Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 734
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз още не съм избрала книга за другарчето си, нито подаръче ...    Rolling Eyes
Нещо тази игра съм много неорганизирана ....  Tired

# 661
  • на североизток от Рая

Нели, баси, как ни отряза с Точката  Crossing Arms. Дай ни жокери тогава  Flutter.

smile3506

Аз преди малко поръчах една книга, пък да видим нататък какво ще правя.  Thinking

# 662
Аз картичка съм взела.
Книгата уж избрах.
Виж за мини подаръче още нямам идея, но се надявам да ми щукне нещо в русата главица  newsm77
Остава утре да се развихря на шопинг  Mr. Green

# 663
  • Пловдив
Ей, пак сте изписали света  Whistling

Аз утре мисля да взема книжка за моето другарче, допълнителното подаръче почти го натаманих. Така, че най-вероятно понеделник-вторник ще пращам...

Изобщо няма да питам аз ли да се ослушвам за пакетче  Flutter че току-виж класната ме отрежи като Точ и Вени  Joy

# 664
Девичка да ти е жив и здрав ТМ, и много да те обича и глези. Crazy
Нещо жокерите не ми помагат на мен и още нямам предположение кое ми е другарчето.

# 665
  • София
Миж, пусни списъка на твоето другарче, а ние ще ти помогнем с избора  Mr. Green Wink.

Прибрах се от работа скапана  ooooh!. Имах излизания следобяд насам-натам и забелязвам, че вече са започнали обичайните задръствания. Замина си лятото и това е Confused.

# 666
Айде, мацки, отцепвам аз по Пустата Чужбина Joy, ако имам нет ще наминавам да видя как сте, ако не... на първия учебен ден пак ще изклася тук.
Прегръщ всички ви!

# 667
Ехоооо , девойки сладки , изписали сте света днес , браво , така ви искам , вече няма да чета книги , ще чета вас  Laughing  Hug Hug

Девичка , жив и здрав да е съпругът ти , дълги ама предълги години в семейството ви да има щастие , любов и разбирателство , и много много да го слушкаш  Wink  Hug

Пак срещичка ще има , супер , много ви се радвам , за това че сте организирани и се събирате , ние ще ви се радваме отстрани и ще гледаме снимки  Whistling  Hug

Хммм, Нели , да ходя тогава утре да си вземам подаръчето ?  Whistling   Joy  Спокойнооо , другАРЧЕ МОЕ АЗ НЕ БЪРЗАМ ТАКА НИКАК АМА НИКАК НЕ ИСКАМ С НИЩО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ .  Wink
 Hug

Аз на моето другарче му взех днес картичка , много весела и забавна , остава утре да дойде и книгата и съм почти на финала.

Днес направих едните изследвания , те са ОК , утре съм на други изследвания , тези дофтори буквално ще ми изпият кръвта  Joy  Вампири големи са  Laughing  Благодаря ви за стиснатите палчета и че сте ме мислили , утре продължава втори рунд , ще покажа аз на тези болести , че с мен шега не бива  Joy

Отивам да прибирам мама от работа , после пак ще се включа , да объдим малко барплотовете и супунити .  
Слив , сетих се за теб сега и за "пантиона"  Laughing  Прегръдки , миличка  Hug

# 668
  • София
Наричка, ти си като глътка свеж въздух  Grinning Hug. Дано и утре всичко е ток с изследванията ти  Peace!

# 669
  • София
Наричкааа, кака на Аричка!!!!!   love001
Много се радвам, че изследванията са ОК! Много!!!  kiss
Дано и другите да са добри!!!  Praynig

Вени, и аз забелязах същото  - за задръстванията! И то го забелязах днес! Не ми се мисли какво ще е от следващата седмица.... Почна се отново  ooooh!

Обаче не мож' ми прилъга да постна списъка на другарчето
Списъкът му е много интересен, мен също ме интересува тази тематика
Другарчето ми обаче никак не пише .... това ме натъжава малко  Sad Не че е длъжно, но поне от време на време по нещичко да пише, та да го опознаем.... .... така се получи и с другарчето ми от по-предишната игра - то пък съвсем изчезна  Rolling Eyes

Нелчо, да не съм пък аз да трябва да ходя до поща?  Thinking
Аз така или иначе ще ходя де, ама за други две книги   Mr. Green
Ако трябва и  подарък да получавам .... ехехе.....  newsm44

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 19:25 от mijjjka

# 670
Нарче радвам се, че всичко при теб е ок  Hug
Идвай да обсъждаме барплотовете. Днес обаче не съм на работа и .....
Скрит текст:
 luvbed  Blush
Ние напазарихме, измихме, сготвихме. Отивам да се отдам на яденЙе и пенЙе  bowuu

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 20:14 от tochica11

# 671
  • София
А моето другарче какъв номер ми е врътнало..., ама няма как да ви разкажа, защото ще се издам  Mr. Green.

# 672
А моето другарче какъв номер ми е врътнало..., ама няма как да ви разкажа, защото ще се издам  Mr. Green.
Ама Вени после да разкажеш  Whistling

# 673
  • София
Ама Вени после да разкажеш  Whistling
Обещавам, ама после  Grinning.

# 674
  • София
К'ъв номер ти врътнах, бе Венка?   newsm78
Освен, че искаш и ти всички книжки от списъка ми?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт