Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Под Сините камъни
Я да питам, за Хисаря какво се очертава, че май ще намеря спонсор  Joy Joy Joy 
Бу на 20 септември с преспиване
Пепино, а къде? Да знам колко да си поискам Joy Joy Joy   
Спането още не е уредено.Дани и Жанито ще се занимаят с въпроса.Абе поискай си най малко стотачка

# 436
  • София
Дани на работа ли си, че пиеш кайве по това време?

Спането още не е уредено.Дани и Жанито ще се занимаят с въпроса.Абе поискай си най малко стотачка
Joy Joy Joy

# 437
Бу, още несе знае точно къде в Хисаря. Дани ще ни каже Simple Smile

Бу, значи трябва да поискаш повечко, щото още не се знае колко точно трябват Mr. Green Wink  Peace Супер, че ще можеш да дойдеш   Hug  Да има кой да ни сваля на земята, че повечето имаме навика да се реем в облаците честичко  Heart Eyes 
Ще ми е много интересно да си поговоря с теб за процеса на правене на сериалите в Турция - това ми е чок интересна тема, а доколкото разбирам ти имаш доста инфо в тази сфера  Peace

# 438
# 439
тук съм ей сега идвам Да се сплакна ,че ходих да карам колело с децата от махлата ...Аз и 5 момчета на 10 години , сметнете като лудата от махалата бях .... но си изкарахме суперско и много се смяхме ..
Накрая получих и комплименти и оферта да повторим и другата неделя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  кой като мен  ............ Peace

# 440
  • Керодиспансера
Керем и Ясемин  Mr. Green

# 441
  • Керодиспансера
hahaha hahaha hahaha

# 442
 Joy Joy Joy Joy Joy

Обаче не може да се отрече и Мехмет Г Heart Eyes . Мъжът е около 40 год , а изглежда толкова млад - красавец си е той

Аз сега пак мислих за Ханде . Какво толкова ги е замислила ЯмКера . Керем за 2 дена има 51.1 хил. харесвания на клипчето си с леда. Така или иначе си го харесват с или без нейните среднощни словоизлияния .  Peace
Ханде и Ясемин може да се познават покрай ВВ . Окан има снимка с Халит Е. и Ясемин  Peace

# 443
  • Керодиспансера
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 444
Не мога да разбера Керем и Ханде не виждат ли че си подхождат.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 445
  • Керодиспансера
И сега - разбор на деня -
- РД на ЗвИздЪта -провален по здравословни причини
- КБ -извън града за новия сериал
- Ханде- пледира невинен в ТТ
- Окан -  newsm78 в неизвестност  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 446
  • Керодиспансера
Не мога да разбера Керем и Ханде не виждат ли че си подхождат.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тц, те ако виждаха нямаше да се стигне до това абсурдно положение  newsm08

# 447

Ели , не знам какво са имали в предвид  , но това е уникален филм , толкова е тежък не е истина
  Има го преведен на БГ

# 448
# 449
Много са ми готини. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт