Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 745
  • 715
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Венка, ето ти и още една за размисъл  Laughing
http://www.booktraffic.bg/book/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1 … 0%BD-%D1%83%D0%BC

Гиговче, радвам се да те "видя"  Hug

# 301
  • София
Ооо, знам я тази   Hug! Умишлено не я сложих, защото прочетох доста негови книги напоследък и искам да спра за малко, иначе рискувам или да извърша серийни убийства, или да ме вземат за профайлър във ФБР и тогава ще трябва да се местя в Щатите, пък сега не искам  hahaha!

# 302
Ехоооо , добър дееееен  Hug

Миж , Вени  , така ви искам момичета  Hug Hug Много се зарадвах , че ще се включите , така е много добре . Нека си подарим малко емоции , не са ни излишни , а и е супер забавно  Hug
Но и аз мисля , че ще е добре да е книжка , картичка и нещо супер дребно . Нека не правим големи подаръци. А за Коледа и 8 март ще се глезим повече , но да не е постоянно .  Wink

Аз до сега трамбуших чушки за зимата , ама ги прибрах вече в торбички и във фризера отлежават .
Чудя се дали с Аричка да не поспим малко или да почетем , нещо ми пада клепача .

Не стана ли време вече да разберем кое ни е другарчето ? НелиWhistling Whistling Hug Hug

# 303
Мижжж,Вени,радвам се ,че ще се включите!  Hug
И аз съм съгласна с вашето предложение-книга и нещо символично. (Въпреки ,че и аз съм пращала по две книги и не съм съобразила,че може да е неудобно Embarassed)

# 304
  • София
Книга,нещо символично,аз ще взема да туря и една картичка.Белким момичето разбере кой й праща подаръка Hug
Хубаво е че сте си променили решенията момичета.Даже ако искате може и още малко да си удължим срока за пращане.Аз лично нямам против.Септември е напрегнат месец за всички.

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 15:48 от Синя слива

# 305
Сливче,аз а имам. Ще ти я дам ,ако искаш.  Peace

# 306
  • София
Ето,затова не съм я сложила.Ок,махам я.

# 307
Вени, трий Танграта от списъка, ще ти я пратя Wink

# 308
  • на североизток от Рая
 Слив, да добавям ли "Време за мечти"? Нези ти я предлага, аз дори помня, че я прочете  и не беше много очарована. Нали така, Нези?

Оппа, Гигович и Слив ме подпряха.  Mr. Green

Танграта и аз я предлагам, ако иска някой.
 Слив, не пипам нищо, ОК.

# 309
  • София
Слив, да добавям ли "Време за мечти"? Нези ти я предлага, аз дори помня, че я прочете  и не беше много очарована. Нали така, Нези?
Не,златна!Не я слагай! Hug
Като се видим с Нези следващия път ще го обсъдим Hug
Аз явно затова не съм я сложила в списъка си.Ако Нези е писала мнение,просто не помня. newsm78

# 310
  • на североизток от Рая
 Абе, Слив, ние с теб и без думи можем да се разберем, ама нейсе, този път ползвахме думите.  Hug

# 311
Лека козметична промяна Grinning
Извинете Embarassed
Това вече е окончателно, заклевам се Laughing

1.Когато кипарисът шепне - Ивет Манесис Корпорън
2.Последното писмо от любимият – Джоджо Мойс
3.Бялата ми спалня - Радмила Младенова
4.Истината за случая "Хари Куебърт" - Жоел Дикер
5.Да чуеш ритъма на сърцето - Ян Зендкер

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 16:22 от Гигова

# 312
Нели,праволно си запомнила-не бях очарована.  Но нали сме различни,може на Сливчето да и хареса.  Peace

# 313
  • София
Вени, трий Танграта от списъка, ще ти я пратя Wink
Много ти благодаря  Hug, но не ми се иска да я трия  Blush. Не бързам да я чета, но всички, които го направихте бяхте впечатлени от нея и затова мисля да я оставя.
Гиговче, аз пък имам "Сянката на чинара". Дадох я на някой, но не помня на кой  newsm78, но знам, че е в наше момиче. Мога после да ти я пратя.

Нелчо, мога ли да те помоля да ми пратиш за прочит "Пържени зелени домати", когато имаш възможност, не е спешно  Hug.

# 314
  • София
Вени, аз ще ти дам "Пържените зелени домати"  Wink
Подарък ми е от Нара от предишна игра  Heart Eyes Но още не съм стигнала до нея  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт