Даже две. За хепатит и някаква тетра-нещо си (това ще да е от ония валентните). Този път май няма да й се размине температурата, но ще видя да вземем мерки овреме, пък дано я подмине. 

Даже две. За хепатит и някаква тетра-нещо си (това ще да е от ония валентните). Този път май няма да й се размине температурата, но ще видя да вземем мерки овреме, пък дано я подмине. 
Мен не ме интересува кой се сърди, искам просто да минават и да не си мъча детето всеки ден с ваксини (и висене сред сополивци и миризливци в поликлиниката).
Ама ако е по-добре да се разделят, така ще направя. Има ли значение коя ще е първа?
Не знам, хем не ми се ще да се мъчи с 36987456 инжекции, хем като си помисля за кой път ходим до проклетата поликлиника и ми става лошо.
Жива и здрава съм си я родила, зорлем ще ми я разболеят с тия ваксини и ходене по 100 пъти до това ужасно място.
Ще мисля още и утре ще видим какво ще измисля. Обикновено взимам решения в последния възможен момент, та и това ще го взема на път за поликлиниката. Или чакайки пред кабинета...
Препоръчани теми