Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 758
  • 715
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ееее, най-накрая да успея да се включа  ooooh!
С тази мобилна версия е голяма мъка! Направо ОГРОМНА!  Crossing Arms

Нара, дано резултатите от изследванията да са добри и притесненията ти да са били излишни!  Praynig
Ти си толкова ведър, лъчезарен и позитивен човек, че съм сигурна - всичко ще бъде ОК  Hug

Мариша, и за теб стиснати палчета за очето да минава по-бързо fingerscrossed

Паяче, аз също съм с две ръце "за" затворена ФБ-група, само за редовно списващите в тази тема, без външни лица и кибици  Naughty
Радвам се, че при теб нещата полека-лека се нареждат  Hug
Ето това й харесвам аз на Америка-та - дори и недай си Боже да останеш без работа, за нула време си намираш друга, че и по-добра! Докато в "милата" ни татковина.........  Sick

Абе, Нелчо, нещо снимки на новата кухня, прерязване на ленти, гръмване на шампанско, откриване на бар-плота??? Аз нищо не разбрах от откриването й  Whistling
Да не съм го пропуснала?  Grinning

Иначе аз не съм вече нито морска, нито планинска, ами чисто софийска  Crossing Arms
Преди малко си се прибрахме благополучно вкъщи  Blush
Прекрасна отпуска изкарахме, много съм доволна! Но както всяко хубаво нещо и това има край  Grinning
Сега съм пуснала пералня, че ме чакат още поне 3  Joy
За утре съм планирала миене на прозорци, че ако ви кажа от кога отлагам, защото чаках да спрат дъждовете, ще ме отлъчите с анатема от темата ....  hahaha

# 241
  • на североизток от Рая
 Ооо, Мижжж, готова кухнята, ама - дръжки. Утре ще купуваме дръжки, майсторът пак ще идва, ще ги слага, има и други неща да прави. Мъжът ми също има работа по нея, така че, и утре може би няма да стане. Не сме купили боя, т.е.- предстои боядисване. И премиерата се отлага.  Joy Ама имам вратички без дръжки, де, почти навсякъде, все надничам в стаята и се кефя. То коренна промяна, направо не вярвам, че се случи. Снимки за вас ще има, обещах ви.

А ти си шетай, що не.  Whistling Тя и почивката те е изморила сигурно, влез в кондиция вече.  Mr. Green

# 242
  • София
много ви благодаря, че ме мислите, момичета, и за пожеланията.  Hug
Миж, ако за лошо домакинстване анатемосвахме у форуму, аз да съм изгорела от първата седмица Wink
Нарче, дано всичко се окаже напразна тревога.
Нелко, голям пропуск - а аз мислех, че ще се връщам след време назад да ви чета и ще разглеждам кухня  Sunglasses
пускам списък, колкото да не ме забравите за жребия, аз ще го допълня тия дни, като съвсем укрепна  Hug  Praynig  Peace
Кен Фолет - Опасно богатство
Кен Фолет - Ключът към Ребека
Кейт Мортън - Отминали времена
Кейт Мортън - Изплъзване от времето
п.с. аа, щом няма дръжки, извинена си, Нелко  Hug
с Авлигчето се чухме по телефона, тя е невероятен човек - рядка комбинация от нежност, стабилност и топлота в едно, като й сложиш и акъла...  Party  Hug

# 243
  • Сред лисици
Здравейте, другарчета мили!
Да, чухме се днес по телефона с Мариша и много ме стопли този разговор. Тя е толкова лъчезарна, добронамерена и усмихната, че няма как да не се справи с всяка неприятност Heart Eyes. Дано с окото нещата не се окажат много сериозни и в София получи подходящото лечение Praynig!
Ние цял ден обикаляхме да пазаруваме за бъдещата първокласничка, а и на зъболекар я водихме, че имаше няколко кариесчета. При зъболекарката тя ходи с желание и геройски понася манипулациите, но от инжекции много я е страх и при ваксинирането вчера не издържа и се разплака.
Нара, дано всичко е наред при теб! Ти си толкова положителен човек, че лесно няма да се дадеш, но въпреки това не отлагай Naughty нужни изследвания за да не се усложняват нещата Hug.
Деси, не отлагай и ти и дано няма причина за притеснения!
Между другото вчера ходих до библиотеката и не открих нито "Любов и брак в Косово", нито "Песента на здрача". Но не се отказвам да ги търся!
Паяче, радвам се, че всяко зло е било за добро при вас! Браво на момиченцето ти! Много се радвам и аз на такива способни дечица Grinning.
Кости, голяма сладурка е твоята калинка-малинка Heart Eyes!
И още нещо щях да пиша, но ме прекъсваха сто пъти и изпозабравих всичко Crazy
А при нас нещата не вървят по мед и масло, но се надявам поне да не се объркат напълно.
Скрит текст:
ММ няма да може да започне работа там, където уж му бяха обещали, че ще го вземат Confused. Бъдещият му шеф Twisted Evil се отметна от думите си, че ще го назначи от 01.09 с оправданието, че преди няколко дни изгубил един от магазините си, нямал възможност да отваря нови обекти в близко бъдеще, икономическата ситуация се била влошила... С две думи - няма нужда от услугите на ММ. Много некоретно от негова страна #Cussing out, защото знаеше, че той ще напусне старото си работно място за да започне при него. Поне по-рано можеше да го предупреди. Сега и той и аз търсим работа и при неуспех ММ сигурно пак ще се върне в Англия, което нито той, нито аз искаме Sad. Пак започна да ми подхвърля идеята и да заминем всички заедно, но и самият той е наясно, че с две деца в училищна възраст и без много яснота как ще се устроим там това засега не е вариант. Поне не и в близко бъдеще. Все по-сложно взе да става при нас и ако изчезна от темата да знаете, че не е защото не ми харесва при вас, а защото съм нагазила и с двата крака в проблеми и търся правилния изход. Но да знаете, че ви чета и ви обичам! Hug

