И аз съм "ЗА" кърменето, но също съм дохранвала, а даже и замествала цели хранения, когато имах проблеми със зърната. Не се обвинявай за нищо. 
Аз не помня дали споделих, но нямах никакви проблеми с това, заспа си от първия път там и досега така си спи (и така мама успява да се порадва на тати
). Но тя моята е една поспалана, та май където и да я сложа, все ще заспи. 
Нищо общо с NIDO и директно замина в коша тази отворена кутия. Тези дни ще купя нова. След кратки проучвания от моя страна, се оказа, че Нидо не е АМ, а пълномаслено сухо мляко.
Та значи пия сухо мляко, а не АМ. Само забравих да дам на ММ да опита НАН-а (ей така както си е на прах, той така обича сухото мляко), ама надали ще му хареса. Ако стигнем дотам да отворим новата кутия, ще гледам все пак да не забравя да му дам. Да си каже и той мнението. 
Няма я предишната изнервеност и се замислям дали пък не съм се озлобявала заради липсата на секс.
Вече няма значение, де, каквато и да е била причината, се радвам, че вече нещата влязоха в ритъм и все така ми остава време за всичко и всички. Дано и занапред да е така.
кокори се и това е...На мен вече сърцето ми спи, петите туптят , а на малкото човече хич не му пука

преди ставаше на 3 часа сега вече спи почти цяла нощ.хапна преди 1 час и сега трябва да се събуди към 6 сутринта
много лесно заспива изобщо не го държа на ръце.Слагам си го в креватчето и си заспива сам

Миризмата иначе не ми е гадна, ама вкусът е 'потресающ'.
Колкото и да се залъгвах, че предварителното купуване на АМ не е напразно (и че ще си го допивам, като хартиса
Особено като знам, че в нашия пуст град няма и една денонощна аптека.
Иначе според мен си ме разпознава много отдавна, още от началото. Може да е било по миризма, звук и т.н., но определено ме разпознаваше, а сега вече и визуално. Иначе ми раздава усмивки най-вече когато и пея и я карам да гука и да повтаря срички. Много любимо занимание, определено вече и гукаме, особено сутрин ми ги бръщолеви едни и само усмивки ми раздава.
Започна да се обръща сама по ребро и почти се обръща по корем, малко мие притеснено да не се задуши, иначе хич не обича да е по корем. 

Препоръчани теми