Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
bebe2 ти пък! Не те била харесвала! Според мен се радват на татковците така защото ние им омръзваме. Пък тати е нещо ново, отдавна невиждано. Мама цял ден я гледат.  Laughing Обаче пък като ревне, че е гладна, дали на тати или на мама се радва повече? А?  Mr. Green Heart Eyes И баткото ми е бил така, и бебка е така сега.
Ама почивката ви е била един път, чак се чудя аз какво се оплаквам от нашата.. Ние багаж имахме толкова, че повече нямаше какво да се сложи в колата, а и аз като теб нося само дрехи, количка, ее и кошара за спане. Обаче такива помпи, стерилизатори, нагреватели, шишета и подобни не ползваме и не нося. Ама ей на. Всъщност пътувахме и с кола, която не е чак толкова голяма, де..
Mrs Raven и аз съм на мнение, че това е кърмаческа стачка. Пробвай да предлагаш гърда в полузаспало състояние. Сама казваш, че нощем е една идея по-добре, като е сънено детето. Затъмни доколкото е възможно. И така. Успех!

# 316
  • Пловдив
Тара,Лаленце,така са девойките.Те обожават бащите се,ще искат да се омъжат за тях.Няма да ви дават да припарите до таткото,ще ви бутат.И ще играят игра,в която те се принцесата,тати е принца,а мама е чистачката  Joy Кофти,но факт

Сега реалистично-на мъжете гласовете са по-приятни,по-дълбоки.Някъде бях чела,че допадат повече на бебоците

# 317
Бебе2 welcome back   bouquet
Тъкмо да ти завидя за ходенето на море и тииии... Отзавижд  Mr. Green
Лили определено се радва повече на мен и таткото ни малко ревнува, мен от нея, нея от мен. Голяма ревност  Laughing Но някак не и обръща особено внимание, в смисъл и двамата сме вкъщи примерно, аз хапвам и Лили почва да мрънка и той вместо да потърси начин да я успокои ме вика. Аз му казвам гушкай я, дундуркай я. докато хапна поне, ама неее. Държи я не "шезлонг" на бедрата си и цъка на фейса  ooooh! иначе е много загрижен за нея и всичко, което трябва се прави, че и повече. Явно не знае какво да я прави и постоянно повтаря как няма търпение да проговори и да стане по-осъзната за да си говорят и да се гушкат и да играят с кукли заедно.  Heart Eyes
Да си помрънкам сега и аз. От СУ ми отказа да ме запишат магистратура, по-точно не ми приеха документите за кандидатстване, не знам дали имат право, защото не съм завършила хуманитарна специалност. Кандидатствах Логопедия(за неспециалисти), платено.  #2gunfire поне ми върнаха таксата за кандидатстване. Сега ще се пробвам "Рекламен дизайн" тука вече не могат да ме спрат от порива ми за знания  Joy

# 318
Привеет !

Бебе2 , радвам се че писа ! Леле какви приключения само!  Hug

За вниманието - нормално е! Ние сме с децата по цял ден и тати като се върне е нормално да им се радват! Аз много се кефя как си лафят двамата  Mr. Green
А моят е много дружелюбен, защото щом види някой човек над него и почва да се умихва и да се хили с глас. Толкова ми е сладичък, че като се смее чак си сбръчква сладкото носленце. Само като пиша това и ми иде да отида да му го изям  Mr. Green

Вчера го водих за първи път на мол... просто имах нужда от дрехи! Захладня и ми трябват малко по-стабилни дрехи за кърмене навън, от сорта на ризи и блуи с дълъг ръкав с копчета. ЕЕЕЕ то е като да ходя с мъж на мол. Опищя света  Mr. Green Разбира се нищо не си купих! В H&M има много сладки космонавти, но са само до разбер 68, което мен не ме устройва. Искам следващия размер, за да изкара цялата зима, че сега е вече 60.

Вече май си е направил стабилен сънен режим от 22 до 6.30. Пу, да не го урочасам. Вече с тати се чувстваме като хора и ние. Много ни липсваше съня.

Пайче - Дано успееш при второто записване!  Praynig

Малкият се обажда, че иска да яде. Ще пиша пак по-натам. Хубав ден!

# 319
Здрасти и от мен!

Днес ми е едно мързеливо и още не мога да се наканя да домакинствам. Ивайло спи, а баткото е с дядо си и с баба си някъде на разходка. Така ми се иска да легна, ама...

Първолакът вече е стегнат - бюра-мюра, столове и тем подобни. Ама голям екшън при закупуването им - четиримата на обиколка из мебелните магазини, големия не спря джуката да приказва, малкия опищя света, ММ не може да намери място за паркиране.... С мъже на пазар  Mr. Green, както каза Моника  Joy

Иначе ходим на кратки почивки за по два-три дни. Аз събирането на багаж съм го усъвършенствала в детайли. Щото ММ има навика да каже ей така изведнъж - "Дали да не идем до..." и след 20 секунди иска да сме натоварени с минимален багаж и да потеглим. Затова съм оттренирала опаковане на максимум багаж и свиването му до микроразмери - като магьосник после вадя от шапката, а  като войник в казарма съм по отношение на времето. Аз му казвам на това "Да се изнесеш за 60 сек", а ММ ме поправя "Да изнесеш цялата къща за 60 сек".   При все колички, колелета, стерилизатори, таблети и лаптопи, шУшенца и прочие боклуци.... Другата седмица пак ни предстои тридневно пътуване, като зор е докато се натоварим и изслушам всички вълшебни думи, съпътстващи този процес.

Иначе за режим нашия младеж реши, че ще заспива дълбокия сън в 19,30-20,00 ч. После и с топ не можеш го вдигна за баня и храна. Затова от няколко дни предприехме тактиката къпане в 19 ч., храна и да отмърка. После в 3 ч., 5 ч. 7 ч. и до безкрай. Това доста ни ограничава в хойкането вечер, ама кво да се прай

# 320
  • Телиш/Плевен
Тара,Лаленце,така са девойките.Те обожават бащите се,ще искат да се омъжат за тях.Няма да ви дават да припарите до таткото,ще ви бутат.И ще играят игра,в която те се принцесата,тати е принца,а мама е чистачката  Joy Кофти,но факт
hahaha Joy
Шегата си е шега, ама и аз бях така по отношение на моя баща, че даже и като "дойде време" да си диря мъж (след няколко неуспешни връзки), гледах да е такъв, който поне малко да прилича на него (не визуално, разбира се, но като отношение, умения и т.н.) И взех, че точно такъв си намерих. Laughing Завършили са една и съща гимназия, нямат висше образование, разбират от електротехника, обичат риболова, зодия Рак са (даже между рождените им дни има точно седмица разлика - татко е на 25 юни, а ММ - на 2 юли). Та значи да очаквам и при Еличка да се случи нещо подобно след време. Mr. Green

Иначе ходим на кратки почивки за по два-три дни. Аз събирането на багаж съм го усъвършенствала в детайли. Щото ММ има навика да каже ей така изведнъж - "Дали да не идем до..." и след 20 секунди иска да сме натоварени с минимален багаж и да потеглим. Затова съм оттренирала опаковане на максимум багаж и свиването му до микроразмери - като магьосник после вадя от шапката, а  като войник в казарма съм по отношение на времето. Аз му казвам на това "Да се изнесеш за 60 сек", а ММ ме поправя "Да изнесеш цялата къща за 60 сек".   При все колички, колелета, стерилизатори, таблети и лаптопи, шУшенца и прочие боклуци.... Другата седмица пак ни предстои тридневно пътуване, като зор е докато се натоварим и изслушам всички вълшебни думи, съпътстващи този процес.
Joy Joy Joy

# 321
Добро утро!

Моят юнак тази нощи спа от 22 до 7, после хапна и се изака и сега още спи (9:30). Аз го усетих снощи, че е преуморен. Едва го накарах да яде. Само заспиваше на гърдата ми. Предполагам е от емоции, защото вчера 2 мои приятели го гушкаха, а после вечерта го разхождах на ръце по улиците и се бешеш ошашавил от светлините, хората, цветовете. Но пък му беше толкова интересно и хубаво  Heart Eyes

Да ви се похваля ! Ще го водя на плуване ! Нямам търпение вече! Сигурна съм, че ще му хареса като го виждам с какъв кеф се плицика вечер във ваничката.

Сега го чакам да се събуди, хапва и излизаме, че пече едно чудно слънце. Май днес цял ден ще сме навън.

И в тази връзка - софийски мами, няма ли да си спретнем една срещичка..хмм? Докато е още хубаво времето? Simple Smile

Слънчев и спокоен ден от мен!

