Обаче с ММ го следим и това нещо се разширява. Моята племенница имаше на ръката значително по- голямо. Ходиха в Токуда София и се оправи. Не знам какво да правя вече, притеснено ми е ... дали да предприема някакво лечение, дали до София на преглед на отидем ... Някой с подобен проблем има ли и знаете ли нещо за тези хемангиоми. Четох разни неща в интернет, но не мога да се успокоя като виждам че се увеличава. Беше една точица сега е колкото нокътя на кутрето ми. 

Вече от близо почти година сме заедно и ви чувствам толкова близки и само с вас споделям, знам, че ще бъда разбрана и ще получа съвети на които мога да разчитам. Много си ви обичам! Благодаря ви! 
с висока Т, обриви разни, ако в зелено и ужасиите написани в интернет за пневмококи и висока смъртност при кърмачета си изплаках очите... Съвзе се чак в неделя. Вече е по-добре, но има още, по думите на спеца УНГ. В четвъртък сме пак на преглед, дано вече отшуми напълно. Не ми дава да пипам ушето, вика..., плаче със сълзи...миличкият ми 
не са толкова болезнени, може би и аз потрайвам, не знам... На лявата имам бучка по-голяма от зелен орех, а дясната ме боли едното каналче и пари след кърмене и след цедене
Не съм имала такива неща с първото ми детенце.... 

Препоръчани теми