Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Лаленце на нас пък ни направиха хепатита миналия месец, а днес ни сложиха тетраксин и синфлорикс много плака душицата ми. И сега вечерта също много плака нямаше температута , но педи каза че сигурно крачетата ще я болят и ако плаче да и сложа еферелган свещичка. Сложих и след 15 минути беше заспала!

# 346
  • Пловдив
Ами тя петвалентната щеше пак да е за тия болести

Пет валентната си е за 5 болести,да,а сега както заложиха по новия календар 6 валентна още по-кофти.Идеята ми е щом може да се разделят,но и ходенето до поликлиниката не е гот,да.Педито няма ли часове за детска консултация?Сигурно тогава ви вика.А иначе в самата поликлиника е по-спокойно и не така бъкано с болни след 16 часа

yulianka,дано да ти я отремонтират бързо.Може пък даже да ти го признаят като гаранционна повреда

# 347
  • Пловдив
Вие вече имате ваксини на нас още не са ни били,само с тези от болницата сме.Не знам дали трябва да се притеснявам вече? Sad

# 348
Подраних с къпането половин час по рано ,пък ще стане ясно .До сега 8 без 15 почвахме с приготвянето за къпане и след това кърмене ,но едвам издържа и за сукане и за сън след това .След като го накърмих го сложих в кошарата ,помрънка си и заспа самичък и сравнително лесно .До сега все се приспивахме по това време трудно в ръцете и с рев .

# 349
Май само ние си нямаме абсолютно точен режим и нощна пауза, с изключение на храненето на 3ч.
Елфита, дали случайно днес не беше близо до руския гастроном на 6-ти септември? Момиченцето ми заприлича на твоето /от снимката, на която държеше бебето/. Теб не съм те виждала.

# 350
Добро утро мамчета Hug
ние си се будим посреднощ за ядене и това си е. Предната вечер яде в 22 и спа до 5 ( newsm10) пък тази вечер яде в 22, в 01, в 03 и в 06 ( newsm11). Тегава работа..
Много искрено съчувствам на всички терзаещи се по различни поводи с ваксините. Пожелавам на всички бебчета всичко да е по мед и масло.
 Аз толкоз се просветих на тема ваксини и с толкоз различни хора ( специалисти и неспециалисти) се срещах че вече си изпадам от обувките само като чуя ваксина
Абе Моник@, вчера дали не те видях към 11ч30-12ч00 в Зоната, покрай Лидл в компанията на една руса мама newsm78
Искам и аз съвместна разходка с количка, с Пайчето да не ме игнорнете от организацията Naughty Joy

# 351
В 3 и 30 почна едно мрънкане пъшкане ,станах видях го ,дадох му вода и пак си легнах ,понеже видях че свива и крачета .Помислих ,че са колики ,но в 4 и 30 почна освен пъшкане и мрънкане и рев и го накърмих . След това продължи до 7 само с мрънкането и пъшкането .
Ние също нямаме още точен режим на хранене ,редовно го променя .
Сутрин го миех в 7 и 30 ,а сега почнах да го мия в 7 дупето ,за да се успокой ,че тези пъшкания и мрънкания от 3 и 30 ми идват в повече .Веднъж да преминат коликите ,тогава ще можем да спазваме някакъв режим на ядене .

# 352
  • Пловдив
Тара,не съм била аз  Hug
Вчера минах от там,но бях с колата и без децата

# 353
Добро утро на всички Simple Smile не съм писала отдавна ама бяхме в болница Sad. Бяхме с повръщане и разстройство, обезводни се малката и хоп в инфекциозна. Иначе никъде другаде не ни искат, обиколих 3 болници с това дете  на 45 дена и с направление от джи-пи то и.Елица беше на системи, с абокат и антибиотик, намъчи се това дете, но вече мина...и дано не се връщаме пак там Praynig
Иначе на консултацията и , не ни сложиха сега никакви ваксини, заради болестта и антибиотика, но на другата която е на 06.10.2014 ще и ги сложат. Аз лично съм "ЗА" за тях. Даже мисля и за ротари вируса да и сложим.
Да чукна на дърво, но Ели си спи вече доволно. Къпя я и я храня към 22,30 - 23 и след това до 5,30 - 6.00 е сън и спокойствие. Гледам си я на камерата, даже по навик до скоро скачах в 3 и гледам, ми то детето си спи Grinning, хайде и аз пак заспивах .
Изчетох ви набързо и се радвам на майките които са отишли на почивка. ММ не може с тази работа сега отпуск да вземе а искаме и двамата да видим какво ще измислим по въпроса Simple Smile
Елица има шезлонг, ето този модел http://bebe-zona.com/lulki-shezlongi/118-shezlong-muzikalen-cozy.html и за сега нямаме никакви проблеми. В леглото и само спи, зяпа си музикалната въртележка и така. Пускам и на таблета музика - класическа или детски песни в зависмост дали спи или будува и се усмихва. Разпознава ни с мъжа ни и ни гука и се кокори. Където и да излезнем с нея всеки ни спира и я закача, чак се дразня. Вчера в Метро 3 се бяха скупчили, даже едната и гали крачето - непознати за мен жени,а аз на касата товаря покупките,че като викнах...аа...да се махат, не ги искам  #2gunfire
В къщи имам една кутия Аптамил с пребитоик и понякога ако нямам много време да се изцедя или бързам и Ели е гладна и давам от него, яде го и нямаме проблеми.
Минахме и напазарувахме и есенни дрехи за малката, даже вече си имаме и джинси от HM Simple Smile
Усмихнат ден на всички мами от мен:)

# 354
  • Пловдив
knick_knack ,радвам се,че Елица вече се чувства добре.

Какъв размер дрехи взимате.На моята взимам за 6 месеца от Вис Виталиса.С моя мъж вече се плашим.60 см е и гони 6 те кила.Мисля,че са умалени.Ще преслушам и HM,имат сладурски неща.Имаме си и хубави дрешки и от голямата

И малко смях

# 355
knick_knack, лоша работа! Но важното е, е бебка вече е добре и дано не се разболява така лошо!

Аз още не съм купила нищо по-есенно, ама да мине най-напред 15 септември, да изпратим първолака, пък после ще мисля за Ивайло. Засега още има дрехи по размер, та не бързам.

# 356
Добро утро !   bouquet

Днес пак е хубав ден! Пропуснах сегашното излизане, че нещо се замотах,но в 1 излизам. Вчера бях навън от 12 до 21  Crazy

бебе2: Нее, не съм била аз. Нито съм минавала покрай лидл, нито съм била с руса приятелка. Бях с кестенява приятелка на народния и на кристал  Mr. Green
Пишем те за срещата много ясно.(С пайчето ви имам във фейса и може да ми пишете някой пък като сте навън и да се присъединя. Аз следя какво се случва от телефона ми). Мога да ви там и номера ми на лични много ясно.
--> А на теб къде ти е удобно?Къде ходиш по принцип? Ти си ми доста близичко  Peace

Knick knack: Важното е, че всичко е отминало! Пожелвам ви повече такива ядове НИКОГА!

Относно ваксините: Ние имаме засега само теи от болницата + синфлорикс. На 30ти сме пак на ваксина, да видим коя...  Thinking

Елфита: И аз взимам за към 6 месеца или ако попадна на 3-6.  Сега е някакъв странен ръст и или са му малки нещата или големи и сега ходи като торбалан  Mr. Green
Иначе му купувам основно от Angel Baby, H&M, Zara kids. От Angel baby съм най-доволна като цена-качество-обслужване.
Все още го обличам с къси гащеризончета, само вечер му добавям ританки или чорапки и някоя блузка. През едня си е бос. За баш зимните дрехи ще изчакам още малко.

Хубав ден на всички!

# 357
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile
Да ви споделя.Снощи изкъпах бебето в 8ч,след това го нахраних обикновено стои буден до 9:30ч и си заспива после чак в 3ч става хапва и след това в 6ч сутринта.Аз реших,че няма смисъл да става в 3ч и като се пробуди към 12ч го нахраних,с мисълта че до сутринта ще спи,да ама не.Стана в 4ч хапна и до 5ч се смееше риташе с крачета и беше много щастлив за разлика от мен,е и аз му се радвах,но много ми се спеше,после заспа и се събуди в 8  Grinning ,така че няма да се опитвам да му махам яденето в 3ч,защото тази сутрин се чувствам по-уморена от преди,а той милия се смее и се радва  Heart Eyes
И на всичкото отгоре днес след обяд ще имам гости и няма да мога да си полегна  Laughing
В такива случаи ММ казва : Като човек няма късмет и жена му не умира  Joy
Лек ден на всички Simple Smile

# 358
  • Телиш/Плевен
Пет валентната си е за 5 болести,да,а сега както заложиха по новия календар 6 валентна още по-кофти.Идеята ми е щом може да се разделят,но и ходенето до поликлиниката не е гот,да.Педито няма ли часове за детска консултация?Сигурно тогава ви вика.А иначе в самата поликлиника е по-спокойно и не така бъкано с болни след 16 часа
Има часове, разбира се и ние тогава ходим, но някои хора не спазват това и киснат сополиви и миризливи отпред. ooooh! Предния път като пристигнах имаше някаква мизерница и чакаше буквално пред вратата (да не вземе да я превари някой Close ), а на вратата сложена ОГРОМНА табела "Детска консултация 15-17 ч". Викам си, няма да се разправям, та тя си влезе, ама докторката я попита няма ли някое детенце да чака и тя изхвърча набърже и взе да се обяснява, че НЕ ЗНАЕЛА, че сега е детска консултация. Rolling Eyes #2gunfire
Отделно, че другите кабинети на етажа бъкат от всякакви болни (предимно пенсионери и тук-таме цигани) и хич не си е оферта да минава човек оттам. Tired
Както и да е, стига съм се обяснявала. Така сме ние в провинцията, никаква цивилизация... Tired Сложихме и двете ваксини в крайна сметка, този път като че ли плака по-малко, сега си спинка спокойна. Дадох превантивно Панадол и ще я наблюдавам да дам още веднъж евентуално при нужда. Вярвам, че всичко ще е наред. Лепенки щях да купувам, ама забравих. Confused Ще взема за следващия път.

# 359
  • Пловдив
Има часове, разбира се и ние тогава ходим, но някои хора не спазват това и киснат сополиви и миризливи отпред. ooooh! Предния път като пристигнах имаше някаква мизерница и чакаше буквално пред вратата (да не вземе да я превари някой Close ), а на вратата сложена ОГРОМНА табела "Детска консултация 15-17 ч". Викам си, няма да се разправям, та тя си влезе, ама докторката я попита няма ли някое детенце да чака и тя изхвърча набърже и взе да се обяснява, че НЕ ЗНАЕЛА, че сега е детска консултация. Rolling Eyes #2gunfire
Отделно, че другите кабинети на етажа бъкат от всякакви болни (предимно пенсионери и тук-таме цигани) и хич не си е оферта да минава човек оттам. Tired
Както и да е, стига съм се обяснявала. Така сме ние в провинцията, никаква цивилизация... Tired Сложихме и двете ваксини в крайна сметка, този път като че ли плака по-малко, сега си спинка спокойна. Дадох превантивно Панадол и ще я наблюдавам да дам още веднъж евентуално при нужда. Вярвам, че всичко ще е наред. Лепенки щях да купувам, ама забравих. Confused Ще взема за следващия път.
Нашата педи е в частен кабинет има часове за консултации и като отидем първо започва с бебетата и така никога не се чака при нея не си запазваме и часове,дава на всички мами дните за детска консултация и ние решаваме кога да отидем.Няма чакане много добре направено Simple Smile Другата седмица сме на консултация дано да има ваксини вече  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт