Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Нонич, какво стана с амазонците?  Simple Smile
В какъв смисъл? Обадиха ми се след моето оплакване и дадоха насоки какво да правим. Писах по-горе какъв му беше проблема.

А от фр амазон как поръчвате? Нали имаше мн оплаквания от посредниците?

# 496
  • София
А от фр амазон как поръчвате? Нали имаше мн оплаквания от посредниците?

С трепет и опасения Simple Smile За щастие досега всичко съм получавала без проблеми, но съм ги ползвала само няколко пъти.

# 497
  • Разпиляна във въображението
Както е тръгнало да ги свалят тези цени... Преди дни в британския Амазон е 49 лири

# 498
  • София
То си седи при тях 49 лири, ама с тази лира за 2,7 лв... да извиняват.

# 499
  • Разпиляна във въображението
Ааа, беше 59 лири, когато тръгнах да купувам нов Laughing

# 500
  • София

Тъча като гледам е доста удобен и речника се ползва адекватно!
x-ray и word wise  за какво служат?
99Е е пеейпър уайта ли?

Камерата на тела ми не е много добра и разликите почти не се долавят, за да ги поствам тук.

word wise http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1002989731 като синонимен речник нещо изглежда да е или тълковен... абе кратко и по-просто обяснение на непозната дума.
за x-ray - Go Deeper with X-Ray

Exclusive on Kindle: explore the "bones" of the book. See all the passages across a book that mention relevant ideas, fictional characters, historical figures, places or topics of interest. Simply press and hold the name to zoom in on a character's biography. http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/02/kindle/dp/2013/KP/sho … ._V358052153_.jpg

За пейпъруайт да, той беше 99Е, сега пак е толкова, ако искаш такъв и не си си поръчал още нищо, може да си го дебнеш като цена когато попаднеш на такава по-ниска.

Иначе за твоя проблем след няколко дневно четене и старателно  вторачване, мисля, че схващам... за мен това си е нормално и си е "проблем" на е-инк технологията, съмнявам се при другите четци да е по-различно и за това е и това опресняване. Евентуално на тези, на които  се налага по-рядко опресняване, "проблема" просто да се показва на по-късна страница.

Зa X-ray - то нямаше ли си търсачка за думи (но на английски само)?!

# 501
  • Варна
От няколко дни моят Kindle PW не показва прочетените % от книгата. Рестрартирах го, ъпдейтнах софтуера от Amazon и няма ефект. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?

# 502
От няколко дни моят Kindle PW не показва прочетените % от книгата. Рестрартирах го, ъпдейтнах софтуера от Amazon и няма ефект. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?
Докосни най-долу вляво, срещу процентите, където се изписват страници, минути, часове на главата или книгата, Loc.. Нали можеш да избираш, да се сменят, съответно и могат да се скрият напълно! Но се скриват заедно с процентите, цялата долна лента, явно без да искаш си натиснала.. Wink

# 503
  • Варна
Докосни най-долу вляво, срещу процентите, където се изписват страници, минути, часове на главата или книгата, Loc..

Много ти благодаря!   bouquet

# 504
Докосни най-долу вляво, срещу процентите, където се изписват страници, минути, часове на главата или книгата, Loc..
Много ти благодаря!   bouquet
Радвам се, че помогнах! Hug

# 505
Имам проблем с Нука.

Четях книга и бях стигнала на страница 200. Свалях от читанка и датата и качих свалените книги, изтрих и две-три прочетени.
Когато после седнах да чета ме пита на коя страница да отиде - на сегашната или на тази, която е по-напред, защото на друг Нуук е по-напред. Зададох му втората опция и отиде на 48 стр.
Изкарах си лентата за преместване напреди я мръднах малко напред. Изчезна й напречната черта, и замръзна.
Излязох на заглавната страница. На нея си пише страница 200. Влязох в книгата и пак стана същото с лентата занапред.
После опитах с набиране на страницата. Изписвам 200, натискам стрелката, екрана замръзва.
Рестартирах го два пъти, тази книга не се оправи.
При следващите опити за влизане в книгата страницата ставаше бяла.
Свързах четеца с компа, тази книга я нямаше вътре.
Свалих я пак и я дочетох.

С други книги няма никакъв проблем с местенето напред.

Трябва ли да се притеснявам?

Аз тази книга не съм я трила,а я няма.

# 506
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз да се пооплача от моя PW - не зная какво му стана, преди съм чела един-два пъти, докато се е зареждал от контакт и нямаше проблем. Вчера обаче не ми даваше да прелиствам - само променяше размера на шрифта при всяко докосване.  Thinking

# 507
  • София
Естел, вероятно файла е бил повреден.  Peace
Моят нов (сравнително нов, на 4 месеца) четец Нук пострада - малкия го захвърли с голям мерак, приземяването беше върху конструктора - за лош късмет.... На две места по дисплея има леки пукнатинки, които не дразнят на изключена подсветка - почти незабележими са. Обаче нощем, на включена подсветка, от тях струи неравномерна и силна светлина - невъзможно е да се ползва подсветката.
Някой да е имал подобен проблем и да даде съвет? Може ли да се сменя стъклото на дисплея, и заслужава ли си упражнението да го изпращам за ремонт до Англето?  Thinking Или ?
Благодаря предварително на отзовалите се!   bouquet

# 508
  • au bout du monde
Здравейте, имам малък проблем.
Много ми е бледо мастилото на една книга. Другите са с наситен цвят, но тази не Thinking Има тук таме някоя наситено черна думичка, но като цяло текста е блед.
Това сигнал,че се разваля четеца ли е или просто на книгата нещо й има?  newsm78 Имали ли сте такъв случай?

# 509
  • София
Да не е някой смотан скан.

Общи условия

Активация на акаунт