Сполучливи имитации на маркови парфюми - 5

• 139 666
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Deutschland
Ако има мами от Сандански, нека пишат има ли там Рефан. Тази седмица ще ходя натам и искам да си направя един парфюмен шопинг. Може и на лични, ако се притесняват да пишат тук! Peace

# 31
не, винаги съм купувала само от малките мудчета
най-добрите им аромати за мен са Глория и Alien

А Alien намира ли се все още някъде или е спрян?

# 32
Момичета, от няколко дни съм влюбена в един парфюм- Idylle- Guerlain.

Една съседка все ми говореше за него и понеже ѝ беше свършил ми подари шишето с две капки в него да го подуша.

Скоро парфюм не ми беше харесвал толкова.

Видях, че го имитират Баргело, но дали им е наличен?

Видях, че го има и в един списък на Заг Зодиак, но не знам дали все още го предлагат.

Много моля, ако някоя от вас е пробвала версиите на Баргело или Заг Зодиак.

Или пък, ако го има изимитиран от друга марка и някоя е попаднала на него, да сподели.

Много ще съм благодарна!   bouquet

П.С. Сега видях, че го има и в списъците на Сан Сиро.

# 33
  • София
Взех за дъщерята и за мен 133 и 111 на Рефан.Никаква трайност! Naughty
Следващия път ще взема 020 ...

# 34
Взех за дъщерята и за мен 133 и 111 на Рефан.Никаква трайност! Naughty
Следващия път ще взема 020 ...

111- Envy me- Gucci
133- Escape- Calvin Klein

Наливни или капсуловани взе?

При мен специално 133- Escape е най-трайният техен парфюм от всички.

# 35
  • Стара Загора
Вчера тествах на Zag Zodiak - 315 RN La Petite Robe Noire, не е лош и трайността беше добра. Три часа издържа при мен със сигурност, от там нататък не следих.
Развитие също имаше. Черната череша бе доста тръпчива, като в последствие утихна от бадема и стана по-мек и приятен. В началото обаче спиртната нотка не ми хареса. Не знам, но отново си ме влече към оригинала. Като знам, че съм напръскана с имитация и друго е усещането сякаш. hahaha

# 36
  • Пловдив
 allforone, Зодиак предлагат имитацията на Idylle- Guerlain . Поне преди 3 седмици го имаше в техния магазин в Пловдив.Не мога да кажа колко качествено е изимитиран аромата, но съм го тествала и на моята кожа беше траен 5-6 часа. Ще се радвам ако ги сравниш да споделиш.  Simple Smile

# 37
  • Стара Загора
allforone, Зодиак предлагат имитацията на Idylle- Guerlain . Поне преди 3 седмици го имаше в техния магазин в Пловдив.Не мога да кажа колко качествено е изимитиран аромата, но съм го тествала и на моята кожа беше траен 5-6 часа. Ще се радвам ако ги сравниш да споделиш.  Simple Smile

Има със сигурност. И аз снощи го видях в списъка им.

# 38
Рефан не предлагат ли и те Идила на Герлен? Да не би да е спрян от производство?

# 39
m_rija, iv4enceto_91, благодаря Ви момичета за информацията!!!

Ще споделя, ако го тествам.  Simple Smile

# 40
Рефан не предлагат ли и те Идила на Герлен? Да не би да е спрян от производство?

Не, не го предлагат в момента. Нямам спомен и през последните няколко години да съм го срещала в списъка им.

Ти имаш ли впечатления от този аромат?  Simple Smile

# 41
Само от оригинала  Grinning в който и аз съм влюбена, но още не му е дошъл реда да го добавя към колекцията имитациики  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 15:24 от Vittoria_Puccini

# 42
Toва е един линк към чуждестранен сайт, където подробно са показани дамските парфюми на D&P с имената на оригиналите, които имитират.

http://dobryparfem.sk/parfem/damsky?strana=1

Това са мъжките им парфюми:

http://dobryparfem.sk/parfem/pansky

# 43
Момичета,тъй като лятото вече си отива нека си прегледаме парфюмния гардероб за есента.Така като се замисля аз " нямам" с какво да се напръскам.Давайте вашите предложения тук и сега. Simple Smile

# 44
Нe знам дали са публикувани, но за който се интересува - намерих някакви каталози на Bargello Perfume:
Скрит текст:

И актуалните каталози на D&P Perfumum:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 23:40 от Di®

Общи условия

Активация на акаунт