Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ами то не вали нон-стоп и мисля да излезем, просто ще се навъртам около нас и ако ни свари дъжд слагам дъждобрана. Него няма как да го завали с този дъъждобран. Най-много мен..

# 451
  • Пловдив
Вие в това дъждовно време ще излизате ли навън? newsm78

Дъждовното време не е пречка за бебоците.Само при мъгла не е препоръчително да се излиза
Аз ще излизам.

Ох тази помощ за раждане. Все ме мързи да отида. Мога да отлагам, докато Виктор стане на 3, нали?  Mr. Green

Даааааааааааа  Grinning

# 452
Ми освен след следващото хранене да се пробваме да излезем. Лошото е, че моят танк се управлява трудно с една ръка.  Rolling Eyes

# 453
  • Пловдив
Ми освен след следващото хранене да се пробваме да излезем. Лошото е, че моят танк се управлява трудно с една ръка.  Rolling Eyes

С една ръка е зор.При дъжд се разхождам с яке с качулка,което не пропуска и подобни обувки.Не нося чадър.Като подгизна се прибирам.Бебето си е на сухо с покривалото за крака.Дъждобрана много не го харесвам,защото им спарва ужасно на бебоците и е трудно да се оцели как да се облекат.Често са потни под дъждобрана

# 454
Елфита, даваш ми идея да си купя и аз дъждобран. Има едни много симпатични и шаренки, че верно е неудобно с чадър по нашите дупки  Shocked Иначе дъждобранът на бебо има едни скрити прозорчета, благодарение на които не спарва слава богу и не влиза вода.

# 455
Добро утро и от мен   food010

Точно си направих едно кафенце. Много ми е кофти когато деня ми започва без кафе и напоследък започва в 7:30 а вижте чак кога си правя кафе, ама дечко си иска своето  baby_neutral  Писна ми от тея колики много се мъчи хайвана. Снощи бях на парти клуба по танци имаше рожден ден и ММ гледаше Бебо. Голям рев паднал  Cry  И накрая вика му забих термометъра и миряса.
Кажете вие мами какво правите когато са запечени бебчетата. Знам че тая процедура с термометъра не трябва да се прилага много често, че да не свикне така. Давам му чай Хип с копър и си мислех че действа разхлабващо ама ето вчера пак.
Knick_knack какъв е този тест за колики, за първи път чувам  newsm78
Да се оплача в нас е голяма кочина ще се побъркам. Постоянно има чинии за миене за пране  за гладене ужас. Ама сигурно е често срещано явление  Joy

При нас не вали все още ама аз не съм готова за излизане. Най много с кенгурото да отида да си свърша някои неща

# 456
  • Телиш/Плевен
Пиша с надежда и при Лаленцето да е така, та да направи една зареждаща мокра разходка дъждобрана Laughing
Дааааа, такова е времето от два дни насам. Heart Eyes И си излизаме без проблем, стига да не вали из ведро, де. Laughing Вчера ръмеше леко и беше И Д Е А Л Н О!!! Heart Eyes

Авенсис, мисля, че под "тест за колики" knick_knack имаше предвид варената царевица с масло, която ще яде. Laughing На моята Елица не й влияят храните, дето ям и по принцип се радвам, но от друга страна това ми дава голяма възможност да се тъпча с боклуци и аз от време на време го правя. Blush

# 457
Момичета, сложиха ли ви всички ваксини  Ние миналата седмица ходихме за хепатитната и тази седмица ни викат за две наведнъж. Нещо ми е много притеснено. На голямата слагахме пентаксим и бях много спокойна.

# 458
  • Пловдив
миналата седмица ходихме за хепатитната и тази седмица ни викат за две наведнъж.

3 ваксини в един месец?Не е ли много?

Иначе ваксини няма и сме много щастливи от този факт

# 459
А добър ден!
От сутринта се моткам като муха без глава, в опитите си да си свърша домакинската работа и Ивайло да занимавам. Брей, не иска вече да спи това дете, иска да се носим на ръце из апартамента и то обърнат с лице към гледката напред. Не иска и за секунди да остава сам и незабавляван. Пея като една луда, люшкам в количката с един крак, само и само да мога да свърша нещо. Ми все по-трудно ще става вече, не са неориентирани бебета, а вече малки любопитковци. ще си купя кенгуру, за да се разнасяме из къщи, докато домакинствам.

Вчера открихме учебната година. Баткото е горд първокласник. Сутрините наистина са леееекинко инфарктни, ама ще му хвана цаката. Днес пак на пожар бързай, чанти, закуски, Ивайло квичи гладен... Лошото е, че яденето на Ивчо съвпада с приготовлението на баткото и ми е малко стресиращо кое по-напред, но надявам се да го отработим в скоро време.

Ей го маймуняка от вчера

П.С. Купих 30 балона, от които половината дадоха фира - разпаднаха се в ръцете ми, та украсата доста рехава се получи. Но детето беше щастливо и така.

След малко ще ви пиша за неуспешния ми опит да храня Ивайло с АМ.

# 460

Това видях в нета http://www.-reklamen-spam-/news-13274.html . В други статии видях, че има за Плевен, а сега предстоял и Пловдив. Ще видим на консултацията октомври дали няма да ни боцнат.
/Нещо линка не е активен, не зная защо. Казва се в статията, че има предвидени четиривалентни ваксини и заповед на министъра за тях. В Стара Загора ще бъдат поставяни през септември/.

1905vv, първо пробвай дали ще стои в кенгуру. Аз като чух как Лаленцето се похвали, че нейната Еличка стои в кенгуру, такива надежди заложих. Вече си виждах къщата чиста, та си представях и как си правя крем супа от тиквички, да, ама не. Не иска вътре и това е. Само като види, че се опитвам да я сложа и рев #Cussing out

# 461
На консултацията в петък на Ивайло му биха в едното краче Хепатит Б, в другото - четиривалентната. Другия месец пак две ще има. Ох, ревем и не мога да се включа засега

# 462
1905vv, честит първолак! ПУ-пу, чуден е и по вода му тръгна днеска Laughing
Ние в дъжда със слинга под чадъра ходихме до общината да си вземем акта за раждане.
В тази връзка, на който не му се занимава с връзване, препоръчвам този http://www.wallaboo.com/baby-sling-connection-moonless-night.htm … or=Moonless+night
Аз моят го взех от продавалник и съм много доволна. Тамън направих едни пълнени чушки с лейди вътре.
Имам еластичен за връзване и той ми е още по-удобен, ама е с връзване. Имам и баба слинг за който така и не намерих позиция която да ми е удобна. Голяма сложнотия, голямо нещо, докато уалаабуто е като овчарска бохча Laughing

# 463
  • Пловдив
1905vv ,честит първокласник.Страхотен е!

Аз и беба тази сутрин спахме.Татито и каката се оправяха сами за ДГ и даже не съм чула като са тръгнали.И за напред си мисля така да е.Освен ако не съм се събудила така или иначе

# 464
Здравейте мамчета и бебчета. Първо честита да ни е учебната година на всички ученици, учители и родители, особени пожелания за първолаците, защото за тях е нещо ново и вълнуващо.
Ние излизаме въпреки влажното време, дъждобран за количката и покривалото за зимния кош.
За слинговете на нас ни е удобен слинг шала, в този с халката нещо се оплетохме и не можах един ден да я сложа, но си трябва гръбни мускули и кръст да имаш, за да носиш. След известно време ми натежава.
Иначе си хапваме по 7-8 пъти на денонощие, колики още си имаме, но занемарих даването на Инфакол, правя си отвара от копър и анасон, уж внимавам какво ям, ама то почти не остава какво реално, така че се чудя кое не образува колики вече  newsm78. Ръцете си пъха до лактите в устата, непрекъснато се чува смучене на пръсти, та даже и позиви за повръщане има, толкова навътре ги пъха, а като открие и краката леле, как ще смогне  Joy, аз дърпам едната ръка, тя пъха другата и така до безкрая. Купихме и обиколници, защото взе много да се врътка в леглото, но чакам хубаво време да ги изпера. Отиваме на вън ...

Общи условия

Активация на акаунт