# 244
  • София
Авлига, Hug.Смело момиче си ти.Не се давай на проблемите.Всичко ще се нареди.Той все пак си има нужда от адаптация и от ориентиране в обстановката.Но ти и децата сте до него и го подкрепяте.Вярвай,че нещата ще се случат.
Нара,голяма работа си.Но щом си наумила тичай при доки и се преглеждай докато си на тази вълна.Започнеш ли да отлагаш,пак ще минат години.
Аз малко потичах по задачки,но нещата вече си влизат в нормалното русло.Край с почивните дни.
От понеделник на тръстиката с три групи деца.Дай боже да ги отгледам живи и здрави,че са малки.
Чак от 15 ще съм с моята група и колежка.

# 245
  • София
... аз също съм с две ръце "за" затворена ФБ-група, само за редовно списващите в тази тема...

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Имам по-добър вариант от ФБ, само имайте малко търпение.  Wink
Първо ще бъде обсъдено, но когато му дойде времето.

Паяче, гуш  Hug !!! Всичко ще е по-хубаво, отколкото си представяш, сигурна съм!
А хората казват, че "Всичко в Тексас е голямо", затова ти пожелавам голяма, разтоварваща и позитивна екскурзия до там.

Пожелавам на всички, на които им предстоят прегледи и лечение, всичко да мине по-най благополучния начин съвсем скоро.
Не пиша много, защото не съм в настроение, но ви чета редовно. С нетърпение чакам жребия и хубавите емоции покрай играта, тъй като такива напоследък ми липсват и имам нужда  Confused

# 246
  • на североизток от Рая
Калиspoko, прегръщам те, приятелче. И това ще мине, пиша го това клише, защото напоследък доста често си го казвам самата аз наум.  Hug
 А това в скрития текст страшно ме заинтригува. Ти винаги си с оригинални идеи, какво ли имаш предвид този път.  Thinking

Авлига, страшно е с безработицата в България. Това мачка хората, жалко, че трябва да го изживявате. Дано не се налага нова раздяла, дано мъжът ти да е има нужното търпение и да издържи докато си търси работа. Сигурно ще намери, но дай Боже да си заслужава. Тази тема ми е много тежка за коментиране, мъчно ми е, когато млади хора искат да работят, а насреща им има препятствия. Късметът да е с вас! Разбирайте се, подкрепяй го. А първокласничката ще е прекрасна.  Heart Eyes Много първокласничета има тук при нас. Вече видяхме Андриан с новата раница, а как е Тони, Кали?  Simple Smile

Мариша, и ти си в кюпа вече, да не си си помислила, че нямаше да те подсетя за списъка. Ъ?  Hug

Петъчно се изнесохте нанякъде.  Thinking
Скрит текст:
На мен ми се прави матура по български.  Crazy Ей сега ще изтегля вчерашната.

# 247
  • Пловдив
привет и от мен.
Авлига  Hug много е сложно, но съм сигурна, че всичко ще се нареди както трябва, изпращам ти много положителна енергия и стиснати палчета за скорошен успех на работа на ТМ в нашата родина  Hug

# 248
Петъчно - непетъчно аз съм тук  bowuu 

Авлига , много се надявам и вярвам, че за двамата с ТМ ще се намери решение , да не сте разделени и да си намери хубава работа тук. Няма да се отчайваш , за миг ако го направиш , означава , че на половина си се примира , няма да мислиш негативно , вярвай със сърце , че този път няма да се разделите , заради работата . Наистина е много сложно в БГ , определено е така, но трябва да мислим положително, колкото и глупаво да звучи. Прегръщам те много  Hug

Кали , защо така не ти се пише , какво те мъчи , мнооого те гушкам и теб и ти пращам само заредена положителна енергия , горе главата , момиче !  Hug

Нели , очаквам с нетърпение да видя кухничката ти готова , ех , новичко , чистичко , завид - завид  Hug
Нели , може ли да си кажа .... и аз съм за теглене в неделя на томболата , нямам търпение вече да си науча кое ми е другарчето  Heart Eyes
Чудя се да чета ли , да не чета ли , защо така като бабите лягам в 10 , пуууу , срамота  Joy

# 249
  • София
Авлига, няма да се включа в тона на успокояващите те, ами направо ще те посъветвам да си вземете децата и да се махате от тази държава  Naughty
Да, на първо време ще ви е трудно в Англия - но тук нима ви е лесно??? Децата ти са на възраст, в която най-лесно се адаптират в чужда държава, а и ти също ми направи впечатление на флексибилен и отворен към новото човек, затова не мисля че адаптацията ще ви е трудна....
Там поне има надежда за по-добро бъдеще за децата, а тук на мен лично вече не ми се вярва. Нищо не става от тази държава, нищо! Пак ще се цитирам, с риск да ме замеряте вече /с книги, ако е - може  Laughing/ - стихотворението Аз съм българче, обичам.... бля.бля.бля ...трябва да бъде забранено за изучаване като създаващо абсолютно нереалистични представи и безпочвени илюзии у децата. Съжалявам, но наистина го мисля това!

Прегръщам те и ти пожелавам много сила и любов, за да преодолеете този тежък момент възможно най-бързо!  Hug

Кали, и мен ме заинтригува  Thinking

# 250
Здравейте, още съм тук. Ще тръгнем в неделя живот и здраве. Мислех да е в събота, но не сварих.
Видях се и със Свет за малко  Heart Eyes
Авлига, на мнението на Миж съм за съжаление  Cry Знаете колко обичам града си, колко ми е трудно, че ще трябва да замина, но не виждам никакво бъдеще за децата тук  Cry
Болничките да се оправят бързо  Hug
Кали, какво е това търпение?

# 251
  • София
Там поне има надежда за по-добро бъдеще за децата...

Миж, като цяло съм съгласна с поста ти, но НЕ и за Англия, както не и за Ирландия.
Това не са държави за отглеждане на деца, особено когато са малки.
За университетска възраст - да, но не и преди това.
Смятам никоя майка няма да иска детето й да бъде единственото бяло в паралелката в училище, както и да не смее да го пуска в кварталната градинка да играе с другите деца без постоянно да е до него, защото в противен случай може и да не го види никога повече.
Недай си боже детето да се разболее, час за педиатър се записва най-рано следващия месец.
И така нататък и така нататък. Мисля че няма нужда от повече примери, за да си направите сами изводите. Понякога не си даваме сметка, че "лошото" не е никак лошо в сравнение с друго, но огромно ЛОШО. И подобни емиграционни решения трябва да се взимат след голямо проучване, а не на сляпо, само защото "там" било по-добре от "тук". Специално за Англия и Ирландия ГАРАНТИРАМ, че НЕ е по-доброто за младо семейство, което иска да отгледа децата си на спокойствие. За други държави не знам как е, затова и няма да ги споменавам.

Моята идея ще ви я споделя много скоро. Само нека да ми мине кофтия период в работата; дано това се случи по-скоро  Praynig
Благодаря ви за окуражителните думи   bouquet Ще се справя, няма как!

# 252
Авлига,знам,че това което е написала Мижжжка е вярно ,но някак си не ми се иска хора като теб,като твоя мъж,като твойте деца  да си отиват от страната ни...  Confused
Кали- Hug
Мариша,стискам палци бързо да се оправи очето ти!  Peace
И аз нямам търпение вече за жребия.  Wink

# 253
Здравейтеее Hug
Много пишете, не мога да ви смогна! Чета ви, но рядко ще пиша тия дни Simple Smile
Авлига, стискам ти палци всичко да се нареди, както ви е на сърце!
Стискам палци и за тези, които обикалят за изследвания! Всичко ще е наред   bouquet
С лошото настроение - да се усмихнат бързо  Flutter Hug

Мнооооого добро настроение през уикенда ви желая Heart Eyes

# 254
  • Пловдив
Добър ден от мен, аз току-що сядам да пия кафе, къде сте всички?!? Пустичко става тук...и аз вече тръпна кое ли ще е моето книжно другарче този път?!?

"Всяка сутрин отделяй по един час за занимания за личностно развитие. Медитирай, визуализирай деня си, чети вдъхновяващи текстове, за да се настроиш, слушай мотивиращи записи или чети стойностна литература. Използвай това време, за да настроиш и енергизираш деня си за един наистина ползотворен ден. Гледай изгрева поне веднъж седмично или излизай сред природата. Доброто започване на деня е чудесен начин за себеобновяване и лична ефективност." - Людмила Мръвкова

Хубава събота на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт