Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 734
  • 715
  •   1
Отговори
# 705
И аз напредвам с подаръка, скоро моето другарче ще бъде изненадано, надявам се приятно  Hug

Нели много гадно така  Crossing Arms Искам снимки и подробности  Crossing Arms   Hug Hug

Миж - страхотно бижу си имаш. Честито  Hug

# 706
Ехааа , Миж , страхотно бижу си имаш , много е красиво . Деси определено има вкус  Heart Eyes Hug

Нели , много си развълнувана , че и ние покрай теб , хайде искаме снимков материал  Whistling  Hug

# 707
  • На планетата Земя
Охооо, започват да валят първите изненади.

Нели, чакаме с нетърпение да покажеш в картинки щастието си!

Миж, прекрасен подарък имаш от Деси! Като моето дръвче на аватара и на вратлето ми (ще го покажа на срещата ни)! Страхотно!  Peace

# 708
  • София
момичета, в търново съм от сряда. нета тук е отвратителен  Shocked не допусках, че в бг все още има изобщо такива скорости  newsm78 едва днес се навих да мъча един пост. времето, освен това , е отврат, съвсем ми се скапа настроението...
нели, честито за подаръчето  Hug чакаме подробности.
нарче, мисля те, дано всичко е наред с докторите.  Praynig
паяче, дано всичко при теб се нареди скоро.  Hug
миж, много елфическо украшение  Flutter
аз може би ще пращам на моето другарче от тук  Flutter  Party утре вероятно ще му избера книга, допълнителното подаръче не съм го намислила още, имам няколко идеи. жокер... после ше фърлям боб дали да ви дам подсказка  Mr. Green

# 709
  • София
Да взема да подготвя нова тема ли?  smile3506
Та Нели да се хвали там ...  Heart Eyes

А пък каква корица намерих за новата тема....  Mr. Green  Само като за Нара  Flutter

# 710
  • София
Нели пусна бомбата и изчезна!  Laughing Подозирам, че е получила желана книга и много шоколад, с които се е усамотила някъде и си прекарва много, много добре  Heart Eyes.

# 711
  • София
НОВА ТЕМА!!!  Grinning

НЕЛИ ДА ИДВА ДА СЕ ХВАЛИ ТАМ С КНИГИ, С БАР-ПЛОТОВЕ И Т.Н.!!!  Laughing

# 712
  • на североизток от Рая
 Ох, момичета, прибрах се, но като си погледнах отново подаръците, не мога да се събера от радост. На части станах, разпокъсана съм, кое по-напред да гледам, да пипам, обръщам насам натам.

Камиче
, очаквах приятни изненади, но ти надмина очакванията ми. Благодаря ти, мило мое другарче!  Hug Невероятен вкус имаш, чувството ти за усет към мен е много силно, явно трептим на едни вълни. Това, което получих, просто не може да бъде описано, момичета. Но Десито е на екскурзия  и взе фотоапарата и таблета. Ще мога да снимам късно утре, най-вероятно в неделя ще има снимки за показване. Но за да не дразня любопитството ви, ще опитам да обясня какво съдържа моят кашон.  Grinning И правя едно уточнение: Камиче ми праща много неща, но за играта, както се разбрахме, имам книга, сувенир/и и картичка. Другите неща са извън играта, тя имаше намерение да ми праща пакетче, но сега е комбинирала нещата и затова получавам двоен подарък.

Започвам с неподаръка.
 Получих страхотна калинка, бижу, Вени получи такова котенце от Камиче / поправи ме, Вени, ако греша/. С камъчета, нежна и красива е!  Heart Eyes Слабостта ми.

Получих книгата , която е преведена от моето другарче. Адмирации, Ели!  smile3501
Скрит текст:
Тя е преводачка и на "Момчешки живот".

Имам и парфюм, но е напълно непознат за мен като име, ще чакам да ме запознаеш с него, Ели.
 Този ли е? http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Les-Nuits-d-Hadrien-1630.html

А сега и подаръкът ми. Неописуема радост ми донесе книгата -
Точно така изглежда - внушителна, дебела, здрава, с висока стойност за мен. Ели, благодаря!  Hug Вени ми подари две книги от Казандзакис, започнах колекция от неговите творби. Сега ще търся "Последното изкушение", само нея остана да намеря, че май е изчерпана в книжарниците.
 Всички знаете, че продължавам да търся "Нестинарка", но аз желая да притежавам всяка една книга от списъка си и всички те биха ми донесли голяма радост. Книгите на Казандзакис имат висока стойност, допадна ми стилът на автора, това не са книги еднодневки, а класика. Затова, Ели, ти си направила правилен избор и силно ме докосна с него.

Имам си, разбира се,  и картичка,  и, разбира се - с калинка.  Grinning Доволна калинка, като мен сега, излегната върху детелинка.  Heart Eyes

Имам много, много сувенири, но те трябва да бъдат видяни, не мога да ги опиша.
 Понеже Ели ходи по света, донесла ми е доста неща оттам: магнит от Египет, календар папирус за 2015 от Египет, а на страниците са Тутанкамон, Нефертити, Клеопатра. Него ще го снимам страница по страница, защото тази красота трябва да се види, тя е неописуема с думи, пък и аз не мога да ги намеря. Ще го покажа непременно. Имам сувенир от Порт Саид, египетски град. Напишете в нета letter card souvenir of Port-Said и ще видите какво е. Ще снимам с подробности, не мога да го опиша.
Още: Санкт-Петербург и пригороды 2 dvd золотая коллекция видеоекскурсий. Невероятно хрумване, Камиче, не знам как си се сетила. Много е важно човек да има изобилие от идеи в главата си, когато отиде в чужда страна. Просто Камиче е донесла уникални неща.  Hug

Имам още неща, сувенири от плат: две бухалчета и калинка, които трябва да се видят, а не да се опишат. Камиче онзи ден спомена за тях в темата.  Simple Smile Ръчна изработка от Творилница чудилница. Има страница във фейсбук, но не знам дали ще открия моите кукли там, предпочитам да ги снимам и да ви ги покажа.

Камиче, как да ти благодаря сега?! Дали мога.  Embarassed А вие сигурно разбирате защо бях ошашавена и не можех да пиша и да разсъждавам с ума си. Не че ми мина, но поне посъбрах мислите си и написах това дълго словоизлияние. Но в него не казвам почти нищо. Благодарностите не могат да се изразяват с думи, понякога се случва само. Аз искам да видя Камиче, дано да ми се случи, искам с прегръдка поне да споделя с нея това, което е в мен. Hug

Мила Ели, направи ме щастлив човек! Днес аз отново повярвах, че доброто ходи между хората. БЛАГОДАРЯ ТИ!  newsm51 Обичай винаги по този начин.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Сълзите се стичаха доста време, но при такъв повод те са просто факт при мен.

# 713
  • София
Страхотно,Камиче!
Браво,Нелка!
Така хубаво звучиш Hug
Много се радвам за изненадите и книжките,които си получила,Нелка!Нямам думи. Hug

# 714
  • София
Браво на Камиче!!! Чудесно те е изненадала, Нели!!!   bouquet

Аз знаех, че Камиче е преводачка, но не знаех, че е превела "Момчешки живот", а също така и "Слепоглед"   Hug

# 715
Уауууу, Нели, страхотно те е изненадала Камиче, направо невероятно!!!
Честити ти подаръци, както ги описваш са страхотни и многобройни, но пък и ти си го заслужаваш Heart Eyes Hug

Мижик, много ми хареса бижуто ти, Десито много хубаво те е изненадала Crazy

Вени, ако искаш фърли Снежкото, ама Вив и тя ще донесе една книжка за мен на срещата, ако искаш заедно ги изпрати, мерси за което Hug

Общи условия

Активация на акаунт