Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 746
  • 715
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нелчо, аз таковата....  newsm53 Срам ме е, ама ...  smile3506 много ли ще те затрудня, ако все пак участвам в тази игра?  smile3503
Нали ви казах, че ми е чоглаво ...  smile3516 Утре пак на работа ... тази мисъл нещо хич не ме вдъхновява ...  smile3511 smile3511 smile3511
Та реших, че имам нужда от положителни емоции!!!  Искам нещо да чакам с нетърпение!!!  newsm53 Знам, че ме разбирате  newsm08
Та отворих си аз една биричка и сътворих списъче  newsm08

Ето го:

"Истината за случая "Хари Куебърт" - Жоел Дикер
"Убийството на Линда" - Лейф Першон
"Жената в капан" - Уси Адлер-Улсен
"Прах" - Патриша Корнуел
"В смутните часове по здрач" - Юхан Теорин

Скрит текст:

Ако нещо те затрудних, няма проблем  Hug Ще ми остане списъчето за следващата игра  Party

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 13:38 от mijjjka

# 286
  • на североизток от Рая
Мииииижжжжжжжжж, имах усещането, че ще го направиш. Вярваш ли ми????

А какви трудности да ми причиниш на мен? Ъ? Я пак!  Hug Hug Hug

Списъкът ти вече е добавен при останалите.

Много ме зарадва, миличка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
  • София
Ъъъ, Миж, супер списък! С изключение на третата книга, всички останали ги бройках съвсем скоро, мислех да купя някоя от тях с едни парички, които милата ми баба ми даде за РД-то, ама нали заминах и така и не направих нищо.

Пф, и на мен ми се дощя (нали има такава дума  hahaha?) да участвам!

# 288
  • София
Нелчо, ами притесних се, защото се получи малко "иди ми, дойди ми"  Embarassed
Радвам се, че не съм те затруднила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Венка, точно по третата книга гледах филм, който ми изпи мозъка буквално!!! Мисля, че бях писала за него ... Много напрегнат скандинавски /какъв друг?  hahaha / трилър!
Не се колебай, давай и ти списък  Wink

В този ред на мисли, да ви препоръчам един френски филм, снощи го гледах по нощите /доста е дълъг/, много ми хареса  Heart Eyes Човешки филм  Heart Eyes Прекрасен наистина!!!  Heart Eyes
По роман е на Ясмина Кадра
В Замунда го има

http://www.imdb.com/title/tt1934205/

# 289
  • на североизток от Рая
Вени, а списък?!  Thinking  Laughing

# 290
  • София
Много се притеснявам да не се изложа към евентуалното си другарче. Предстоят ми малко по-интензивни дни в началото на септември, пък аз съм свикнала да я карам по-лежерно и само се притеснявам. Пък то на финала излиза, че не е имало за какво, ама на, все трябва да се шашкам за нещо  ooooh!.

Ами какво пък, едва ме навихте  Blush hahaha!
Отивам да мисля списък, дайте ми 5 минути  Hug.

# 291
  • на североизток от Рая

Отивам да мисля списък, дайте ми 5 минути  Hug.

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Утроявам минутите ти, очетворявам ги даже.  Simple Smile

А ако ти се падна аз другарчееее.  Party

# 292
  • София
Ми ще е трети път за щастие!  Joy Hug

# 293
  • София
Много се притеснявам да не се изложа към евентуалното си другарче.

Между другото аз също си го мислех това и се притеснявам ...  Rolling Eyes
Нека подаръчето да е нещо наистина символично, а главното да е книгата - какво мислите?
Защото се получава наистина притеснително - един праща дори по две книги от списъка на другарчето си, друг - повече подаръци... Няма лошо, но е притеснително за другите... На мен също ми предстоят разни ангажименти, и не зная дали няма да се изложа...  Embarassed
Нека да фиксираме правилата - една книга от списъка и подаръче евентуално. Какво ще кажете?  Simple Smile

# 294
  • на североизток от Рая

Нека да фиксираме правилата - една книга от списъка и подаръче евентуално. Какво ще кажете?  Simple Smile

Както в последната игра.  Peace
 Обаче често ми се приисква да сложа две книги. Просто понякога другарчето сякаш иска и двете да отидат точно този път при него.  Simple Smile Или пък като имам колебание коя ли да е, по-добре да са две.  Simple Smile

# 295
  • София
Да, моля ви! Нека е нещо такова  Embarassed.
Не ме разбирайте погрешно! Просто ми е трудно да обясня, но понякога главата ми бръмчи от какви ли не простотии (и лични, и служебни) и не искам участието в играта да се превърне в поредната тревога  Embarassed. Когато знам, че основната идея е книгата, съм спокойна, че няма да сгреша.

# 296
  • София
Никой не те разбира погрешно, Вени  Simple Smile
Напротив, всички сме съгласни, че е излишно играта, която е за забавление и положителни емоции, да ни се превръща по някакъв начин /съзнателно или несъзнателно/ в допълнително натоварване и източник на притесненения  Hug
Значи решено - една книга и малко подаръче  Simple Smile

Ех, сега тръпна вече в очакване на жребия   Laughing

Нели,   bouquet

# 297
Здравейте Hug
Виждам че Миж и Вени се присъединяват къмм играта и съм хепи Crazy
Миж и аз я искам тази Случаят на Куебърт, много се чудих и сега като ти я видях в списъка и се замислих що не я сложих Thinking
Нелко, ако попроменя нещичко в моят много ли ще ми се караш? Embarassed
Отивам да поразмисля ooooh!
Да, съгласна съм, книжка и някакво символично подаръче, за да не се чустваме неловко, а после на Коледната игра може малко по голямо подаръче примерно...Аз покрай ученика ще се омотам и просто не знам дали ще успея качествено да зарадвам другарчето, но ще се постарая де Peace

# 298
  • на североизток от Рая
 Абе, първо другарче, как да не може да променяш списъка, аз нали заради това го изтипосах тук. Имам възможност да го редактирам, действай. Че и аз я приисках тази книга, още като я видях при Мижжж.

Съгласна съм с вас!  Peace

# 299
  • София
Ух, ето какво избрах набързо, не съм подреждала според желанията си, ще се радвам на всяка книга, дори и да не е в списъчето, а да е по избор на другарчето ми:

Къща от карти - Майкъл Добс
Доведете труповете - Хилари Мантел
Прах - Патриша Корнуол
Остани - Харлан Коубън
Тангра и неговият син - Кармен Мишу

Ако трябва да съм честа, мислех да копирам списъка на Миж hahaha.
Миж, знаеш ли от колко време се каня да ти предложа ти да ми избираш книгите, знаеш ли колко чудене ще ми спестиш и колко приятни неща за четене ще ми осигуриш  Grinning Hug.

Гиговче, и аз съм в шаш и заради ученика. Тази година е първата, в която ще трябва да купуваме всички учебници и учебни тетрадки. Да не ви разправям и колко дръпна на височина, да е жив и здрав, но ще трябва да подменям гардероба му от слиповете, до зимното яке  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт