Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 34 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
И аз мисля да започна да захранвам, когато тя прояви интерес. Ще започна със захранване водено от бебето и после ще мина на пюренца. Идеята ми е да я видя какво отношение и предпочитания ще прояви по колко ще изяжда сама, за да не я тъпча по-нататък излишно. Това си мисля за сега, пък ще видим  Laughing

# 661
  • Телиш/Плевен
Да се похваля - днес ми дойде цикъла. От една страна се радвам, че организма се възстановява бързо, демек хормоналния баланс. Този път изостанах с прегледа след раждането и сега ще изчакам да ми свърши и вече ще отида да видя как е положението.
хаха при мен пък днес (вече вчера, де) стана точно година, откакто ми дойде за последно. Crazy Ще ми се още някой месец да изкарам така, но както стане.

# 662
  • Пловдив
Да се похваля - днес ми дойде цикъла. От една страна се радвам, че организма се възстановява бързо, демек хормоналния баланс. Този път изостанах с прегледа след раждането и сега ще изчакам да ми свърши и вече ще отида да видя как е положението.
хаха при мен пък днес (вече вчера, де) стана точно година, откакто ми дойде за последно. Crazy Ще ми се още някой месец да изкарам така, но както стане.
Добро утро Simple Smile
И аз правя година другия месец откакто не ми е идвало.На мен ми се иска вече да ми дойде,ама още се цедя кой знае до кога  Laughing

# 663
Добро утро   bouquet да ви попитам имали такива мами,които не кърмят и още не им е дошло?Защото при мен е така и незнам да се плаша ли или не  newsm78

# 664
  • Пловдив
Добро утро   bouquet да ви попитам имали такива мами,които не кърмят и още не им е дошло?Защото при мен е така и незнам да се плаша ли или не  newsm78

Не е ненормално да не ти е дошло.Ако не си ходила на АГ след раждането,отиди сега.Няма защо да се плашиш.Но внимавайте,защото дори да нямаш цикъл,забременяването е възможно

# 665
  • Телиш/Плевен
Резултати от анкетата:
Коя марка АМ предпочита вашето слънчице?

НАН 6 (20%)

Аптамил 5 (16%)

Лактана 4 (13%)

Фризолак 5 (16%)

Ганчев 1 (3%)

Бебелан 0 (0%)
Хумана 0 (0%)

Хип 8 (26%)

Бейби лов 0 (0%)
Холе 0 (0%)
Гербер 0 (0%)

Милумил 1 (3%)

# 666
  • Варна
Така, снощи сефтосахме чувалчето. много добре спа в него детето, даже постави рекорд - 12 часа сън с едно скъбуждане за папкане от половин час. И за нас спокойствието да не я мислим дали се е отвила беше огромно.

Сега да се оплача от Аптамила- и това не е нашето мляко. И на него започна да се гърчи и реве, да не говорим, че след слузестото ако онзи ден не е акала 2 дни вече и ни термометър, ни масажи помагат.
Сега взехме Нан ХА с надеждата да ни понесе добре и да акаме отново. Единствено ме притеснява, че му е по-малка лъжичката и млякото става по-рядко. Та да не вземе пак да ме буди посред нощите от глад.

# 667
Лелелелее,точно ми дойде  Whistling т.е цапа ми сега (свежа кръв) и от изненада се ошашках..и бързам да ви питам..и първите пост точно такъв  Mr. Green като близнаци сме тука  Joy /примерно  Joy
Аз също се цедя и това ме изненада,да видим какво ще е ..
Това нашето изненадващо гушкане от страна излезе наяве  #2gunfire колики,след пауза от 25 дни  ooooh! Whistling мислех,че са в изсторията,ама уви,та сега са по-различни.Пак якото повръщане,направо се излива от устата му,с оригването след ядене заливаме ламината,та и после  ooooh! ooooh! ooooh!
пак започна нощното ядене  newsm78
Вие всякак вечер ли къпите малките?

# 668
Звезда, моля те не казвай,че е възможно да се върнат коликите. Аз вече се настройвам за тормоза на зъбите:-)  Ние се къпем всяка вечер, но аз правя банята супер експедитивно. Влизаме в банята, пълня ваничката, плува маймунката десетина минутки и излизаме. После каката се кисне в бебешката вана втора употреба:-)

# 669
  • Телиш/Плевен
Mar_bella, дано НАН да е "вашето" мляко. Praynig Hug

За къпането - през вечер къпя Елица. Peace

# 670
  • Варна
Аз също се цедя и това ме изненада,да видим какво ще е
Ами аз кърмя на всеки 2 часа............И предният път беше така - цикъл на втория месец, а кърмих дълго.

# 671
А,добре за къпането,че и аз го къпя през вечер като съм сама,иначе като почива ММ 2-та дни,тогава и двете вечери.Ама днес направихме нова схема,бяхме най-после навън (заради студа тия дни не сме излизали) и го изкъпахме към 15.30ч .Друго си е като има помощ за приготовлението,иначе аз си го оправям.И да ви кажа доста му отворих пишлето,аз от страх  Close ,оф мн гадно значи  ooooh!
Да,коликите се върнаха,овладяваме вече,дано са до края на 3-тия месец де.И започнах пак даването на чая от лайка,ама с лъжичка  Mr. Green че моя лакомник пак ще пощурее  Mr. Green Все си мисля,че ми е недохранен,с тоя рев преди храна и след това  newsm78
Цикала си върви вече.

# 672
Днес беше ден кеф, почти целия прекарахме навън   Grinning, в София беше много горещо през деня.
Беше и лудница де, но бебка се измори както си трябва и спинка от 9.00 някъде. Лека нощ и от мен.

# 673
  • Бургас
Райка, агнешката кожа топли ли? Целта и е на гръбчето ли да е топло? Питам, защото от майка ми съм чувала преди доста време, че аз като бебе съм имала.
Топли, да. Взех я за шезлонга, защото той е само с шушляк на гърба, но после я преместих в количката, защото страхотно й отива Simple Smile Бебето спи много хубаво на нея, но има специфична миризма, с която аз още свиквам. Това е нашата кожичка: http://www.baby.store.bg/p103479/podlozhka-little-king-aksesoar- … ska-kolichka.html

# 674
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
за къпането аз го къпя всяка вечер преди да заспи,не знам по-спокоен става и му олеква някак си.
Колики се появяват от време на време,но не са чак толкова болезнени.
Пишлето педи ми каза да не го пипам и не знам какво да правя,пък ме е страх да го забелвам.
Да се похваля вчера си купихме космонавт взех му го по голям от 6-9 месеца и като го гледам днес,почвам да си мисля,че няма да изкараме цяла зима,той расте като гъба  Laughing
Днес ще е слънчево при нас ще поизлезем Simple Smile
Пожелавам ви лек и спокоен ден на вас и бебчовците   bouquet

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 09:40 от Иванела83

Общи условия

Активация на акаунт