Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 574
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Да бе , ей сега ще пропътувам 100 + км  Mr. Green Тук с ими е добре  Joy Joy

# 376
Сега ще го нападнат фенките от Измир, направо са го отнесли в Айвалък  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тери , добре добре, ама в Айвалък ще ти е по-добре ,недей е прави на ударена хайде , марш натам

# 377
  • Керодиспансера
Тук е К.Б
http://www.acemhotel.com/
Айвалък  Peace
Че то там не е кой знае какво  Joy Joy Joy Поминалата година се разходихме до там

Опасни сте  Mr. Green Веднага разконспирирахте и хотела  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 378
  • Керодиспансера
http://instagram.com/p/sFk6yigfUm/ Тази русата на долната снимка май била Ясемин Mr. Green Mr. Green

И сега какво стана, Ханде и Ясемин ще се окажат дружки  Joy
Малеее, Ямурката ще си прегризе вените  Laughing Laughing
Тъкмо ще и се спука кистата без оперативна намеса  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha (Това беше черен хумор ) ooooh!

# 379
  • Керодиспансера
hahaha hahaha hahaha

# 380

Моля те.... Отиди и му обясни ,че имаш една прекрасна  сестра, която  му е  хвърлила око..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 381
Тя тази снимка на Ханде и Ясемин е стара.
http://instagram.com/p/sFmilfPpUR/ Mr. Green

# 382
  • Дъблин

Моля те.... Отиди и му обясни ,че имаш една прекрасна  сестра, която  му е  хвърлила око..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е бива ли Влади да го замерваш с очи?! хахахахаххахах

# 383

Тихо, Гери..... Сега се опитвам да накарам систъра да отиде да ми направи реклама  пред него, пък като го взема,  вие ще ми обещаете,че няма да  ме стреляте много Grinning

# 384

Здравейте, момичетаааа  wavey  love001  love001  love001

Изчетох ви и толкова много неща са се случили за ден и половина, че ще стане твърде дълго ако коментирам всичко. Ама то и без друго вие всичко сте казали - всякакви гледни точки видях, та... няма да повтарям.
Кате, Ирка  - виждам, вдъхновява ви и за стихоплетство личността на ЯТ  Wink  Mr. Green

Влади - чок гюзел е темичката, продължавай смело   bouquet
На Тери - приятна почивка - изглежда, че ще има интересни неща да ни разказва после - доколкото разбирам обикалят Турция и не са случайно подбрани местата  Peace

Лени, благодарско за преводите  Hug Heart Eyes нямах търпение да разбера какво е казала Ханде  Blush

Изкефих се много че Ханде също отговори на предизвикателството ..клипчето й чок сладко ...щото тя си е такава  Heart Eyes
За писанията й нощес - само ще ви напомня, че Ханде е зодия скорпион ...отличаваме се с непримиримо желание за Справедливост, независимо, че често осъзнаваме, че е невъзможно за постигане и изглежда направо глупаво отстрани, но все се опитваме да защитаваме другите ...(за това, когато ние нападаме какво се случва ...няма да говоря сега Wink Mr. Green

Ямур да се възстановавя бързо  Peace

А аз ви гушкам силно всички запалени, зарибени и превъртели по ЗейКер мацки в нашата слънчева тема  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 385
  • Дъблин
Да бе , ей сега ще пропътувам 100 + км  Mr. Green Тук с ими е добре  Joy Joy

Моля те.... Отиди и му обясни ,че имаш една прекрасна  сестра, която  му е  хвърлила око..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Тихо, Гери..... Сега се опитвам да накарам систъра да отиде да ми направи реклама  пред него, пък като го взема,  вие ще ми обещаете,че няма да  ме стреляте много Grinning
ЕЕЕЕЕЕЕ ти пък, защо мило, да те стрелям!!! По теб никога небих стреляла!!! Виж него няма да го пощадя! Доста съм набрала на това момче Simple Smile Въпреки, че е сладкиш и ми олекват краката като го видя!! Нооооооооооооо...

# 386
  • В света на мечтите... ❤
Вени и ти ли си скорпионче,слънце  Hug Heart Eyes Heart Eyes  И аз се присъединявам,Хелън,доколкото помня също беше от нашия отбор  Hug

# 387
  • Керодиспансера
Вени  Hug Hug

# 388
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 389
Спомняте ли си тази снимка и как бяха писали,че това щяло да е от сериала и ние как си чакахме изненада на Керем за Гюзелимчето  Heart Eyes   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт