Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Не знам дали е нова.. А нова е май  Mr. Green

# 601
  • В света на мечтите... ❤
за лягащите .....от мен ...от сърце .....

и верно ушите само червени ............. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ей това момче щЪ мЪ умори

Понеже съм бързак,да те цитирам пак  hahaha  и ако няма рима,удари ма  Mr. Green

То от светлината туй бе,не че гУ е СРАМ  Embarassed   Joy  макар че реално дори и фантазия това им е първата целувка на ХанКер в сериала  Heart Eyes

# 602
Не знам дали е нова.. А нова е май  Mr. Green

Сигурно,като гледам брадясал е  Laughing

Все отбор юнаци са  Joy

# 603
# 604

и верно ушите само червени ............. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Понеже съм бързак,да те цитирам пак  hahaha  и ако няма рима,удари ма  Mr. Green

То от светлината туй бе,не че гУ е СРАМ  Embarassed   Joy  макар че реално дори и фантазия това им е първата целувка на ХанКер в сериала  Heart Eyes

той нали в интервютата се изкара с ореол на главата ..... Joy Joy Joy Joy
не знам какво ще прави в новия сериал ...мъка ми е , притеснена съм за него ...ако трябва да е нон стоп с червени уши да не му стани нещо ...пък и  #Puppy dog сигурно ще е в шок
Оххххххххххххх , драмата започва ...трябва да си купя носни кърпички
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
А, Дани, първата целувка беше в басейна - 10 епизод  Joy
Това с ушите беше много добро, но си е факт де  Laughing Laughing Laughing И не само ушите, целия се зачервяваше  Laughing

И от мен лека нощ на лягащите  Hug

# 606
Скрит текст:
Еве - Не веднъж и два пъти се е случвало. Най-пресен пример са Пленителката - Онур и Туба и КПА - Енгин и Тувана. Принципно рядко екранните двойки стават двойка в живота, в повечето случай се залюбват някой други от сериала, без значение партнират ли си или не, Интикам излезе с 2-3 нови двойки примерно  Joy Joy Joy
Въобще по сетовете има доста любов, между всички  Joy Joy Joy

Хахаха ..Ами те като си станат едно голямо семейство, кво да правят - трябва и да се обичат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Онур и Туба се ожениха после, ама Туба почти нямаше любовни сцени ,дори целувки, с главния ( забравих го вече как се казва).

Джансел Елчин е главния  Grinning  аз много си го харесвах него  Heart Eyes  И заради Пленителката си направих едно време регистрацията в БГ Мамма  Grinning
Това е първия и единствен сериал засега, по който зарибих мама и ..татко  Naughty  ...и най-скъпата ми и любима леля
Скрит текст:
(която от 10 месеца вече не е с нас   Cry Cry Cry  ...представям си колко щяха да й харесат Слънцата ...много харесваше отношенията, които демонстрират в семействата, в нормалните такива ...като цяло много се кефеше на турските сериали ...ние с нея много си ги обсъждахме, тя следеше почти всички по нашите тв, а заради Пленителката я научих и как да си ги намира във вибокс ....Липсва ми ужасно  Cry  Heart Eyes..)
да го гледат на турски език със субтитри ...а татко дотогава отказваше да гледа какъвто и да е турски сериал.
А пък когато миналото лято бях на гости на леля, тя беше зарибила чичо ми и не изпускаха серия от Огледален свят  Naughty  Heart Eyes

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божеееее заприличва на Xman, вълка който е  ooooh!

# 608
Зайче ..................... Hug Hug Hug Hug    знам кое ти е на сърчицето

# 609

Косата добре,ама май ми идва маалко в повечко брадата  Thinking  Иначе си е все  Heart Eyes

Понеже съм бързак,да те цитирам пак  hahaha  и ако няма рима,удари ма  Mr. Green

То от светлината туй бе,не че гУ е СРАМ  Embarassed   Joy  макар че реално дори и фантазия това им е първата целувка на ХанКер в сериала  Heart Eyes

той нали в интервютата се изкара с ореол на главата ..... Joy Joy Joy Joy
не знам какво ще прави в новия сериал ...мъка ми е , притеснена съм за него ...ако трябва да е нон стоп с червени уши да не му стани нещо ...пък и  #Puppy dog сигурно ще е в шок
Оххххххххххххх , драмата започва ...трябва да си купя носни кърпички
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А,то по интервютата всичко е според ситуацията,казват ти какъв образ трябва да представиш и ти като латерна навсякъде едно и също  blahblah blahblah blahblah
Сега ще трябва да е МАЧО,ще бъде

# 610

Ирче, ще ме умориш  Joy Joy Joy
Ама пак е много хубав беееее, еййй какво ще го правим това Кире  Crazy

Дани  Hug
+1 за кекс още в първа серия  Peace

# 611
А, Дани, първата целувка беше в басейна - 10 епизод  Joy
Това с ушите беше много добро, но си е факт де  Laughing Laughing Laughing И не само ушите, целия се зачервяваше  Laughing

И от мен лека нощ на лягащите  Hug

Охх,вярно,забравих я нея  ooooh!  Blush  ама тя щото беше по-кратичка,докато тази във фантазията беше  Crazy Crazy Crazy

Вени,слънчице,много съжалявам за леля ти  spoko spoko spoko

# 612

Хахаха, Ирка, верно  Joy

# 613

Ирче, ще ме умориш  Joy Joy Joy
Ама пак е много хубав беееее, еййй какво ще го правим това Кире  Crazy

Дани  Hug
+1 за кекс още в първа серия  Peace

Абе той да ни падне пък идеи какво да го правим бол  Crazy Crazy Crazy

# 614
Понеже мина 12 мога да го пусна  Mr. Green 

Кирето тренира за тазовата област,за да е гъвкав и да се справя по-професионално в горещите сцени на новия сериал  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт