Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 492
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
И ние започнахме да връщаме повече. Сега като отидем тази седмица при педиатъра ще я питам на какво може да се дължи, а и ще видим бебка наддава ли. То на всяко хранене по 2 бодита поне сменям. До сега беше топло и през нощта не я сменях, да не я будя, защото яде тогава полузаспала, но сега като стане по-студено...Снощи я сложих да спи с пижамка, вместо голичка.
Звезда, мисля, че ти беше питала за спиране на капките. Тъй като никой не отговори, аз реших да се пробвам и вчера дадох само веднъж. Снощи се гърчеше и беше неспокойна, така че няма да експериментирам повече, ще продължа да давам.

# 211
Простете,че нахълтвам в темата ви,но прочетох за терзанията на NikolS и искам да я успокоя .
Това е синът ми на 4 м. и както виждаш има голям хемангиом:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1442213817503&l=a385b910dd
Нарастна до 6-7 месец на малчо и постепенно регресира.Ето го на 3г. няма и помен
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201710184778537&l=65d66b1fdc
Посетихме доста лекари,всички бяха на мнение да изчакаме,защото в голям процент изчезват  Hug

# 212
Мами, вие днес ще извеждате ли бебоците на разходка, ако не вали?

# 213
  • гр. Тутракан
Мики  благодаря за снимките. Притеснението ми е че се увеличава, иначе не се притеснявам, че има белег. Дано да изчезне с времето, но ако продължи да нараства ще потърся мнение от специалист. Племенницата ми имаше доста голям на ръката, ходиха до София и го мазаха с капки за очи, не знам точно какви, по 6-7 пъти на ден и сега всичко е ОК  с нея. Ох, дано да започне да се свива, че ми е притеснено да не се закачи и да не прокърви.

# 214
Мами, вие днес ще извеждате ли бебоците на разходка, ако не вали?

Вчера привечер с ММ и беба бяхме единствената количка в близкия парк, широко ни беше около врата  Mr. Green, е само за около половин час, защото се стъмни. Иначе излизам със слинга навън пред вкъщи, колкото да дишне малко атмосфера, сега направих същото за около 10 минутки и тя заспа веднага. Ако не вали, бих я извела. Пък и има дъждобран за количка, и чадърче (е, за слънце). Друго си е навън ... За приспиване  съм включила и шум на океан, и мен ме приспива  Grinning, а трябва да излизам.
Бях на преглед при АГ-ето. Всичко е ОК след секциото, вече имам позволение за коремни, така че действам, защото имам още коремче.

# 215
  • Варна
Мен за разходки ме спира само силен вятър и дъжд, както и лед. И по-скоро ми е неприятно на мен, отколкото да се притеснявам за бебето. И при вятър кърменето навън е ужасно.

# 216
  • Телиш/Плевен
Тъкмо се прибирам от разходка. Станах истинско лале в дъжда. Joy
По принцип нямаше да излизам, страх ме беше да не стане това, което все пак стана. Crazy Обаче една съфорумка (всъщност тя вече не пише тук - Miss Pavlova) ми се обади, че ще идва до Плевен и реших да излезем. До едно време всичко беше наред, ходихме по магазини, но като седнахме в кафето и започна да вали. После се усили и дебнех кога ще спре, за да се прибираме. Е, утихна малко и аз набегом с количката (и чадър връз нея, че нямам нито дъждобран, нито чадърче за количка, само покривало), почти стигнах до вкъщи и като заплющя... Laughing Елица спеше през цялото време и не разбра нищо от екшъна, не се и намокри слава Богу, ама аз си подгизнах здраво. Mr. Green Та вече няма ли слънце - никакви разходки. Naughty Laughing Е на това хората му викат "след дъжд - качулка" Joy Joy Joy

# 217
Тъкмо се прибирам от разходка. Станах истинско лале в дъжда. Joy
По принцип нямаше да излизам, страх ме беше да не стане това, което все пак стана. Crazy Обаче една съфорумка (всъщност тя вече не пише тук - Miss Pavlova) ми се обади, че ще идва до Плевен и реших да излезем. До едно време всичко беше наред, ходихме по магазини, но като седнахме в кафето и започна да вали. После се усили и дебнех кога ще спре, за да се прибираме. Е, утихна малко и аз набегом с количката (и чадър връз нея, че нямам нито дъждобран, нито чадърче за количка, само покривало), почти стигнах до вкъщи и като заплющя... Laughing Елица спеше през цялото време и не разбра нищо от екшъна, не се и намокри слава Богу, ама аз си подгизнах здраво. Mr. Green Та вече няма ли слънце - никакви разходки. Naughty Laughing Е на това хората му викат "след дъжд - качулка" Joy Joy Joy
Е ама ти нали такова време обичаше  Mr. Green
При нас още не е заваляло но има ужасен вятър!

# 218
  • Телиш/Плевен
Не го обичам, ОБОЖАВАМ ГО!!! Heart Eyes Ама да не съм с детето, че става много сложно... Sad

# 219
Аз излизах и точно като почна да роси се прибрах и добре, че бях наблизо. Такъв дъжд се изсипа, че и гръмотевици чудо.....то продължава да вали и в момента. Дано да спре привечер, че да може да излезнем пак Simple Smile

# 220
  • Телиш/Плевен
Да, и в Плевен вали доста. С Еличка досега гледахме как вали през прозореца.  Heart Eyes Мамина сладка тя!!! Още няколко години да порасне и ще се разхождаме заедно под дъжда. Two Hearts То не, че днес вече не го направихме, де. Laughing Ама нито това беше идеята, нито беше хубаво, а и отгоре на всичко тя го проспа. Joy

# 221
И ние излизахме. СНощи бяхме с ММ навън, а днес бях сама с беб и беше много приятно, защото беше прохладно..идеално! По едно време малко заваля, но имам дъждобран към количката и не се притеснявам за беб така. Стига да не е проливен дъждът съм навън. Иначе ще изкукам вкъщи.  Crazy
Разходихме се и му купих страхотна шарена и дрънчаща играчка, че му омръзват и трябва да ги сменям. Много й се кефи. Има и огледалца по нея  baby_neutral

# 222
  • Варна
Ooo липсата на слънце не ме плаши, само дъжда и вятъра. Като за вятъра пак с уговорки, че при нас си духа хич да не и ако всеки ветрец ме отказва докъде ще я докарам. Тези дни дори успях да облека и дрешките с дълги ръкави, че вече си мислех, че ще останат неизползвани.  Laughing Ние бяхме в Старозагорските мин. бани няколко дни, днес пристигнахме при свеки. Гледам да съм позитивна, ама до края на седмицата 100% ще ми се е изпарила всяка положителна мисъл. Само като гледам за няколко часа колко прищявки на баткото бяха удовлетворени  #Cussing out За малката пък ме дразнят, че видиш ли как била боса, дали да затворели прозореца, дали да спрат ТВ-то, пипат и и целуват ръчичките...  ooooh! За последното не се стърпях и казах, че не желая да го правят, понеже все пак си ги вре в устата.  Naughty
На баните беше добре, за ММ и Даниел истинска почивка май май, пък аз туко успявах да си открадна по 20-30мин за басейн и сауна евентуално. Каквото и да е си е разнообразие.  Wink

# 223
Ооо, ние и вчера и днес излязохме, даже преди малко се прибрах. Количката има дъждобран, който я покрива цялата, а аз бях по джапанки  Party и аз обичам такова време, напомня ми за Англия.
За спирането на препаратите против колики, аз го спрях отдавна, след като първо пробвах един ден и видях, че ни е минало, две седмици да съм ползвала инофолика.  Peace

Да се похваля, ще ставам студентка  Laughing ще запиша магистратура Логопедия в СУ  Crazy
Купихме шезлонг-люлка за Лили, като и се спи, но не може я слагам в люлката и отцепва, иначе не седи много в нея, а и аз се чувствам виновна, някакси, все едно съм я захвърлила там и ми изглежда самотна.  ooooh! Нещо не съм в ред.

# 224
Недей така. Ние имаме люлка и тя много и се радва. Това е най-използваната вещ в дома ни. Още повече, че над главата и висят и красиви животинки /на люлката са си/. Като се залюлее и няма такава радост. Дори спи в нея. Как не и се завива свят да се люшка 2 часа, докато спи, не зная. Но ако се опиташ да спреш люлката или музиката към нея, веднага отваря очи и надува гайдата Laughing. Аз се възползвам да си пусна перална, да хапна..

Общи условия

Активация на акаунт