Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Керодиспансера

# 586
  • В света на мечтите... ❤
Гале, лека нощ  Hug

Дани, сега на чаша винце ти си наред да списваш, аз тази вечер се раздадох и след малко също лягам, че вече съм така  Tired  

Ето и ТТ си има Тамерчо вече  Peace

https://twitter.com/tameriniz_sm    

И кой туитва в него?!  newsm78  Фенски ли е или си е практика за сериалите  Thinking
Фенски мисля,че е  Peace

Ехх,слънце,то от една чаша ефектът на приповдигнатото настроение минава за 20 минути  Joy  Ама щом казваш ще те замествам  Hug Hug Hug
На теб лекичка и да си починеш хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 587
Еве - Не веднъж и два пъти се е случвало. Най-пресен пример са Пленителката - Онур и Туба и КПА - Енгин и Тувана. Принципно рядко екранните двойки стават двойка в живота, в повечето случай се залюбват някой други от сериала, без значение партнират ли си или не, Интикам излезе с 2-3 нови двойки примерно  Joy Joy Joy
Въобще по сетовете има доста любов, между всички  Joy Joy Joy

Хахаха ..Ами те като си станат едно голямо семейство, кво да правят - трябва и да се обичат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Онур и Туба се ожениха после, ама Туба почти нямаше любовни сцени ,дори целувки, с главния ( забравих го вече как се казва).

Благодаря, Дани  Hug

# 588

Лека нощ с тази песничка от мен  Hug Hug Hug

# 589
Еве - Не веднъж и два пъти се е случвало. Най-пресен пример са Пленителката - Онур и Туба и КПА - Енгин и Тувана. Принципно рядко екранните двойки стават двойка в живота, в повечето случай се залюбват някой други от сериала, без значение партнират ли си или не, Интикам излезе с 2-3 нови двойки примерно  Joy Joy Joy
Въобще по сетовете има доста любов, между всички  Joy Joy Joy

Хахаха ..Ами те като си станат едно голямо семейство, кво да правят - трябва и да се обичат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Онур и Туба се ожениха после, ама Туба почти нямаше любовни сцени ,дори целувки, с главния ( забравих го вече как се казва).

Джансел Елчин е главния  Grinning  аз много си го харесвах него  Heart Eyes  И заради Пленителката си направих едно време регистрацията в БГ Мамма  Grinning

# 590

Ммм,любима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и мека,Зайче,да сънуваш някой хубав батко,може и Кире да е  Joy   Hug Hug Hug

# 591
Скрит текст:
Фифо  Hug първия път беше чисто съвпадение, някоя си Зейнеб поздравява любимия си Керем с песента Разбиваща сърцата. Сонра, когато Зейно изстреля в лицето на Керем онази тирада за Бихтер, Бехлюл и прочее и той я слушаше с голям интерес, макар и нищо неразбиращ, та после явно той се е обаждал в радиото, разбрал е коя е песента и те така, в 28 епизод я е поръчал преди да отиде при Зейно  Peace

Вени, формулирала си го много добре според мен, или просто сме на едни ултракъси вълни двете  Laughing
Относно сцените между двете сестри : не са ми любими, но специално тази в болницата е много силна, смятам че и двете се справиха добре там Peace
53 епизод : този + 52 със сватбата на Уфук и финалния 54 аз лично не харесвам, и като стигна до тях, почвам ги отначало , тоест пропускам  Joy
Също не ми харесва и епизода, забравих кой по ред беше, с бабата на Баръш като се разболя и всички двойки бяха в техния дом! Еми, не им се получиха там сцените на Х и К, усещах напрежение, мога да кажа че и там не гледам
Всичко останало обаче ми е супер любимо, и романтичните моменти и тъжните моменти и комичните моменти, ВСИЧКО  Heart Eyes
Представям си просто какво им е било , ЯТ да им брои целувките, пък на нея какво и е било да вижда тези хвърчащи искри  #Crazy

Аз по този повод, от няколко дни искам да питам БУ, имало ли е друг такъв прецедент, главния с второстепенната джиджи биджи и най-вече какви са били последиците от това, имало ли е такива истерии около  тях  Thinking
Аз сега съм на Култовия 10-ти епизод, Кирето вече му почнаха мъките, хвърля само едни влюбени и ревниви погледи  Laughing таман урежда РД-то на Глистака  Peace

