс и да го мажа.Купихме мазахме се и на следващата вечер пък спа непробудно сега май пак така се очертава при условие че тази вечер не съм го мазала.Дали може да е фалшива тревога?
и ако е така защо разстройството му продължава.Вече не знам какво да си мисля моля ако има някоя мама с подобен проблем да пише ще бъда много благодарна!
, обикаляше с проходилката като луд. Явно са си найстина много удобни.