Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • В света на мечтите... ❤
Хельооуу,слънчевки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Охх,през всички нюанси на настроението сте минали  Joy  "50 нюанса" са ви малко даже  Mr. Green
Браво на поетесите за произведенията  smile3501 smile3501 smile3501

Рожденичката заболяла  Rolling Eyes  ами наистина не се радвам за това,няма как чуждата болка да ме радва,но и не я съжалявам  Peace  Както и вие казахте,всичко се връща рано или късно и за моите скромни 25 години,съм виждала случаи,които го доказват  Peace

Вярно е,че не я познаваме лично,но ние не познаваме нито един от актьорите лично и все пак останахме добре настроени към всички актьори след сериала,с изключение само на Ямур,не мисля,че това е съвсем случайно,а и не говорим за 4-5 човека,които да са така настроени   Peace  За да има толкова масово отрицателно отношение към нея,не мисля,че проблемът е в другите  Wink
Ноо,стига за нея,че много редове й отделих  Mr. Green

Хандеджик,какво да кажа  Heart Eyes Ами има си хора,които просто са си добри по душа и природа и не могат да се променят колкото и да се насилват.Затова аз не се дразня на туита й,така го е почувствала,така го е написала,по-скоро ми е странно защо пише и трие,това си е нейната позиция и никой не може да я спре да я изрази.Може и да не е останала много близка с Ямур след сериала,но съм сигурна,че не й желае лошо по никакъв начин и именно затова е реагирала  Peace
Много е сладка на предизвикателството с кофата  Heart Eyes  Само не разбрах защо изстреля в началото всичко,което каза толкова бързо,все пак тези клипчета нямат лимит за времетраене  Grinning

Мерве и Исмаил също ми харесаха  Heart Eyes Heart Eyes
Сега чакаме Емре Кънай да видим  Peace

И накрая честит ден на Зъбличка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И разбира се гушки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 316
              Мерхаба,къзларкииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Катенце,за съжаление този път не мога да те подкрепя,защото мисля,че не си съвсем права.Ханде има добра душа и постъпва съвсем правилно-за съжаление ние не сме свикнали да ценим добротата у човека и винаги казваме за такъв човек,че едва ли не е балама.И в Библията ,и в Корана  е казано:"Не отвръщай на злото със зло".И не е важно ние какво си мислим,а как даденият човек разбира живота и ценностите.Браво на Ханде!!И ако тя е с Окан,сигурно има защо-вижте хубаво какъв благ поглед има този човек-явно си пасват в разбиранията.Няколко пъти съм писала по въпроса,че човек не живее само с едната гола хубост!Хубост до време! Peace Peace  Пък и никой не е виновен за външността си-Божа работа.Виж, за интелекта , културата и поведението  си е отговорен .  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
     На всички слънчеви момичета-гушки от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бабче  Hug  много си права . Това е Ханде !

# 317
   Лени  Heart Eyes
   Ох,  и Ханде няма друга работа , ами се занимава с тези .
  Мога да я оправдая с това , че феновете са малки деца , нямат спирачки и наистина от клавиатурата е много лесно да изливат негативна енергия . Тя като по -голяма им казва/показва какво на нея не и харесва или харесва , с една дума дава им пример как да се държат .

Но и аз смятам , че иска да се разграничи и да не я намесват повече между тях
 Стане ли нещо , сватбата ,  статия ли , ТТ или снимка в Истаграм веднага се започва и при нея
 Да си се занимават само с ЯмКера  - това иска Ханде според мен де  Peace

Но аз няма да харесам ЯТ , само защото К.Б я харесва и т.н . И наистина какъв е този ПР и със здравето . Не го разбирам и това е . Те чак уточниха и по медиите точно от какво са я оперирали  ooooh! ooooh! ooooh!

+1  Ето това чаках Simple Smile Краси, нали знаеш, че тЪ обичам

Това си е  информация от първа ръка..... Никой лекар няма да каже от какво е оперирана, Нямат право, без да е информиран пациента.

# 318
  • София
Кате, а ти откъде знаеш, че я използват? Ами ако наистина са приятели и с Керем и с Яамур? Не знаем реалната ситуация, всичко е някакви наши догадки.  

За мен  приятелството е двояко ..т.е  - случва се от двете страни ...едната страна се застъпва за теб , после другата и така Приятелство е взаимопомощ , солидарност , защита , обич и тн... аз това го виждам само в поведението на Ханде и затова стигам до този извод ...Пък и може , аз да съм се объркала - явно моята представа за приятелство не е като тяхната .......... Когато в едно приятелство само едната страна дава ...то вече според мен е отишло в друга посока ... ама коя съм аз ,че да ги разбирам тия работи .............Затова аз казвам така - познати , колкото искаш , ама приятели .......... човек няма повече от 2-3 -ма..... даже днес е трудно и толкова да откриеш
Ма Кате това е което ние виждаме, откъде да знаме истинските им отношения, Ханде показва това в ТТ, ама не сме ги видели как общуват. Това са неща които ние няма как да занем.

