Бебето ми се разбужда трудно и по няколко часа

• 3 206
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Леглото ни е персон и половина и няма как, ние едвам се събираме. Почнах да си отбелязвам какво се случва през деня, за да видя има ли значение. Например ако сме имали гости, ако не е спала...никаква закономерпост, и в най-спокойните дни пак се мята и върти по цели нощи. Предполагам, че щя трябва да чакам да го израсте, а дотогава на автопилот с по два часа сън Grinning

# 16
Здравей,а аз да те питам изпотява ли се нощем,да не я обличаш с по-дебели дрехи и да и е топло та за това да се върти толкова много.Консултираи се и с друг педиатър за твое успокоение

# 17
  • Anywhere
Здравей, попитай педиатърката си какво мисли за евентуален проблем на бебчето с щитовидната жлеза. Бебета с хипофункция на щитовидната жлеза страдат от проблеми със съня. Дълбоката фаза на съня се нарушава и сънят е неспокоен и неефективен!
Аз имам хипофункция и когато хормоните ми не са в нормите не спя добре и след сън се чувствам като пребита. А особенно това което казваш, че е правила дневен сън по 7 часа и трудно се разбужда...е характерно за такъв проблем.  Може да  пуснеш едно изследване, но е с венозна кръв, не знам как ше и вземат на бебката! Дано бързо и мине  Peace

# 18
Здравейте,
Гледам да не я обличам дебело и да поддържам около 20-22 градуса температура в стаята, нито топло, нито студено.
Не бях чувала за хипофункция, ще попитам педиатърката. Вече съвсем се видях в чудо, въртенето премина в събуждане през 15 минути, не знам коя вечер подред карам почти без сън. Пробвах все пак да я взема на спалнята ама нищо не стана, същата история. На ръце като я взема се успокоявя и заспива,  но оставя ли я в леглото и след десет минути пак проплаква. Не знам какво да правя Sad  през деня спи като пън. Вече сме почти на пет месеца.

# 19
Хмм, на едни приятели бебето беше разменило деня и нощта. Тоест, нощем будува, играе, активен е и на сутринта заспиваше. Да не би пък това да е случая, след като денем спи? Бебетата нямат усещане за ден/нощ и ако е тръгнала още отначало наобратно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт