Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 509
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Heart Eyes Heart Eyes

Aз пък връщах много пъти тази сцена, как се появи на вратата .. и после, обяснението  Sad Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 646
  • В света на мечтите... ❤
Влади  Hug нещо ми се губиш тази вечер  Laughing
Снимката е от Измир-2, нали  newsm78
Ама вижте им лицата - излъчват спокойствие и хармония като са един до друг, а най- ме кефят от сета на Липтон  Peace не ми се вярва да се е искало от тях чак такъв чок професионализъм  Laughing

Е,нормално е малко да са се вживели повече в професионализма,те като не излизат от роли 24/7 ,особено Кире  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  охх,сладурчо  Heart Eyes

# 647
 Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad не знам дали въобще ще се видят отново, а ако се видят ще е случайно  Sad Sad Sad  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire не знам по кого да стрелям вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 648
И аз се отбих до новата тема - прекрасна е  Peace
Като видях корицата, се сетих - Ханде беше просто невероятно красива в последния епизод, нали Heart Eyes Прическата много и отиваше, а личицето и.....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сияеше , особено в момента от авчето на Дани  Hug

# 649
И аз се отбих до новата тема - прекрасна е  Peace
Като видях корицата, се сетих - Ханде беше просто невероятно красива в последния епизод, нали Heart Eyes Прическата много и отиваше, а личицето и.....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сияеше , особено в момента от авчето на Дани  Hug

Охх,Еви  Hug  то при тез целювчици от Кире как да не сияе,милата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  направо ще светне като коледно дръвче  Heart Eyes

# 650
# 651
Дани  Hug Керем бая я награби там, дали е имало ремаркета на снимките  Laughing

# 652
Туй бонбонче тук сигурно в микрофона се е загледало  Grinning

# 653
Дани  Hug Керем бая я награби там, дали е имало ремаркета на снимките  Laughing

Бая,ама го секнаха  #2gunfire  ,както й,когато я притисна в кухнята като беше отишъл да им носи газ  Mr. Green

# 654
Дани  Hug Керем бая я награби там, дали е имало ремаркета на снимките  Laughing

Бая,ама го секнаха  #2gunfire  ,както й,когато я притисна в кухнята като беше отишъл да им носи газ  Mr. Green
тази сценааааааааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 655
Сигурно са имали отлични оценки на изпитите по професионален влюбен погледа в университета по актьорско майсторство  Crazy

# 656
Охх,Кире дали си легна вече,та и ние да лягаме,че нещо взех да се  smile3507

# 657
Дани  Hug Керем бая я награби там, дали е имало ремаркета на снимките  Laughing

Бая,ама го секнаха #2gunfire  ,както й,когато я притисна в кухнята като беше отишъл да им носи газ  Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Имах чувството, че някой му каза "стига" и той се засмя и отдръпна  Peace

Баръш покани Зейно на танц, Керем ще си пригризе вените от ревност, издърпа Мела на дансинга, тя ще припадне от вълнение, Керо не я забелязва хич, зяпа Зейното, сменят се двойките и също се сменя физиономията на Керем  Laughing Laughing Laughing
Отново никаква химия при чифтето не найдох  Peace

# 658
Дани  Hug Керем бая я награби там, дали е имало ремаркета на снимките  Laughing

Бая,ама го секнаха #2gunfire  ,както й,когато я притисна в кухнята като беше отишъл да им носи газ  Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Имах чувството, че някой му каза "стига" и той се засмя и отдръпна  Peace

Баръш покани Зейно на танц, Керем ще си пригризе вените от ревност, издърпа Мела на дансинга, тя ще припадне от вълнение, Керо не я забелязва хич, зяпа Зейното, сменят се двойките и също се сменя физиономията на Керем  Laughing Laughing Laughing
Отново никаква химия при чифтето не найдох  Peace

Оти НЕМА чифте  Naughty   Wink

# 659
Като  МелКер заедно и се сещам за Якер и ми идва да почна да стрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт