"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 860
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Разград

# 16
Аз искам тази сцена или подобна на нея да се случи има няма след 8 -9серии/22епизод/
Майче аз толкова дълго не мога да чакам,искам по-скоро да ги видя заедно,а и мисля че чакахме достатъчно
Бела добре дошла  Hug

# 17
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug

Ринка, за темата, за фрагмана на теб и на Лили   love001  love001  love001

хубав фрагман...романтика от всякъде, е феновете това искаха това им дадоха...хади бакалъм разгеле...да ни е на хайрилия  Laughing

последно знае ли се със сигурност датата на  излъ4ване на 14 еп   newsm78

# 18

Привет,диамантчета!
Ринка, newsm51 за новата тема в синьо.
Шестваме с прекрасните си усмивки в пресата.

# 19
и още усмивки от пресата с коментари за изненадващото предложение за брак:  Peace

http://gecce.com/magazin/haber/kara-para-asktan-heyecanlandiran-tanitim

Добре дошла, Белла!  Hug

# 20
  • Burgas, Bulgaria

След като изгледах десетки пъти трейлъра, ме загложди една мисла: Защо ни дадоха толкова романтичен и прекрасен трейлър?  newsm78

Ама този трейлър ме направи много подозрителна. Спирам дотук! Ще му се порадвам отново!  Peace

Ау, Линка, сакън бе, джанъм, не ме карай сега да се терзая излишно newsm78 Rolling Eyes Praynig.  Че и аз си го помислих, ама си казах, че тия двамата имат такова излъчване, такава хармония, че те зареждат с положителна енергия за дълго време, и няма как просто краят да е лош за тях. А и ми се струва, че това ще е филм, където малкото добри ще победят многото лоши yes. Надявам се и сц това да имат предвид. Laughing Laughing Laughing  След всички изненади, които ни предлагат, ще ми се да вярвам, че единствено тази любов ще оставят незасегната, на колкото и изпитания да я подлагат. Пък и те така добре настроиха нас - зрителите с този фрагман, че ми се струва малко вероятно да ни разочароват.  newsm12

Ха, дано съм права!  newsm17 newsm53

Бела, добре дошла! Hug

# 21
  • В Града на Липите
Привет в новата бляскаво синя тема  Grinning

Ринкаnewsm51  Лили   newsm51 бдителни и бързи както винаги.

Благодаря на всички, които поствате снимки, новини и слухове.  Hug   bouquet
Мен лятото ме отнесе, но скоро есента ще ме върне пред компа  Grinning

Трейлъра много ми хареса. Не ме учуди, накара ме да се усмихна.
Беше жизнерадостен, забавен и пълен с любов.
Точно каквото искахме, на каквото се надявахме, и за каквото настоявахме пред сценаристките.  Grinning дето се вика денонощно  Joy
Явно са били доста натрапчиви тези настоявания и кандърми, защото ни угодиха.

Несъмнено през втория сезон драмата ще е на макс, обаче още от първа серия ни дадоха заявка, че точно тези двама герои - Йо и Ел, освен че ще ни ядосват, ще ни и забавляват.
А аз се надявам и на драстични изненади и обрати.

Нямам представа след колко време ще се случи сцената от трея, надявам се да е скоро.
А и Йомер, такъв какъвто ни го показаха досега - ориенталски шейк с европейски привкус, няма начин да живее дълго в грях с някоя мома/т.е. да пие чай с нея до зори по хотелите/ и да не я направи порядъчна пред хората. Иначе мама може да го опуха с гьостерицата  Grinning
Само дано не си остане вечния сгоден. Искрено се надявам, този път нещата да стигнат докрай.  Grinning

Прочетох, че чакаме нов трей, за 14-ти епизод. Той сигурно ще е кисел, за да има равновесие, тъй като сладкия вече ни го поднесоха.

# 22

Дали й стана пръстенчето на Елиф? Личи си,че разбира Комисарио от бижута и камъни-пръстенчето е много стилно.

# 23
Скрит текст:

След като изгледах десетки пъти трейлъра, ме загложди една мисла: Защо ни дадоха толкова романтичен и прекрасен трейлър?  newsm78

Ама този трейлър ме направи много подозрителна. Спирам дотук! Ще му се порадвам отново!  Peace

Ау, Линка, сакън бе, джанъм, не ме карай сега да се терзая излишно newsm78 Rolling Eyes Praynig.  Че и аз си го помислих, ама си казах, че тия двамата имат такова излъчване, такава хармония, че те зареждат с положителна енергия за дълго време, и няма как просто краят да е лош за тях. А и ми се струва, че това ще е филм, където малкото добри ще победят многото лоши yes. Надявам се и сц това да имат предвид. Laughing Laughing Laughing  След всички изненади, които ни предлагат, ще ми се да вярвам, че единствено тази любов ще оставят незасегната, на колкото и изпитания да я подлагат. Пък и те така добре настроиха нас - зрителите с този фрагман, че ми се струва малко вероятно да ни разочароват.  newsm12

Ха, дано съм права! newsm17 newsm53

Бела, добре дошла! Hug

О, Мамси  Hug дано си права, джанъм!  Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Привет в новата бляскаво синя тема  Grinning

Ринка,  newsm51  Лили   newsm51 бдителни и бързи както винаги.

Благодаря на всички, които поствате снимки, новини и слухове.  Hug   bouquet
Мен лятото ме отнесе, но скоро есента ще ме върне пред компа  Grinning

Трейлъра много ми хареса. Не ме учуди, накара ме да се усмихна.
Беше жизнерадостен, забавен и пълен с любов.
Точно каквото искахме, на каквото се надявахме, и за каквото настоявахме пред сценаристките.  Grinning дето се вика денонощно  Joy
Явно са били доста натрапчиви тези настоявания и кандърми, защото ни угодиха.

Несъмнено през втория сезон драмата ще е на макс, обаче още от първа серия ни дадоха заявка, че точно тези двама герои - Йо и Ел, освен че ще ни ядосват, ще ни и забавляват.
А аз се надявам и на драстични изненади и обрати.

Нямам представа след колко време ще се случи сцената от трея, надявам се да е скоро.
А и Йомер, такъв какъвто ни го показаха досега - ориенталски шейк с европейски привкус, няма начин да живее дълго в грях с някоя мома/т.е. да пие чай с нея до зори по хотелите/ и да не я направи порядъчна пред хората. Иначе мама може да го опуха с гьостерицата  Grinning
Само дано не си остане вечния сгоден. Искрено се надявам, този път нещата да стигнат докрай.  Grinning
Прочетох, че чакаме нов трей, за 14-ти епизод. Той сигурно ще е кисел, за да има равновесие, тъй като сладкия вече ни го поднесоха.

Хриси  Hug и аз съм твърдо убедена, че ще уравновесят нещата - т.е. след сладкото, ще ни сервират горчивото!  ooooh! Но се надявам да е с вкус на кафе...т.е. приятен... Много ли искам!  Crossing Arms

Дали й стана пръстенчето на Елиф? Личи си,че разбира Комисарио от бижута и камъни-пръстенчето е много стилно.

Велянка  Hug из фейсовете прочетох, че на Елиф й е бил нужен само един поглед, да оцени каратите и красотата на пръстена (професионално изкривяване)...  Laughing

Ако се чудите, защо Йомер се ядосва толкова лесно, има обяснение...  Wink  Mr. Green Laughing

Скрит текст:

Белла  Hug добре дошла и от мен!  Hug

# 24
  • В Града на Липите
На този последния колаж, все едно са яли лютеница с чая  Joy  Joy

Привет на новите фенове  Hug

п.п. Йо можеше да прояви малко по-голяма оригиналност, и да й сервира зелен диамант, като очите й, ама явно не е успял да изрови такъв Grinning

# 25
Линка,той и пластмасово пръстенче да й беше подарил тя пак щеше да грее от щастие.Какво ли значение има някакъв си камък,когато си намерил koşulsuz sevgi Joy

Хриси,не лютеница,а от лютия хляб на мама.

