и аз обичам такова време, напомня ми за Англия.

Нещо не съм в ред.

Нещо не съм в ред.
Този първи месец вече 4 пъти я облъчихме на ехограф бебка. Бяхме на кардиолог, на нефролог, на ортопед и за фонтанелата. Тези прегледи са включени в един платен пакет като се записвахме при педиатър. Всичко наред, освен при кардиолога. Каза, че е малко по-стеснен отвора към аортата или нещо подобно и има шум. По принцип се израствало, след 3 месеца ни вика отново на контролен. В началото не се притесних изобщо, но като чух, че едва при 3-4 % от новородените се случва и ми стана тъпо. От друга страна пък и колко новородени са ходили на профилактичен, че да я имат тази статистика, не знам. Дано всичко да е наред.

Нещо не съм в ред.

Нещо не съм в ред.

Нещо не съм в ред.

Нещо не съм в ред.
За шума не се притеснявай - наистина е често срещано и се израства. Чак ми става съвестно като се замисля, че аз дори за ортопед се чудих дали да ходим, пък вие на хиляда специалиста. Все си мисля, че ако има нещо притеснително ЛЛ би трябвало да насочва към специалист. Вече явно не само бременните са ниша, ами и новородените. От една страна съм против всички тия профилактични изследвания/прегледи, от друга понякога вероятно са баш на място.
Направо си е "от сън спомен няма" 
Да, ама не! Днес от сутринта е спал почти два часа следобяда и това беше. Даже днес и докато го кърмен не дремеше
До вчера това ми беше спасението

понеже веднъж вече ни валя с малкия и седнахме в едно кафе да почакаме да спре. Да ама не. Усилваше се и аз реших да се обадя на мм да ни вземе с колата ама той си зарязал телефона в кухнята и си спи
така че ще чакам хубави дни. По този повод да ви питам вие как завивате бебчетата вечер? Аз се завивах с олекотена завивка а Бебко е с пеленка от тези които са като тънко одеялце. Ама де да знам
подадох молба за олекотен режим на следване и ще карам със задочниците. Семестъра ми ще е 2 седмици, което е чудно. Само да видим кой ще ми гледа бебчето и двете баби са работарки. Препоръчани теми