Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Аз мисля в събота сутринта да се пусна към центъра и да изкараме целия ден навън, стига да е слънчево или поне да не вали.
Да питам Мимето14, изплатиха ли ти помощта за студентки?

# 361
И ние слава богу никога не сме чакали дори и за минутка. Приема бебетата на едно място, останалите на друго и е супер стриктна в програмата си. От тази гледна точка съм много доволна.

Лаленце - ами другия път а консултация не може ли да поискате например първия час за деня? Така ще си сигурна, че няма закъснели Simple Smile

# 362
  • Телиш/Плевен
Лаленце - ами другия път а консултация не може ли да поискате например първия час за деня? Така ще си сигурна, че няма закъснели Simple Smile
Тя не записва часове, има си такива за детска консултация и който превари, той е пръв. Аз избягвам да ходя съвсем на часа, че сигурно тогава е лудница и пред нейния кабинет. Абе ще се справим някак. Дано не прихване нещо. Praynig Пък като стане на годинка, ще си я запиша при моята докторка, която ми е роднина и ще знам, че когато и да ми се наложи нещо, няма да има такива изпълнения. Много пъти съм ходила у тях за да ми слага ваксина или тя е идвала у нас, за да не се разкарвам, така че и с Елица ще е така, когато се налагат такива дребни ходения. Ама само да мине тая пуста една година...

# 363
  • София
Момичета, ако организирате среща на софийските мами, свиркайте. Сърбят ме гумите на количката да се пуснем и ние по центъра  Mr. Green

# 364
Сега забелязах анкетата, мисля че единият отговор трябва да бъде преправен на "Не, и сме доволни."  Mr. Green

# 365
Днес бях на контролния преглед при Богданова, че жената беше отпуска, а пък аз не бях в София, когато трябваше да ида. Всичко ми е перфектно, матката ми се е прибрала напълно, операцията е бетон, белега е перфектен, каза че след няколко месеца изобщо няма да се забелязва. Имам карт бланш да почвам упражнения. Обаче как, както нямам време  newsm78 не мога да взема Лили с мен на фитнес, а ММ се прибира късно и няма как вечер да ида, а и по принцип най-добре е сутрин. Дайте някакви идеи. За вкъщи съм почти сигурна, че няма да съм редовна, някакси не мога да се наканя, а така като ида в залата не ме мързи. Иначе в нас имам велоергометър, но не го обичам много. Имам да свалям едни 9 кг, до желаното тегло, а нещо с това кърмене не стига, че не свалям ами и почнах да качвам.  Rolling Eyes

# 366
Днес половин ден пиша, то не бях по пейките, ама изчезна списаното, после най-после от n дена се добрах до компа - спряха тока и интерНЕТ(на руски НЕТ е НЕ). Е, голяма драма.
Та и аз да докладвам - колики с пълна сила. За втори път ми се случва да не иска да суче, а да се съдира от рев. Първия път си помислих, че е от залъгалката, и за това не иска. Ама втория път ММ се сети, че комай са колики и така се оказа. Сега се лъжем като и давам биберон да подъвче за няколко секунди и после гърда веднага или я мяткам в полубудно състояние, иначе си стои ненахранена с часове и даже не възразява. Та тези колики нито знам вече от какво са, нито и как си изчезват.
За ваксините - само хепатитна биха, поне от нея не се вдига температура и не е с облагородени вируси.
Започнах да поизкарвам и по-топли дрешки - суитчъри, якенца, терлици и т.н.
За сега толкова, вика ме ....

# 367
Браво пайче!
Ами, какво да те посъветвам...аз вкъщи засега почнах да "спортувам". Правя серия от упражнения за различните групи мускули.Сутрин като го накърмя се захващам, после душ , закуска и кафе. Иначе уикендът освен да се запишеш на нещо, когато и ТМ си е вкъщи? Фитнес, плуване, танци, тичане в парка.Друго, което ти препоръчвам докато е хубаво времето е колкото се може повече раходки с количката. Излизаш и обикаляш, без седене по парковете. Аз така гледам да правя. Поне 3 -4 часа на ден ходя.
Аз съм на трети контролен другата седмица и тогава ще питам дали мога да се захвана с моя си спорт, че той е мнооого натоварващ. Подозирам, че ще ми позволят чак след 6 месец за съжаление.

Но това което знам е, че тегло трудно се сваля по време на кърмене. Първо, че диети и кърмене не вървят заедно, второ че хормоните ни играят и си хапваме повечко.

# 368
Пайче, както знаеш вече да изплатиха ми помощта за студентки  smile3508  bigdance2
Аз пък с кг съм много добре вече съм -1кг от преди да забременея не помня от кога не съм била 59кг. Нито съм на диета нито нищо просто някак си все не ми остава време да ям, а и нямам апетит но пък винаги съм супер жадна и постоянно пия вода  ooooh!

# 369
  • Телиш/Плевен
второ че хормоните ни играят и си хапваме повечко.
Това обяснява много неща (при мен). Laughing Blush

# 370
Днес Владислав става на 2 месеца, времето лети, лети и все повече радвам за този дар. Бяхме на консултация Влади е вече 5830гр (1.100 повече) и 59см (56) имаме ваксина за хепатит, лекарката каца че е трябвало днес да сложи 3 но няма намерение и другите 2 на следващата консултация. Малкия се държа мъжката изплака, но го гушнах и се успокои.
Относно количката готова е  и е покрита от гаранцията, но реших утре да си я взема за да съчетая с откриването на  Мега Мола, поне са едно до друго , а може и послучай откриването да има промоции

# 371
Ясно от къде идва апетита ми. По принцип и аз нямам време да хапвам, да не говорим, че малката само да ме види да си слагам нещо в устата и заревава Laughing Явно и на нея и се струвам дебела Embarassed Иначе аз имам за сваляне още 15кг. Другите над 15кг-20кг как ги свалих, не зная. Стана от само себе си първия месец и оттогава стоя едни кг. За сметка на това си имам стрии и целулит  SickИначе и аз наблягам на разходките. Спортува ми се, но няма как да стане. В положението на Пайчето съм. Мъжът ми се прибира късно, през времето в което бебето спи гледам да домакинствам.
Относно дрехите и при нас положението е едно средно - тези до 3м са ни малки, а тези от 3 до 6 малко големи, та все едно са ни назаем. Иначе дрехите едва смогваме да ги обличаме. Постоянно ни подаряват приятели и роднини. Все пак се наканих онзи ден и купих дънков сукман, дънки, анцунг, суитчер и кецове Heart Eyes за есента. Все още обаче ходим по боди с къс ръкав само и чорапки или слагаме и къси панталонки.
 Да попитам - вие как и къде съхранявате дрехите, които са станали малки? Изпрала съм ги и съм ги изгладила, но ако ги пазя всички, къде ще ги събирам?

# 372
  • Burgas
И аз се боря с килограмите. Имам още 10-12 да свалям до теглото преди да забременея и после още ще  е добре да сваля. не спортувам. Старая се да ям до 6 часа.

БУРГАС, КОГА ЩЕ НАПРАВИМ СРЕЩА С БЕБЕНЦАТА  Simple Smile

# 373
  • Телиш/Плевен
Да попитам - вие как и къде съхранявате дрехите, които са станали малки? Изпрала съм ги и съм ги изгладила, но ако ги пазя всички, къде ще ги събирам?
Засега в една огромна торба от Джъмбо (макар че според мен си е цял чувал Mr. Green) Като напълня торбата, ще отпътува за село и ще стои там. Така са правили нашите и с моите бебешки дрешки (и тези на сестра ми), само че в кашони. Даже и сега има останали един-два кашона с дрешки.

# 374
Здравейте, майчета  Confused Аз не съм от най-активните и словоохотливи, но в този момент имам нужда да споделя с някой, който ще ме разбере.  Cry Cry Cry До оня ден си се кърмехме и имах достатъчно кърма. Вчера си получи Ротарикса и беше неспокоен. Отдавах неспокойството на ваксината. Да, ама май не?! Днес пак рев до бога. Кърмим се и се успокоява за около час. После пак рев.. и пак кърмене, рев. Мислех си,че са коликите, но май бебчо беше гладен.. Пак кърмене, цедене, чай и рев, тръшкане. Той се гърчи и аз с него, та му дадох АМ  Cry Толкова не исках това да се случва. На 52 дни сме  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт