А отгоре на всичко и кърмя и нали уж не трябва да са такива мераците, ама ей ме на.
Ама те хората много правилно са го казали - човек без работа.
Малката спи по цял ден (и цяла нощ) и на мен ми остава време да си мисля за "глупости". Дали ако си имах малко диваче щеше да ми остава време за помисли за секс, камо ли за действия...
Засега и ММ е на моята вълна и не се чувствам напълно луда, ама да видим докога...

то детето си расте де,ама..други бебешоци имали като нас.Днес пък приложих нова тактика,сложих го на спалнята (там спеше още в началото)оставих го да си поритка(преди не му давах тази възможност,той беше и по-малък де(заради повръщането)та изморисе и сам си заспа без люшкане и мрънкане.Та децата вече си искат внимание,до този извод стигнах,ще видя и на следващия път дали ще ми мине номера.Явно часовете сън започват да намаляват. 

, нищо чудно и до там да снигнем. Само дето мойта в количката повече от 20-30 мин. не спи.
. Много ме е страх да не ми вдигне точно посред нощ някоя температура. 
Досега дори не се бях замислила, че вече ще сме в друг раздел
Аз си мислех, че имам дете-мечта, ама не мога да се добера до бг-мама да ви изчета 
Та довечера

Скоро ще ходим и в Еленския балкан за 2-3 дни
Бебка понесе много добре пътя до морето, спа през цялото време.
моят дечко днес много плака със сълзи, видях, че ушенцето му е протекло и го заведох на лекар и от там на специалист УНГ. Оказа се, че има възпалено ушенце и е перфорирано... умирам от страх, притеснение и нерви. В понеделник сме на контролен преглед. В този интернет пише само гадории ... ще се побъркам
Препоръчани теми