# 26
  • В Града на Липите
....Хриси,не лютеница,а от лютия хляб на мама.

Ама и тя ли е на корабчето  newsm78
Ти да видиш, като се измъкне цялата рода  Joy  Joy  Joy

# 27
  • София
Вчера беше един хубав ден на изненадите...красиви снимки с чаровни усмивки и влюбени погледи,трейлър с романтично предложение на корабче,красив годежен пръстен със син диамант.След летното затишие и "суша",дойде и бурята от новини,снимки и трейове...ами чакахме ги.Страхотен трей...гледах го за N-ти път и няма омръзване.Туба беше много естествена и много ми хареса в трея,Енгин също...И имаше в изобилие от онази химия за която често говорим тук...Променени ли са Елиф и Йомер...аз мисля,че Да...те са преобразени  bouquet

# 28
Естествено,че след прекрасния трей ще започнат да ни заливат с леден душ-насилие,трагедия,крими.В тая посока Тайяр още не се е развихрил,началник Али ще трови Йомер в службата,разочарованието от Хюсеин.Дано поне да запазят Арда и Пелин като истински приятели и колеги,които да го подкрепят.То и на Елифче хич няма да и е лесно.Ще трябва да чуе и приеме новината за убитата от сестра и майка.В първи сезон видяхме как Елиф жертва себе си и принципите си,за да спаси Нилюфер,но във втори сезон си мисля,че Нилю ще жертва отново кака си,за да бъде с Метин,Аслъ е загадка и не мога да предвидя какво ще я прихване.Очакват ни много трагедия и мъка,но светлината в тунела през целият сезон ще е всеотдайната,безусловна любов на нашите хубавци-преминаваща и оцеляваща въпреки всички и всичко.А ще има и нови персонажи добри или лоши ще чакаме да видим.Та дадоха ни положителни емоции с промо трея на сезона,за да можем да изтърпим всички мъки и тровене на нерви.

# 29
Привет в синьо и от мене  в новата, синя тема  Hug

Рина smile3525

След еуфорията снощи започва  newsm78 и  Thinking.  Хубаво и романтично трейче.  Но нищо не ни подсказва. Знаем си, че любовта на Ел и Йо ще е легендарна, дори и да не е толкова легендарна, пак ще е много силна.
И аз мисля, че е отклик на фенските настоявания. Направен е без много замисъл и набързо. Но пък е толкова сладък и ефирен. А и изборът и звученето на песента мене не ми пречи. За пръв път я чувам, а и текстът, както често казваме за клиповете, е писан точно за нашите - тя е нежна и деликатна красавица, а той от медоносна пчела се е превърнал в кръжащ молец, след като я е срещнал и дори всеки ден да гори и да се превръща в пепел, пак няма да се отдели от нея.
На мене добре ми звучи песента, въпреки че Ел е съвременна, млада дама (виж нелепо би звучала за Нил, например) Тя е отворена към всички и всичко. Може да е изискана, но и оръфана.  Мая Peace

Сега се замислям колко проблеми възникнаха за решаване, които не могат да се подминат и то още  в 14 еп. или всички да се обяснят с недоразумение.
- маман не може да чака
- Хю, може и сигурно ще  изчака, но вече присъствието му няма да внушава добродушие и топлота.
- задържането на Мето - може поводът да е нещо банално
- сестрата на Сибел  - ще се справи ли?
- Танер и той не може да чака много, след като поръчаха убийството му
- Пънар как ще се измъкне от яхтата? Тя може да почака.
- Бахар я оставиха на сухо. Нейната е най-лесна - може да забърка всякакви нови интриги.

Та исках да кажа - оставиха тежки проблеми за решаване. Като за капак, Ел каза сбогом, а Йо досега се показа не от най-решителните в любовните дела. Реално погледнато, романтиката на кораба ми  изглежда на този етап (първите епизоди) химера. Не че няма да я има - тя си е заложена.

Но пък може треят и да е подсказка, че всички тези проблеми могат бъдат преодолени или заобиколени по някакъв оригинален начин, който аз с моето въображение не виждам ooooh!  Лошо няма да си помечтая все още ваканционно. Wink 

А и Йомер, такъв какъвто ни го показаха досега - ориенталски шейк с европейски привкус, няма начин да живее дълго в грях с някоя мома/т.е. да пие чай с нея до зори по хотелите/ и да не я направи порядъчна пред хората. Иначе мама може да го опуха с гьостерицата  Grinning
Само дано не си остане вечния сгоден. Искрено се надявам, този път нещата да стигнат докрай.  Grinning

И друг има подобни усещания Laughing

Какъв ли ще е треят за 14 еп. newsm78 Кофа с ледена вода smile3503

Общи условия

Активация на акаунт