# 319

Дани  Hug  бързат всички ,  защото в Инстаграма клипчетата са максимум 15 секунди

# 320
Прави сте, ама не е лъжа , че НИКОЙ не я защити, когато я нападаха даже с едно редче, а Ханде писа 10000 реда.... ама се чудя за кво го изтри..

# 321

Дани  Hug  бързат всички ,  защото в Инстаграма клипчетата са максимум 15 секунди

Ааа,Краси  Hug Heart Eyes  туй не го знаех,ама то като нямам таквоз чудо,отде да го знам  Joy  И все пак можеше и с малко по-бавно темпо да действа  Peace

# 322
Прави сте, ама не е лъжа , че НИКОЙ не я защити, когато я нападаха даже с едно редче, а Ханде писа 10000 реда.... ама се чудя за кво го изтри..
Лил  Hug Heart Eyes  и аз това се чудя защо го изтри  Thinking 
Това,че никой не я е защитил тогава за нея не е повод да не реагира,а и тя не реагира на нещо,което не засяга и нея,защото споменават постоянно и нейното име.

# 323
Лини,скъпа моя лИбоФ,мерси за преводите!!
   И дворчето си ни е суперско!!!Браво! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 324
И какво Кире бил с голяма глава  Mr. Green  ми голяма е,щото има много мозък в нея  Naughty  
А щом тази е голяма,значи и другата няма да е малка  Mr. Green Crazy Crazy Crazy

# 325
Дани  Hug Hug , Бабче  Hug Hug

# 326
   БУ ние не знаем как общуват насаме - ако въобще общуват
  Но Ханде призовава феновете да не са толкова злобни и т.н , а ЯТ нищо не прави в соц.мрежи
  Да не мислиш ,че ЯмКерските фенове не изливат кофите върху Ханде  ???

Ето К.Б харесва снимки на ЯТ , на Ханде - не - нали са големи приятели . При едната го демонстрира , при другата не. (Обажда и се лично по тел.) И нагнетяването е готово , защото основната вина на К.Б е , че омеси  сериала с реала  Peace обърка  приятелството с работата  Peace

# 327
Аз слънчасвам с епизод 36 направо умирам от смях. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 328
Мениджерът на Зъбла е харесал статия за  болесттаи.  Кажете ми как да го разбирам това.....   Да си правиш ПР с болест, значи си стигнал дъното...

# 329
И какво Кире бил с голяма глава  Mr. Green  ми голяма е,щото има много мозък в нея  Naughty  
А щом тази е голяма,значи и другата няма да е малка  Mr. Green Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Даниииии

Чакайте сега , тя света няма да го оправи ...... Вижте Керем ...кво става , кво се случва - той отношение не взима ...,а тя що взема и за всичко се обяснява ...Как иска да не я свързват с чифтето ,като непрекъснато се обяснява , така  няма да се получи ...

Добра , добра , ама колко да си добър ....

Цитат
.Ханде има добра душа и постъпва съвсем правилно-за съжаление ние не сме свикнали да ценим добротата у човека и винаги казваме за такъв човек,че едва ли не е балама.И в Библията ,и в Корана  е казано:"Не отвръщай на злото със зло".И не е важно ние какво си мислим,а как даденият човек разбира живота и ценностите.Браво на Ханде!!

Че постъпва правилно -да , че ценя добротата у хората -да ...........но когато не ти отвръщат със същото и то винаги ...колко ще търпиш ...няма ли да си кажеш  Е , добре - направих всичко , дадох всичко ....повече не мога и просто с добро се отдръпваш....Всеки човек ими лимит и то за всичко в този живот .... лимит на търпимост ,лимит на компромис , лимит на доброта ,дори имаш и предел за злоба , ярост и тн и когато го достигнеш - повече не можеш да дадеш ...
Вие сега искате да кажете , че сте добри и когато усетите ,че някой се възползва от вас ...просто ще стоите и ще му позволявате ...верни на максимата ,че на злото трябва да отвръщате с добро ... Айде моля ви , защо не сте честни ..... и аз търпя ,търпя ,ама до някъде , а вие не
Не ме разсмивайте ....Та и Ханде ...ами да застане малко като мъж да видим ще я туитват ли нея винаги

Общи условия

Активация на акаунт