ако бях сценарист и знаех какви ще ги надроби КБ щях още от първа серия  да му почна мъките и да изкара с тая мъка поне три сезона и поради големия му професионализъм и мотивация и четвърти сезон щях да измисля ....ама още да е вмъчнен ........гадина малка , убава , такава ....
ама не съм ....нямаме на долната снимка за съжаление

....щот ако ме имаше и кекса нямаше да е мираж  и  #Puppy dog  ще ше да играе до 3 серия и тъй като е голяма Звиздъ нямаше да може да си я позволи продукцията и щях да я освободя .... smile3508

# 592

Илинче  Hug направи я и моя любима таз песничка  Heart Eyes

# 593
Обаче като за приключил сериал и в неделя в полунощ е добре народът по балкона и мазето  Party

18 Потребители и 29 Гости преглежда(т) тази тема

# 594
Обаче като за приключил сериал и в неделя в полунощ е добре народът по балкона и мазето  Party

Дани .това защото днес е празник - всенароден , ден велик е .....

# 595
Скрит текст:
Фифо  Hug първия път беше чисто съвпадение, някоя си Зейнеб поздравява любимия си Керем с песента Разбиваща сърцата. Сонра, когато Зейно изстреля в лицето на Керем онази тирада за Бихтер, Бехлюл и прочее и той я слушаше с голям интерес, макар и нищо неразбиращ, та после явно той се е обаждал в радиото, разбрал е коя е песента и те така, в 28 епизод я е поръчал преди да отиде при Зейно  Peace

Вени, формулирала си го много добре според мен, или просто сме на едни ултракъси вълни двете  Laughing
Относно сцените между двете сестри : не са ми любими, но специално тази в болницата е много силна, смятам че и двете се справиха добре там Peace
53 епизод : този + 52 със сватбата на Уфук и финалния 54 аз лично не харесвам, и като стигна до тях, почвам ги отначало , тоест пропускам  Joy
Също не ми харесва и епизода, забравих кой по ред беше, с бабата на Баръш като се разболя и всички двойки бяха в техния дом! Еми, не им се получиха там сцените на Х и К, усещах напрежение, мога да кажа че и там не гледам
Всичко останало обаче ми е супер любимо, и романтичните моменти и тъжните моменти и комичните моменти, ВСИЧКО  Heart Eyes
Представям си просто какво им е било , ЯТ да им брои целувките, пък на нея какво и е било да вижда тези хвърчащи искри  #Crazy

Аз по този повод, от няколко дни искам да питам БУ, имало ли е друг такъв прецедент, главния с второстепенната джиджи биджи и най-вече какви са били последиците от това, имало ли е такива истерии около  тях  Thinking
Аз сега съм на Култовия 10-ти епизод, Кирето вече му почнаха мъките, хвърля само едни влюбени и ревниви погледи  Laughing таман урежда РД-то на Глистака  Peace

ако бях сценарист и знаех какви ще ги надроби КБ щях още от първа серия  да му почна мъките и да изкара с тая мъка поне три сезона и поради големия му професионализъм и мотивация и четвърти сезон щях да измисля ....ама още да е вмъчнен ........гадина малка , убава , такава ....

....щот ако ме имаше и кекса нямаше да е мираж  и  #Puppy dog  ще ше да играе до 3 серия и тъй като е голяма Звиздъ нямаше да може да си я позволи продукцията и щях да я освободя .... smile3508

Еми,Катенце,такъв е живота,мило  Hug  Радост и тъга,дето вика Шишо Бакшишо  Mr. Green

Обаче твърдо фаворит ми е този с шапката и шалчето  Joy Joy Joy

Сега чакаме Керемчи още в края на първа серия или най-късно началото на втора в новия сериал да прави бъркани яйца  Party Party Party Crazy  Нали ше е Palyboy  Crazy  

# 596
Скрит текст:

Joy Joy Joy Чак до 3та серия???????????????
Лека, Или  Hug Hug

# 597

Дани .това защото днес е празник - всенароден , ден велик е .....

Ами,то преди 10 минути свърши празника,по-скоро май са се появили щото е свършил вече  hahaha hahaha hahaha

# 598
за лягащите .....от мен ...от сърце .....

и верно ушите са му червени ............. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ей това момче щЪ мЪ умори

# 599
за лягащите .....от мен ...от сърце .....

Айде сега дай и нещо от душа  Party Party Party

Тренираш ли програмата за 20-ти  newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт