Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 527
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • В света на мечтите... ❤

Еми не мога да го възприема с таз коса и това си е  ooooh!  Joy Joy Joy

# 406
  • Керодиспансера
[
Скрит текст:
video]https://www.youtube.com/watch?v=kC8H73sVG90&index=113&list=PLA5E901567B1F689B[/video]

Аз пък чаках това, ама добре че има хора дето да правят клипчета, че иначееееее..
Това го чакахме всички, и си го заслужавахме да го видим  Naughty  да ...ама не  Mr. Green

[/quote] какви са тези папагалски одежди  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 407
[
Скрит текст:
video]https://www.youtube.com/watch?v=kC8H73sVG90&index=113&list=PLA5E901567B1F689B[/video]

Аз пък чаках това, ама добре че има хора дето да правят клипчета, че иначееееее..
Това го чакахме всички, и си го заслужавахме да го видим  Naughty  да ...ама не  Mr. Green

какви са тези папагалски одежди  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha
[/quote]

Свежарски,Ели,свежарски  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 408
И за мотивация след шока с перуката и цветната бомба  Mr. Green

Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 409
В този вестник дето му бяха дали,дали не е попаднал на някоя новина за чифтето  Mr. Green

# 410
В този вестник дето му бяха дали,дали не е попаднал на някоя новина за чифтето  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing
Май виждам снимка от епизод 15-ти на първа страница  Peace

# 411

Охххх ... да, Гери ..че то ако чакаме на сценаристите и на турския СЕМ...
Обаче ...те във филмите си не са толкова консервативни и ограничени ...дали някой режисьор няма да се вдъхнови от това клипче и да направи един турски вариант на "50 нюанса.." ...софт вариант  ..с тези двамата, разбира се Embarassed Crazy Wink Мисля, че ще им се получи ..и то доста добре ...Актьора, който са избрали изобщо не ме кефи и е много далеч от образа, който аз си изградих... Керем много повече се приближава  newsm03 ..Ханде също - видяхме я и свенлива и много смела и съблазняваща  Peace

# 412
# 413
  • Дъблин

Обаче ...те във филмите си не са толкова консервативни и ограничени ...дали някой режисьор няма да се вдъхнови от това клипче и да направи един турски вариант на "50 нюанса.." ...софт вариант  ..с тези двамата, разбира се Embarassed Crazy Wink Мисля, че ще им се получи ..и то доста добре ...Актьора, който са избрали изобщо не ме кефи и е много далеч от образа, който аз си изградих... Керем много повече се приближава  newsm03 ..Ханде също - видяхме я и свенлива и много смела и съблазняваща  Peace

ОО даааа много добро предложение!!! аз знам кой искам да играе в този филм Simple Smile  К.Т. и Б.С Simple Smile хихихихихихих за мен са тези!!!!

# 414
Аз физиката и биологията не я видях у ГБ за това предлагам да вземат да заснемат последните да речем айде да не са 10 епизода че много ще им стане ами 6 или 7 и да има много от физиката че тя Зейнепче като видяхме в 26 епизод на нова година си беше готова за физика и биология после и в 37 ама Джейнито взе че звънна и развали момента. Mr. Green Heart Eyes

# 415

ОО даааа много добро предложение!!! аз знам кой искам да играе в този филм Simple Smile  К.Т. и Б.С Simple Smile хихихихихихих за мен са тези!!!!

За американския вариант ли? Дай пълни имена, че така не схващам..
За американския за мен най-подходящ беше Иън Сомърхолдър
Скрит текст:

# 416

аз знам кой искам да играе в този филм Simple Smile  К.Т. и Б.С Simple Smile хихихихихихих за мен са тези!!!!

+ 1  Peace
Тези двамата буквално ще взвривят положението  Laughing Определено им се получават страстните сцени  Peace Peace

Вени, Къванч Татлъту и Берен Саат има предвид Гери  Peace
Обаче ти като написа Ян, се сетих че съм гледала една тяхна сцена с Нина - уау уау уау  Laughing

# 417
# 418
  • Дъблин
Аха за Кивко и Бернчето Simple Smile  направо си ги представяммммммм!!!! и ми стана хипер горещо!!

# 419

аз знам кой искам да играе в този филм Simple Smile  К.Т. и Б.С Simple Smile хихихихихихих за мен са тези!!!!

+ 1  Peace
Тези двамата буквално ще взвривят положението  Laughing Определено им се получават страстните сцени  Peace Peace

Вени, Къванч Татлъту и Берен Саат има предвид Гери  Peace
Обаче ти като написа Ян, се сетих че съм гледала една тяхна сцена с Нина - уау уау уау  Laughing

Ооо, да..и те бяха много добри в тези сцени в Забранения плод - спомням си ги мн добре  Peace ..ами може да направят още един вариант, не толкова софт с Къванч и Берен  Laughing  Wink

Общи условия

Активация на акаунт