Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 745
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
Да,много съм доволна,Нели.  Peace

# 481
Нелче, ако мислиш за четец - покетбук или нук, макар че разбира се кой с каквото е свикнал.

# 482
  • на североизток от Рая
Да,много съм доволна,Нели.  Peace

Амиии, благодаря!  Hug Полезна ми беше с информацията.  Wink

Гигова, този чичко дъл бухала е харесал, бе? Аз се изхилих, пък не знам ти не се ли усещаш.  Joy Нали очите им са едни такива големи, лееекинко встрани, та на тъз тениска как им беше разположението?  Laughing Mr. Green

# 483
Ето на, аз съм четвърта година с моя Киндъл и не го заменям за нищо  Heart Eyes Laughing
Преброих си новите книги, на първо четене са 70 без детските  ooooh! много съм се оляла този път, къде ще ги крия от половинката, не знам  Crazy
Сега остана да ги подредя и да ги снимам.
Гиговче, бухал а  hahaha

# 484
  • София
Ето на, аз съм четвърта година с моя Киндъл и не го заменям за нищо  Heart Eyes Laughing
Преброих си новите книги, на първо четене са 70 без детските  ooooh! много съм се оляла този път, къде ще ги крия от половинката, не знам  Crazy
Кажи, че не знаеш как така са се размножили  hahaha Hug!

# 485
Добър вечер , девойки  Hug

Нези ,от сега да ти пожелая приятна почивка и хубаво да си релаксираш . Рокличката на четеца е страхотна .  Heart Eyes
Аз днес си сложих за първи път моята , която ми е подарък от Зори , но е беличка и много ще я цапам на работа , а ми е свидна , така че ще я сваля , иначе ще я прахосам  Laughing  Имам една друга зеленка  , която си я бях купила преди време така че нея ще ползвам.

Определено с Мижче ще сме бухлясали  Joy Имам си прекрасен бухленски шал , подарък от нея и нямам търпение да се кича с него , чакам само да захладнее малко  4470  Миж , обичам те !

Оставям ви засега , по - късно или утре отново ще се включа .
Хубава вечер на всички ни , и не забравяйте да се усмихвате !  Hug

# 486
Вени бе  hahaha
Дрешки много харесвам, овчици покрай дребната също, тя е влюбена в калинки, кученца и овчици  Laughing
Нара, без снимка не може  Naughty

# 487
...
Гигова, този чичко дъл бухала е харесал, бе? Аз се изхилих, пък не знам ти не се ли усещаш.  Joy Нали очите им са едни такива големи, лееекинко встрани, та на тъз тениска как им беше разположението?  Laughing Mr. Green
Мчи ноу ясно че не е харесал бухала, ами на бухала изпъкналите очи Mr. Green Laughing
Усетих се аз, ама...

И аз харесвам много овчици и бях си харесала преди време една дрешка за книга и калъф за телефон целите с овчици Crazy, някой ги беше постнал из темите в литературният, но им изгубих дирите Rolling Eyes

# 488
  • ГОре на черешата...
Минавам само да кажа, че всичко е наред, да пущате палците.
Гроги съм, нямам време дори да ви изчета...

# 489
Малеееееее, момичета, на 19та страница съм, не съм сигурна, че мога да ви изчета  Shocked но ще се опитам поне на диагонал, че да съм в крак с модата  Mr. Green отиваммммм.....  smile3529

# 490
И аз мноооого си харесвам овчиците!  Flutter
Нели,преди малко бързах да изляза и затова бях толкова лаконична. Wink
Доволна съм от четеца-има си подсветка(обичам да чета вечер),мога да си тегля от всякъде,мога и да си купувам,имам си карта с памет ,не знам всъщност какво повече да искам.  Peace
Ти към четец ли се ориентираш?

# 491
  • Benelux / Varna
Аз днес си сложих за първи път моята , която ми е подарък от Зори , но е беличка и много ще я цапам на работа , а ми е свидна , така че ще я сваля , иначе ще я прахосам  Laughing  Имам една друга зеленка  , която си я бях купила преди време така че нея ще ползвам.

Абе Нарче, как ще я пазиш така?  smile3506 Да не би да е нещо незаменимо, я си я ползвай с кеф и хич не се притеснявай, че ще се изцапа - ще си я изпереш и изгладиш пак, мисля че няма да има проблем - само от плат е и вътре има ватичка, но мисля, че няма проблем да си я изпереш. Ползвай си я докато е на мода  Blush, нали е с бухалчета, хич не я пази толкова, ще й мине модата, после няма да си я харесваш и така  Simple Smile

Нези, много е хубавко твоето калъфче с овчиците!

Малее Мими, ти направо изби всички рекорди  smile3501, признах те! Аз ако бях , моя мъж щеше да ме изсели от вкъщи направо! Бравоо, направо шапка ти свалям и очаквам с нетърпение да ги наснимаш !

Днеска даскалицата донесе една касетка с книжки в училище и аз като гладко коте се надвесих над касетката и после се усетих, как само си ги вземам в къщи, копирам ги и няма кой да ги прочете после и се възпрях. Реших докато не ги прочета всички снимани , да не вземам, ама това кога ще стане не е ясно, защото като ми се чете си вземам книжката на български. Blush

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 22:27 от zornitsa

# 492
  • USA, Steak State
Хей, пак сте изписали света. Поради някаква причина не ми показваше, че има и нови отговори в темата.  Thinking

Днес започнах опаковането на вещите ни в кашони, на 10ти другия месец се местим.
Оказа се, че имам много книги бе! Ама пък такъв кеф да си ги разглеждам докато ги слагах в кашона.  Mr. Green

Аз вече 5та година съм с Киндъл Кийборд и не си го заменям за нищо. Последната година и нещо обаче доста рядко чета на него поради това, че доста книжни книги ме чакат.

Я всяка да каже каква тематика вещи обича- като бухали, овце, цветя, птички....

Аз си падам по паяци.  Mr. Green

# 493
  • На планетата Земя
Здравейте, другарчета!

Завърнахме се, цял следобед редим, пазаруваме, готвим и се стягаме за утрешния работен ден. От утре съм на линия. Лека нощ!  Hug

# 494
  • на североизток от Рая
Миле, добре завърнала се!  Hug Като имаш време и търпение, разкажи ни нещо от твоето пътешествие. Виж Камиче как увлекателно ни разказа какво е видяла. Тя още ще каже.  Grinning

Нелче, ако мислиш за четец - покетбук или нук, макар че разбира се кой с каквото е свикнал.

Не мисля да се сдобивам засега. Питам си ей така.  Whistling

Мария, признах те.  Peace

Дрешки много харесвам, овчици покрай дребната също, тя е влюбена в калинки, кученца и овчици  Laughing

А аз  Embarassed Embarassed Embarassed не можах да се организирам и да я зарадвам. Умирам от срам, пред себе си се срамувам.  bambam

Общи условия

Активация на акаунт