Пък като стане на годинка, ще си я запиша при моята докторка, която ми е роднина и ще знам, че когато и да ми се наложи нещо, няма да има такива изпълнения. Много пъти съм ходила у тях за да ми слага ваксина или тя е идвала у нас, за да не се разкарвам, така че и с Елица ще е така, когато се налагат такива дребни ходения. Ама само да мине тая пуста една година...
не мога да взема Лили с мен на фитнес, а ММ се прибира късно и няма как вечер да ида, а и по принцип най-добре е сутрин. Дайте някакви идеи. За вкъщи съм почти сигурна, че няма да съм редовна, някакси не мога да се наканя, а така като ида в залата не ме мързи. Иначе в нас имам велоергометър, но не го обичам много. Имам да свалям едни 9 кг, до желаното тегло, а нещо с това кърмене не стига, че не свалям ами и почнах да качвам.

Иначе и аз наблягам на разходките. Спортува ми се, но няма как да стане. В положението на Пайчето съм. Мъжът ми се прибира късно, през времето в което бебето спи гледам да домакинствам.
за есента. Все още обаче ходим по боди с къс ръкав само и чорапки или слагаме и къси панталонки.
До оня ден си се кърмехме и имах достатъчно кърма. Вчера си получи Ротарикса и беше неспокоен. Отдавах неспокойството на ваксината. Да, ама май не?! Днес пак рев до бога. Кърмим се и се успокоява за около час. После пак рев.. и пак кърмене, рев. Мислех си,че са коликите, но май бебчо беше гладен.. Пак кърмене, цедене, чай и рев, тръшкане. Той се гърчи и аз с него, та му дадох АМ
Толкова не исках това да се случва. На 52 дни сме
Препоръчани теми