Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
# 331

И кисне в Инстаграм  Mr. Green
Мениджерът на Зъбла е харесал статия за  болесттаи.  Кажете ми как да го разбирам това.....   Да си правиш ПР с болест, значи си стигнал дъното...

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 18:16 от lqlqlq0000097

# 332
  • София

Специално за Тери и Влади

# 333
# 334
# 335
  Кате  Heart Eyes  права си мила !

Ханде плака и гледа последната серия с Нас . Другите двама си гледаха маймуните  и позираха пред обектива . Имат си нови проекти , шапка на тояга . Хората са различни .  Ханде е явно много емоционална .И аз не искам толкова да се обяснява , но тя като иска да се изкаже - никой не може да я спре  Peace  Joy

# 336
  • Керодиспансера

Керем в болницата при Зъбла  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 337
  • Керодиспансера
Аз не съм казала на кого е - само питам  Mr. Green

# 338
  • Керодиспансера

# 339
  • Керодиспансера

ЧРД на ЯТ  Heart Eyes

# 340
Здравейте  Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Прибирам се аз от плажа (поизгорях  Mr. Green ) естествено първо влизам във фейсбук и гледам систъра писала. Отварям и чета.
1. За учудване на другата тема НЕ СЕ РАДВАМ за това, което се е случило с Ямур. Даже ми стана много кофти. Колкото и да не я харесвам като актриса и човек, не означава , че й желая лошото и че се радвам за това. Много кофти ми стана.
2. Ханде така се е изказала, все едно тези дето плюят Ямур са виновни  Rolling Eyes И тя малко е преувеличила нещата и не знам дали някога няма да свикне, че така е като си известен. Понякога го отнасяш за някакви неща дето нямаш нищо общо. Примери бол. Не е нито първата, нито последната, която бере такива ядове с феновете си. Време е да спре да им обръща внимание, а не да влиза във война с тях, защото няма да постигне нищо повече, отколкото да докара още повече хейт.
3. Ние тук Ямур си я плюем, но не съм видяла никой да й желае нищо лошо (освен да няма сериал  Mr. Green ) Но никой не й е желал проблеми със здравето. Плюс това ние си я плюем тук, а не сме седнали да й пишем по социалните мрежи. Тези неща тя НИКОГА няма да ги прочете
4. Дойде ми в повече и това да се разнася навсякъде. Разбирам журналистите да са видели как я изписват или нещо такова. За какво правят ПР и от това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
5,. Пропуснаха снимка как я изписват и К.Б й държи ръката  Mr. Green

# 341
# 342
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
 Кате  Heart Eyes  права си мила !

Ханде плака и гледа последната серия с Нас . Другите двама си гледаха маймуните  и позираха пред обектива . Имат си нови проекти , шапка на тояга . Хората са различни .  Ханде е явно много емоционална .И аз не искам толкова да се обяснява , но тя като иска да се изкаже - никой не може да я спре  Peace  Joy

че после като осъзнае какво е написала и започва да трие ...което е още по -тъпо ...Аз ако бях нямаше да го трия , защото си е мое мнение ...
Исках да кажа с две думи ...че ме е жал за нея и ,че тя не заслужава това отношение и ако иска това да се промени трябва да брой до 10 преди да прави каквото и да било .и да спре да обръща внимание на КБ и ЯТ ..
Обичам Ханде ...тя ме докосна и затова не мога да подкрепям глупостите й и да стоя безучастно .

# 344
  • Дъблин
Еййййййййй тази Крокодилка и болна възпламенява нета!!!!

Верно, че е болна, ама ще и мине!!! черен гологан не се губи!!

Аз сега много неразбрах, защо е писала Ханде през ноща, ама да си кажа ко мисля за това дето е написала. Усещам, че Ханде иска да поуспокои  феновете си. То вярно, че каквото се случи с Керем и Ямур, веднага се отразява на Ханде, и я побъркват, и затова така си миля, че тя иска да ги поуспоки с всички тези бръщолевения. Ама на нея всички и се качиха на главата.  Тя Ханде сигурно се притеснява, че такива неща и пишат по туитър и едва ли не и тя е съгласна. А тя милата ко общо има с това?
Ама пък ако малко скръцне със зъби, нямя да е лошо - и по-точно на Керем и Ямур.

Бабчето хубаво го каза това за Корана и Библията. Истина е!!! Живото доказателсво е Ямур! както искате ме разбирайте!

хайде сега  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и  Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт