Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Керодиспансера
Ох,Гале, от пет мин, като хипнотизирана ти гледам гащите и ми се плачи  Cry Cry Cry

# 481
Марабаааа Слънчовци  Hug Hug Hug Hug Hug
Избягвам да пиша, че никой не обича новите, ама днес не можах да се сдържа  Laughing
Коментирах го и с Ирка, казвам го и тук - според мен няма такова нещо като Ямкер - всичко е зле замислен ПР и нищо повече  ooooh! Още не съм изгледала филма до края, но след невероятните сцени на ЗейКер, които видях до тук, просто не виждам как може К.Б. да е със Зъбатия кит  и да играе така с Ханде  Whistling Каквато и професионалистка да е Зъбла  Mr. Green не би могла да издържи на такова напрежение  hahaha Та с други думи, според мен или К.Б. е с Ханде, но никога няма да го покаже или е сам звено  Peace

# 482
Девочки от мен ийи геджелер  Hug Hug Hug

Пепи, лека  Hug  Heart Eyes

# 483
  • Под Сините камъни
Избягвам да пиша, че никой не обича новите, ама днес не можах да се сдържа  Laughing
Коментирах го и с Ирка, казвам го и тук - според мен няма такова нещо като Ямкер - всичко е зле замислен ПР и нищо повече  ooooh! Още не съм изгледала филма до края, но след невероятните сцени на ЗейКер, които видях до тук, просто не виждам как може К.Б. да е със Зъбатия кит  и да играе така с Ханде  Whistling Каквато и професионалистка да е Зъбла  Mr. Green не би могла да издържи на такова напрежение  hahaha Та с други думи, според мен или К.Б. е с Ханде, но никога няма да го покаже или е сам звено  Peace
Ей още един към нашата групата на невярващите  newsm44 newsm44 newsm44

# 484
  • Керодиспансера
Пепи, лека нощ  smile3524

Много ми се иска да си права  Praynig Praynig Praynig нали точно тая тяхна игра ни заблуди и подлуди тотално  ooooh! Mr. Green

# 485
Пепи, лека нощ  smile3524

Много ми се иска да си права  Praynig Praynig Praynig нали точно тая тяхна игра ни заблуди и подлуди тотално  ooooh! Mr. Green

Прословутата сцена от Нова година- е там си правеха кекс у движение и няма сила, която да ме убеди, че просто са добри актьори  Peace Ма нал се сещаш, че ако излезнах и кажат "Да, ние сме заедно" веднага ше се почне - вие не сте никви актьори, имате връзка и за тва така и т.н. бла бла бла

# 486
И аз си харесвам гащите.
Аз съм убедена че няма Якер колкото и на тая Зъбла да и се иска.Просто няма никва химия нищо.А и това е най-лошият ПР правен някога.И ако бяха заедно щеше поне да има фенски снимки а не някой на когото е платено да ги снима в киното и то апарата е професионален.
Няма как да излъжат просто в смисъл Керем и Ханде погледите им говорят химия има е какво повече да говоря.Като гледам Ханде нещо и липсват снимки с Окан не знам просто какво да кажа.

# 487
ИнС-Фифилотка  , то и ПР да е вече излезе от всякакви граници . От февруари месец е неспирен ПР -а , то ги коментираха по предавания , по вестници и по сайтове , то не спряха да ги пишат , че са севгилита. Никой  от тях не е отрекъл. Само от време на време ги виждаме ту прегърнати в МОЛ-а , ту на кино , ту на разходки и снимки с фенове  Peace

Новото е , че К.Б започна да се крие на общите празненства  Peace

# 488

Мараба Фифи  Hug Hug Hug
Пиши, моля те! И аз съм сравнително от скоро ...и аз така мислех в началото, ама като си по-упорит и те приемат навсякъде  Peace  Mr. Green И когато те подкрепи някой - също ( Heart Eyes  Hug за моята подкрепа-тя знае коя е)
А и сега когато ние вече сме изгледали сериала и когато е свършил и много неща вече са известни, на мен лично ми е интересно да разбера как ти ще прецениш играта им ...че ние си мислим, че сме се омагьосали, защото тогава не знаехме как стоят нещата и...

Но... ето ..и ти стигна до желание за ХанКер и отричане на ЯмКер  Party Mr. Green
Добре дошла в отбора  Hug

# 489
Офффф гледайте докъде ни докара само ръката на Кирето в кадър с ЯТ  Thinking
щото си е неговата 100 % - същите подвити пръсти и същите нокти , тц тц тц, как сме го опознали само  Joy аз за мъжа си не мога да кажа такива подробности  rotfImbo

Фифи  Hug много искам да си права, но за съжаление ще кажа, напоследък все повече се убеждавам, че имат връзка тези двамцата! Не случайно в последните епизоди Керем изглеждаше леко напрегнат и дръпнат в романтичните сцени, не че много ги имаше, ама еле 54-ти беше върха !
Предполагам ЯТ е загубила търпение и при положение че сериала приключва, не са се старали особено! Това според мен не значи, че я няма магията между Керем и Ханде, има я, всички почувствахме! Има такива ситуации, в които си силно привлечен от някого, желаеш го неистово, но не може да си с него  Peace

Краси  Hug ако беше лявото ушенце, щяхме 100 % да го разпознаем  Laughing сладура ни той  Heart Eyes

# 490
Избягвам да пиша, че никой не обича новите, ама днес не можах да се сдържа Laughing

Фифилотка, тук няма момиче, което да не иска новите ....аз поне не вярвам, напротив, в момента си най-безценното попълнение в темата, тъй като притежаваш възможността да си по-обективна и безпристрастна от нас....Затова...смело напред....за нас ще е удоволствие да видим и твоето мнение по всички теми...

# 491
Да се успокоим малко с чаровно Ханденце  Heart Eyes

Керем колко е смешен тук  hahaha hahaha hahaha

Охх, Фифи, а като изгледаш този епизод, вече никой няма да може да те убеди, че няма ХанКер  Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 22:22 от LoVeni

# 492
# 493
Да допълня само предния си пост  Peace
И аз като Галя смятам, че няма химия, няма привличане между Я и К, поне от негова страна няма!
Даже на общите им снимки извън сетовете, ми стоят повече като френдове, той я е прегърнал дружески през рамо и т.н.
Тя му се гуши и виси на врата му, хвърля влюбени погледи, абееее...
Мисля, че Керем е с нея по съвсем други съображения, ако ме разбирате, с оглед израстване в кариерата  Peace

# 494

Общи условия

Активация на акаунт