# 322
Хайде, аз съм на линия за среща Simple Smile

# 323
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile
  bouquet Hug

# 324
  food010

Гутен морген мамета Simple Smile
След сутрешното хапване го мятам в люлката и той заспива и така имам време за кафенце и за компа  smile3521  Предната вечер изтърва едно ядене (след като го пових) спа от 12 до 5:30ч. Смятам всяка вечер да правя така, ама снощи го пових по рано и изтърва яденето в 12, а на мен ми се иска да пропуска това в 3 Simple Smile
Щяло да има засилена акция да проверяват за детски столчета в колите. При нас кофтито е че се движим най често в коша на количката че няма място за него в багажника и ако сме със столче (кошница) трябва да сме без количка. Много се чудя дали ще ни направят проблем  newsm78
Говорите за почивки... и аз ще ходя, но сама без татко и бебе. Отивам на палатки  newsm41 на язовир Климент. Мой приятел има рожден ден (жив и здрав) и аз като чух за палатките и викам оооо няма начин да пропусна много имам нужда да разтоваря, само трябва да си намеря палатката че кой знае къде е. Бебко го оставям на майка ми той там си има кошара, а татито не можа да нагласи смените и ще работи ама нищо айде... мога и без него да се забавлявам.
Само да споделя и тука за тези които не влизат в ФБ. Подадох документи за помощта за майки студентки. Приеха ми я, като не е нужно да е почнал семестъра единственото е че като пратят запитване до ВУЗ-а, може да се забави отговора от там и може би за това чакат да почне семестъра. Но лелката в социалното каза че там където съм аз (ВУАРР) Отговарят бързо по принцип.
Ем това е от мен. Хубав ви ден  wavey

# 325
Въпрос към ЛЛЛ
Здравейте, синът ми е почти на два месеца /след седмица на 17 ще ги навърши/. Кърмехме се редовно имаме си и нощна пауза. Сучеше на два часа, някой път на час и половина, някой път на 3 часа, общо взето на поискване. Преди седмица-две имахме заболяване на ушенцето - възпалено с перфорация, но понеже четох в интернет за пневмококови бактерии при кърмачета и висока смъртност много се уплаших и след няма и два дена кърмата ми рязко спря. Започнах усилено изцеждане, храни подпомагащи произвеждането на кърма и т.н., но постигнах едва два пъти на ден да го кърмя. Сутрин, може би защото се събира през нощта и късния следобед или някой път вечерта преди да заспи. Някой път се налага и да дохранвам с АМ дори и след кърмене. Много ми е притеснително...дъщеря ми я кърмих цяла година, а на това детенце няма какво да предложа и се чувствам много виновна, тъжна чак вече се депресирам.. Малчо иначе си цока от гърдата, не е да не иска, в смисъл да е свикнал на шише, цедя се след него, капчица не оставя..., но и АМ си хапва стабилно, може би защото е голям /роди се големичък и доста добре наддава, да чукна на дърво/, но ми се искаше още да го кърмя. Компресирам докато го кърмя и какво ли още не, обръщам внимание и на позата му да е обърнат към мен, гледам и устничките му да са правилно на гърдата, не знам вече, явно вече наистина се сдухвам  Tired...Благодаря предварително!

# 326
  • Пловдив
 food010

Гутен морген мамета Simple Smile
След сутрешното хапване го мятам в люлката и той заспива и така имам време за кафенце и за компа  smile3521  Предната вечер изтърва едно ядене (след като го пових) спа от 12 до 5:30ч. Смятам всяка вечер да правя така, ама снощи го пових по рано и изтърва яденето в 12, а на мен ми се иска да пропуска това в 3 Simple Smile
Щяло да има засилена акция да проверяват за детски столчета в колите. При нас кофтито е че се движим най често в коша на количката че няма място за него в багажника и ако сме със столче (кошница) трябва да сме без количка. Много се чудя дали ще ни направят проблем  newsm78
Говорите за почивки... и аз ще ходя, но сама без татко и бебе. Отивам на палатки  newsm41 на язовир Климент. Мой приятел има рожден ден (жив и здрав) и аз като чух за палатките и викам оооо няма начин да пропусна много имам нужда да разтоваря, само трябва да си намеря палатката че кой знае къде е. Бебко го оставям на майка ми той там си има кошара, а татито не можа да нагласи смените и ще работи ама нищо айде... мога и без него да се забавлявам.
Само да споделя и тука за тези които не влизат в ФБ. Подадох документи за помощта за майки студентки. Приеха ми я, като не е нужно да е почнал семестъра единственото е че като пратят запитване до ВУЗ-а, може да се забави отговора от там и може би за това чакат да почне семестъра. Но лелката в социалното каза че там където съм аз (ВУАРР) Отговарят бързо по принцип.
Ем това е от мен. Хубав ви ден  wavey
Оххх и аз искам да пропуска това ядене в 3,но не става ще чакам сам да реши кога Simple Smile

# 327
Добро утро и от нас, ММ ми повреди количката и днес ще я нося в Лабиринт на ремонт, кофтито е че ако утре майсторите ве я оправят ва място оставам  седмица без количка , а това е ужасно връзваме си ръцете изцяло , вече съм вастроена за скандали........

# 328
  • Пловдив
yulianka,как ти я развали

# 329
И на мен ми се иска да пропусне вече това ядене в 3 ,ще пробвам да му дам вода  Wink
По големите интервали между храненията ги прави вечер , от 8 до 1 часа и сутрин от 6 до 10 .

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 14:32 от Titanka

Общи условия

Активация на акаунт