Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Ооо, ние и вчера и днес излязохме, даже преди малко се прибрах. Количката има дъждобран, който я покрива цялата, а аз бях по джапанки  Party и аз обичам такова време, напомня ми за Англия.
За спирането на препаратите против колики, аз го спрях отдавна, след като първо пробвах един ден и видях, че ни е минало, две седмици да съм ползвала инофолика.  Peace

Да се похваля, ще ставам студентка  Laughing ще запиша магистратура Логопедия в СУ  Crazy
Купихме шезлонг-люлка за Лили, като и се спи, но не може я слагам в люлката и отцепва, иначе не седи много в нея, а и аз се чувствам виновна, някакси, все едно съм я захвърлила там и ми изглежда самотна.  ooooh! Нещо не съм в ред.

Честито, ще ми бъдеш колежка, избрала си си много добра специалност.

# 226
Днес бяхме на консултация, пораснали сме с 3 см 58сме вече и 5700гр това беше междинна консултация, на 11.09 сме си на редовна, а и ни предстои ваксина тогава, казаха че всичко е наред и за пореден рът отидох там и си забравих всички въпроси
Малкия ще ме побърка днес, цял ден заспива за 5-10 мин. И се буди снощи пак направи така след банята, вместо да се изтощи той се разсъни, днес пок само се унася изревама на сън или се стрядка и е буден незнам какво му става на нова дете вито количка, нито нико признава

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 16:51 от yulianka

# 227
Ооо, ние и вчера и днес излязохме, даже преди малко се прибрах. Количката има дъждобран, който я покрива цялата, а аз бях по джапанки  Party и аз обичам такова време, напомня ми за Англия.
За спирането на препаратите против колики, аз го спрях отдавна, след като първо пробвах един ден и видях, че ни е минало, две седмици да съм ползвала инофолика.  Peace

Да се похваля, ще ставам студентка  Laughing ще запиша магистратура Логопедия в СУ  Crazy
Купихме шезлонг-люлка за Лили, като и се спи, но не може я слагам в люлката и отцепва, иначе не седи много в нея, а и аз се чувствам виновна, някакси, все едно съм я захвърлила там и ми изглежда самотна.  ooooh! Нещо не съм в ред.

А кога започва учебната година за магистрите, знаеш ли?

# 228
  • Варна
Мира, не се дразни, казвай си какво не ти харесва. Почивката много кратка................

Лале, определено се запаси с дъждобран. Продават и универсални за всяка количка и си го носи в багажника. Полезна вещ е, да реагираш адекватно винаги. Няма да забравя как ни заваля един проливен летен дъжд със сина ми и той писна, че е гладен в този момент. Заведенията пълни до дупка, както и козирките на всеки магазин. Та накрая права под една козирка го кърмих, че милото щеше да се задуши от рев, а аз и биберон отказвах да ползвам, та нямах да го залъжа за малко докато стигнем до колата.  Mr. Green

Юлианка, това е редовен номер и при мен. Винаги забравям всичко каквото искам да питам.

Днес и ние бяхме на консултация. За 20 дни е наддала 1 кг. и пораснала с 3,5 см.  Joy Този първи месец вече 4 пъти я облъчихме на ехограф бебка. Бяхме на кардиолог, на нефролог, на ортопед и за фонтанелата. Тези прегледи са включени в един платен пакет като се записвахме при педиатър. Всичко наред, освен при кардиолога. Каза, че е малко по-стеснен отвора към аортата или нещо подобно и има шум. По принцип се израствало, след 3 месеца ни вика отново на контролен. В началото не се притесних изобщо, но като чух, че едва при 3-4 % от новородените се случва и ми стана тъпо. От друга страна пък и колко новородени са ходили на профилактичен, че да я имат тази статистика, не знам. Дано всичко да е наред.

# 229
Ооо, ние и вчера и днес излязохме, даже преди малко се прибрах. Количката има дъждобран, който я покрива цялата, а аз бях по джапанки  Party и аз обичам такова време, напомня ми за Англия.
За спирането на препаратите против колики, аз го спрях отдавна, след като първо пробвах един ден и видях, че ни е минало, две седмици да съм ползвала инофолика.  Peace

Да се похваля, ще ставам студентка  Laughing ще запиша магистратура Логопедия в СУ  Crazy

Вие записахте ли се вече и държавна поръчка ли ще сте? И аз ги гледах магистратурите и се чудя това събеседване, което имат повечето специалности дали е нещо сложно? Може ли малко повече да ме осведомите. Благодаря!

# 230
Всичко наред, освен при кардиолога. Каза, че е малко по-стеснен отвора към аортата или нещо подобно и има шум. По принцип се израствало, след 3 месеца ни вика отново на контролен. В началото не се притесних изобщо, но като чух, че едва при 3-4 % от новородените се случва и ми стана тъпо. От друга страна пък и колко новородени са ходили на профилактичен, че да я имат тази статистика, не знам. Дано всичко да е наред.
И ние бяхме на кардиолог и при нас се чува шум. Казаха, че в 90% от случаите и повече е адаптационен. Ние също сме на профилактичен, но след 4м. Дано и при вас и при нас всичко да е наред.

# 231

Вие записахте ли се вече и държавна поръчка ли ще сте? И аз ги гледах магистратурите и се чудя това събеседване, което имат повечето специалности дали е нещо сложно? Може ли малко повече да ме осведомите. Благодаря!
Другата седмица ще подам документи за платено, срока е до 23ти, а за държавна до 08.09. Събеседването зависи от специалността, но си е изпит. Разгледай в сайта на СУ там си пише за всяка специалност.,

# 232
  • София
Момичета, радвайте се, че децата ви спят в люлки и шезлонги. Моят мишок не ще нито люлка, нито шезлонг, нито легло - нищо. За цял ден спи само веднъж сутрин към 10 за около час и после цял ден няма спане. Задремва в мен докато го кърмя и като го преместя се ококорва, не спи никъде....

# 233

Нямам идея,, аз вече съм дипломирана, в такъв  смисъл ще си ми колежка

# 234

Другата седмица ще подам документи за платено, срока е до 23ти, а за държавна до 08.09. Събеседването зависи от специалността, но си е изпит. Разгледай в сайта на СУ там си пише за всяка специалност.,
Да аз съм ги разгледала и главната причина да запиша е помоща, която се полага, но ако си платено дали си заслужава?! Може ли да се запиша само за да взема помоща и после да прекъсна, или трябва да си искарам магистратурата?

# 235
Пайче, мисля че едното условие е да си редовно. Аз вече записах магистратура-Семиотика на културата. Подадох и документите за помощите, казаха, че ще ги получа октомври. Успех!

# 236
  • Варна
Мира, не се дразни, казвай си какво не ти харесва. Почивката много кратка................

Толкоз.  Mr. Green  С три нощувки бяхме. Баткото още първата вечер каза "хайде да си ходим, искам в моето вкъщи"  Joy
Браво за хубавите новини! Много прегледи, много нещо сте направили.  Crazy За шума не се притеснявай - наистина е често срещано и се израства. Чак ми става съвестно като се замисля, че аз дори за ортопед се чудих дали да ходим, пък вие на хиляда специалиста. Все си мисля, че ако има  нещо притеснително ЛЛ би трябвало да насочва към специалист. Вече явно не само бременните са ниша, ами и новородените. От една страна съм против всички тия профилактични изследвания/прегледи, от друга понякога вероятно са баш на място.

# 237
  • Телиш/Плевен
Лале, определено се запаси с дъждобран.
Да, тъкмо го поръчах. Hug

# 238
Момичета, радвайте се, че децата ви спят в люлки и шезлонги. Моят мишок не ще нито люлка, нито шезлонг, нито легло - нищо. За цял ден спи само веднъж сутрин към 10 за около час и после цял ден няма спане. Задремва в мен докато го кърмя и като го преместя се ококорва, не спи никъде....

И ние сме така. Само на 42 дни, а е такъв кокорчо  #Crazy Направо си е "от сън спомен няма"  Tired
Какво ли не съм пробвала, за да го приспя newsm78 Да, ама не! Днес от сутринта е спал почти два часа следобяда и това беше. Даже днес и докато го кърмен не дремеше Naughty До вчера това ми беше спасението Praynig

# 239
Добра вечер  wavey

Аз не посмях да се покажа на вън в това шибано време  Wear Umbrella понеже веднъж вече ни валя с малкия и седнахме в едно кафе да почакаме да спре. Да ама не. Усилваше се и аз реших да се обадя на мм да ни вземе с колата ама той си зарязал телефона в кухнята и си спи  ooooh! така че ще чакам хубави дни. По този повод да ви питам вие как завивате бебчетата вечер? Аз се завивах с олекотена завивка а Бебко е с пеленка от тези които са като тънко одеялце. Ама де да знам  newsm78
И моя си спи в люлката и в шезлонга. Редувам ги, че през деня не иска да спи в кошарата след 7 сутринта.
И аз вече съм студентка Финанси и Банково дело   umnikuu подадох молба за олекотен режим на следване и ще карам със задочниците. Семестъра ми ще е 2 седмици, което е чудно. Само да видим кой ще ми гледа бебчето и двете баби са работарки.
Оффф стига съм ви се обяснявала с моите глупости да взема да лягам че нямам много време за спане

Общи условия

Активация на акаунт