Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 734
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро и от мен!  Hug

Дес, мерси за кафенцето!

Лоренка, браво, че така лесно ти хрумват идеи за подаръчета. Иска ми се и аз да съм така!

Паяче, разбирам те напълно за това, че не желаеш да споделяш лична информация тук.

Имам предположение за новата идея и отсега я подкрепям.  Grinning

На всички - хубав ден!  Hug

# 691
  • на последния етаж
Добро утро и усмихнат дъждовен ден!  Grinning Замина си лятото и това е!  Confused
По този повод реших днес да работя от вкъщи.  Crossing Arms

За какво приложение за зъбките говорите, момичета?

# 692
Добро утро , цветя мои  Hug

Как сте днес , работите ли или по малко мързелувкате , хихи, нали е петък не се преуморявайте  Wink

Аз скокнах в 6 тази сутрин , до пощата ходих , до дофтора ходих и хоп на работа , ама да кажа отивам във Венеция и днес , мале мале , какви мъже имало там , истински Аполони  Crazy  Laughing

Хайде цунки , и до после пак ще дойда  Whistling  Hug

П. П.: Нели , довечера отново ще си поговорим за .....разкъртването  Joy

# 693
Хилоу, Хилоу  Hug

Ще ме уморите, голям смях се смея с вас... кой с бар плотове, кой с разклащания, кой с посоки.

Вчера бях толкова заблеяна, винаги съм на другата посока и винаги вървя първа в колоната сякаш знам отлично накъде отиваме  Joy сравниха ме с децата, които като видят нещо и тръгват натам, без да ги интересува къде са мама и тати  Laughing Blush та се сещах за Вени често  Laughing

# 694
  • На планетата Земя
 Hug Хелоу и от мен!

Кали, веднага най-отговорно те инструктирам и поемам всички вини при евентуална обърквация.

Mr. Pizza - адрес Бул. Витоша, ул. Верила №3 (срещу НДК) (една от малките улички срещу парка на НДК)
линк с местоположението - http://mrpizza.bg/index.php?page=contacts&id=2

И аз си чакам търпеливо твоя проект.  Peace

Нели, ама стига с тези подсказки, много ги улесняваш мадамите. Я да се разхождат до пощата и обратно, времето е хубаво, сухо, какво им пречи. Аз нищо още няма да пращам. Ще чакам другарчето ми да пише поне още 7 поста и тогава.  Mr. Green

Вдовичке, имаш прегръдка и потупка от мен!  Hug

Мариеткен, къде пак отпраши ти? И Камиче - в кое чужбинско си? Изпуснала съм нещо.  Thinking

Нарче, нека и останалите изследвания да са ОК.  Peace

Евилан, не съм чела нищо от този автор все още.

И аз да питам за това приложение за зъбките, макар че ние май вече сме големи за такива зарибяващи приложения.

Хубав ден и от мен!   bouquet

# 695

Момичета, приложението е "Време за зъбки", безплатно е (и е малко рекламно, но хич не е натрапливо). Моята Антония много се радва на песничката и на звездичките.

# 696
  • на североизток от Рая
 Получилата подарък е вече сред вас.   newsm68 Ето ме, разтреперана, с цял кашон в ръце се прибрах и не мога място да си намеря. А какво има вътре...Не е истина. Моето другарче НЕ Е в България.

Аз нямам фотоапарат, взе го дъщеря ми, нямам време- ще излизам, но най-отговорно заявявам, че тази игра ме прави по-добър човек, защото ми доказва, че съществуват искрени, всеотдайни и обичащи хора.

Ще пиша отново.  Simple Smile Тогава ще разкажа подробно как се чувствам, сега трептя.

# 697
Нели честито! Ох,нямам търпение за повече подробности, както и снимки. Камиче ли е твоето другарче newsm78

# 698
  • София
Нели, честито  Hug

Аз си мислех, че моето другарче ще получи първо  hahaha hahaha
 smile3513 smile3513 другарче, бързо и ти в пощата.

# 699
  • София
Ехехехе, Нели....  Laughing Тъкмо влизам и аз да се похваля каква изненада ми е направила Десии те прочетох  Hug Ще чакаме снимков материал след като се успокоиш  Simple Smile

А нашата Десими усмихна деня!  Буквално!!!  Grinning
Бях й пращала "Изгубената дъщеря" за прочит, а тя ми я върна с такова бижу, чееее......  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Но аз не съм Нели  smile3534 и винаги имам фото под ръка, така че ето снимчици  Grinning

Скрит текст:

Много ти благодаря, миличка!!!  Heart Eyes Ще си го нося с голямо удоволствие  Hug

# 700
  • София
Другарче, пристигна ти книжката. Много е.... дебела  bowuu!

Eee, честито и на двете!

Миж, доведи го в понеделник това бижу  Wink.

# 701
  • София

А, не така! Дебела, дебела, колко да е дебела?  smile3506  Говори с цифри  Mr. Green

Ще доведа бижуто  bowuu

# 702
  • София

Това прилича на една от книжките, които искам  hahaha

# 703
  • София
Уау, страхотен подарък си имаш, МижжжGrinning

Венка, срещата в понеделник ли ще бъде?  Hug

Нели, браво на твоето другарче, явно много те развълнува!  Hug

# 704
  • София
Венка, срещата в понеделник ли ще бъде?  Hug
Понеделник, да! Мр. Пица на ул. Верила № 3, съвсем близо до НДК. Напред Милето е дала инструктаж за мястото  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт