Дано вече всичко е наред! 

Вчера трябваше да сме на преглед при ортопед и я занесох с портбебе, та и в него заспа и спеше непробудно докато чакахме да ни дойде реда (който така и не дойде
) На днешния преглед (който вече се осъществи), пък я возих с количката близо два километра (на отиване и после още толкова на връщане) и пак спа почти през цялото време. 
Имах големи притеснения за този преглед, понеже сестра ми е родена с едно наследствено заболяване на коленете и много се тревожех да не би и Елица да го наследи това (аз го нямам, ама знам ли го кога се проявява и много ми беше притеснено).
) и ни отпрати. Та днес, третия пореден опит беше успешен и минахме. Очарована съм от доктора иначе, много мил и внимателен и обърна много внимание, а не претупа надве-натри. 

- като хакна някои нет на морето ще пиша - целувки момичета 
В крайна сметка, когато почнах да се приготвям за болницата установих, че зачервяването почти го няма, а бучките се бяха смалили и реших да изчакам. Още вечерта бучките съвсем ги нямаше. Много се цедих и масажирах. За всеки случай съм си приготила една ампулка окситоцин, ако се наложи.

дано нямаш повече такива моменти, много е неприятно. 

Мрънка си, скимти и все иска някой да я разнася. Ама то кръст не ми остана. Слагам в кенгуруто, обаче бързо и омръзва
Не ми се мисли пак до кога ще се приспиваме 
/, пълни памперси-може би около 5-6, с цвят и консистенцията, каквато трябва да е при кърмачетата. Имаме и нощно хранене.
[/color]
Но дали ще държи топло за 8 часа?
снощи се кърмихме на 2 часа ,а през деня на 1 час .Постоянно е гладен бебчо .Спи малко и се пробужда .Като попитах доктора за дохранване , се изсмя и каза че нямал нужда и качил предостатъчно .Пробутвам му вода ,но много не я иска и ефекта е за малко ,не признава нищо друго .Задавя се от рев и като му дам да суче се успокоява .

Препоръчани теми