Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Вени  Hug много съжалявам за леля ти, мило  Praynig

Сега трябва да следим дали му се зачервяват ушите ли  newsm78
И ако не са червени, какво правим  Laughing Laughing

# 616
проблема е  , че той няма гъста брада , а му е редичка .... и затова така му стой ...не толкова добре ..
ама що съ решили ,че турския плейбой требе да е с брадЪ .... newsm78

Данииииииииииииии  , уби ме бе момиче ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 617

Ирче, ще ме умориш  Joy Joy Joy
Ама пак е много хубав беееее, еййй какво ще го правим това Кире Crazy

Дани  Hug
+1 за кекс още в първа серия  Peace

Абе той да ни падне пък идеи какво да го правим бол  Crazy Crazy Crazy

Ахахахх ....и аз имам няколко  Crazy Party

Дани, благодаря ти, слънце hug 

# 618
  • В света на мечтите... ❤
проблема е  , че той няма гъста брада , а му е редичка .... и затова така му стой ...не толкова добре ..

При турците за мъжете брадата е знак на гордост,та затуй ще е с брада,на тях така по-мъжествен им изглежда  Peace

# 619

Данииииииииииииии  , уби ме бе момиче ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ейй,слънце,ама защо все се редактираш след като те цитирам  Joy Joy Joy

# 620
Кате, четох някъде, относно сценария, че на семейството на двамата братя им се случват лоши неща!
Та, предполагам, че ще е брадясал в този период, едва ли ще изкара така целия сериал, че ще загуби фенска маса  Laughing
Кат плейбой ще е доста излъскан, според мен  Peace

Дани  Hug просто е невероятен в спойлера  Joy Joy Joy

# 621
Вени  Hug много съжалявам за леля ти, мило  Praynig

Сега трябва да следим дали му се зачервяват ушите ли  newsm78
И ако не са червени, какво правим  Laughing Laughing

Мии,отиваме и му шепнем на ушенце,докато добият желания цвят  Crazy Mr. Green

Охх,добре,че севгилито си спинка кротичко до мен,че ако види какви неща се обсъждат тук  hahaha

# 622
Дани, тя Ясеминчето ще му шепне любовно на ушенце, ама да видим ефекта от това какъв ще е  Laughing
Между другото, гледах днес клипа на Дида с Кире и Ясо, може и да им се получат нещата, горката Ямур, пак мъки големи ще има  ooooh!

# 623

Даниииииии  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ..малииии кво ли умее Кирето щом може така да съ кърши  Joy Joy Joy

Брадата му е такава, че скулите му изглеждат супер хлътнали ..все едно е измъчен и много гладен  newsm78   Wink

Еви  hug  Ами ако не са червени - знак, че има/ло  Ашк при слънцата  Party

# 624
Дани, тя Ясеминчето ще му шепне любовно на ушенце, ама да видим ефекта от това какъв ще е  Laughing
Между другото, гледах днес клипа на Дида с Кире и Ясо, може и да им се получат нещата, горката Ямур, пак мъки големи ще има  ooooh!

Ако тя не постигне желания ефект,има доста желаещи да й помогнат в шепненето  Mr. Green

А онуй Зъбатото ич не ми е дерт за него  #Sniper

# 625

Ейй,слънце,ама защо все се редактираш след като те цитирам  Joy Joy Joy

да не заемам много място в темата ....... Heart Eyes  и щото докато пиша и сте постнали нещо .... Hug

# 626
Охх,гледам си авчето и се кефя как хубаво си започна той тук прелюдия към кекса,ама не му оставиха поле да се развихри  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 627
# 628
 hahaha hahaha hahaha  Глистаки в първите епизоди,когато точеше език по Зейнепчи  Mr. Green

Скрит текст:

# 629
 Sick #2gunfire #2gunfire  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha  Глистаки в първите епизоди,когато точеше език по Зейнепчи  Mr. Green

Скрит текст:
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт