, а трябва да излизам.
Обаче една съфорумка (всъщност тя вече не пише тук - Miss Pavlova) ми се обади, че ще идва до Плевен и реших да излезем. До едно време всичко беше наред, ходихме по магазини, но като седнахме в кафето и започна да вали. После се усили и дебнех кога ще спре, за да се прибираме. Е, утихна малко и аз набегом с количката (и чадър връз нея, че нямам нито дъждобран, нито чадърче за количка, само покривало), почти стигнах до вкъщи и като заплющя...

Обаче една съфорумка (всъщност тя вече не пише тук - Miss Pavlova) ми се обади, че ще идва до Плевен и реших да излезем. До едно време всичко беше наред, ходихме по магазини, но като седнахме в кафето и започна да вали. После се усили и дебнех кога ще спре, за да се прибираме. Е, утихна малко и аз набегом с количката (и чадър връз нея, че нямам нито дъждобран, нито чадърче за количка, само покривало), почти стигнах до вкъщи и като заплющя...

Мамина сладка тя!!! Още няколко години да порасне и ще се разхождаме заедно под дъжда.
То не, че днес вече не го направихме, де.

За малката пък ме дразнят, че видиш ли как била боса, дали да затворели прозореца, дали да спрат ТВ-то, пипат и и целуват ръчичките...
За последното не се стърпях и казах, че не желая да го правят, понеже все пак си ги вре в устата.
и аз обичам такова време, напомня ми за Англия.

Нещо не съм в ред. Препоръчани теми