"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 854
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
Привет в синьо и от мене  в новата, синя тема  Hug

Рина smile3525

След еуфорията снощи започва  newsm78 и  Thinking.  Хубаво и романтично трейче.  Но нищо не ни подсказва. Знаем си, че любовта на Ел и Йо ще е легендарна, дори и да не е толкова легендарна, пак ще е много силна.
И аз мисля, че е отклик на фенските настоявания. Направен е без много замисъл и набързо. Но пък е толкова сладък и ефирен. А и изборът и звученето на песента мене не ми пречи. За пръв път я чувам, а и текстът, както често казваме за клиповете, е писан точно за нашите - тя е нежна и деликатна красавица, а той от медоносна пчела се е превърнал в кръжащ молец, след като я е срещнал и дори всеки ден да гори и да се превръща в пепел, пак няма да се отдели от нея.
На мене добре ми звучи песента, въпреки че Ел е съвременна, млада дама (виж нелепо би звучала за Нил, например) Тя е отворена към всички и всичко. Може да е изискана, но и оръфана.  Мая Peace

Сега се замислям колко проблеми възникнаха за решаване, които не могат да се подминат и то още  в 14 еп. или всички да се обяснят с недоразумение.
- маман не може да чака
- Хю, може и сигурно ще  изчака, но вече присъствието му няма да внушава добродушие и топлота.
- задържането на Мето - може поводът да е нещо банално
- сестрата на Сибел  - ще се справи ли?
- Танер и той не може да чака много, след като поръчаха убийството му
- Пънар как ще се измъкне от яхтата? Тя може да почака.
- Бахар я оставиха на сухо. Нейната е най-лесна - може да забърка всякакви нови интриги.

Та исках да кажа - оставиха тежки проблеми за решаване. Като за капак, Ел каза сбогом, а Йо досега се показа не от най-решителните в любовните дела. Реално погледнато, романтиката на кораба ми  изглежда на този етап (първите епизоди) химера. Не че няма да я има - тя си е заложена.

Но пък може треят и да е подсказка, че всички тези проблеми могат бъдат преодолени или заобиколени по някакъв оригинален начин, който аз с моето въображение не виждам ooooh!  Лошо няма да си помечтая все още ваканционно. Wink 

А и Йомер, такъв какъвто ни го показаха досега - ориенталски шейк с европейски привкус, няма начин да живее дълго в грях с някоя мома/т.е. да пие чай с нея до зори по хотелите/ и да не я направи порядъчна пред хората. Иначе мама може да го опуха с гьостерицата  Grinning
Само дано не си остане вечния сгоден. Искрено се надявам, този път нещата да стигнат докрай.  Grinning

И друг има подобни усещания Laughing
Какъв ли ще е треят за 14 еп. newsm78 Кофа с ледена вода smile3503

Ако кофата се поднесе по този начин - аз приветствам!  Peace Peace Peace

# 31
Привет Хриси ,
Радвам се,че си тук!
Добре дошли на новите момичета

Тази снимка е от трея за 14еп..
Тук вече Енгин ми харесва.като Йомер. Laughing

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 18:07 от Maya@

# 32
# 33
Ринка Hug благодаря за новата прекрасна тема! newsm51

Снощи ни зарадваха с романтика,да видим как ще ни приземят? newsm78 Дано поне пуснат трея за 14еп.! Praynig

Хайде нещо за подпис! Wink

# 34
Ay Yapım

Sayfamızı takip edin, ilk izleyen siz olun ! Birkaç saat sonra.........
Kara Para Aşk Eylül'de başlıyor. Yeni sezon, yeni fragmanlar....

Днес ще има трей,ама тези белезници на ръцете на Йомер хич ама хич не ми харесват. Sick

# 35
Оппаа!  Mr. Green
Дойде и ледения душ...

Да не е клопката на Тайяр?  newsm78 И очакваме Елиф да попадне в нея...
Иначе защо ще го арестуват.
Пък може това да не е арест, а просто главорезите на Тайяр да се опитват да го сплашат нещо.  newsm78

Предположения, предположения...

# 36
Айдаааа,студения душ се оказа леден Mr. Green Е,така е-трябваше да си платим за прекрасните емоции от вчера Wink Ама много бързо ни приземиха бе ooooh! Само се чудя на какво основание арестуват Йомер #Crazy

# 37
  • AMS

https://www.facebook.com/KaraPara3sk?ref=ts&fref=ts

Не знам какво е, но работата много бързо стана сериозна ooooh!

# 38
Тениската от ареста му в горните снимки е същата като на корабчето,а не ми се струва да е възможно newsm78 Нали това беше трей за целия сезон Thinking

# 39
Най-вероятно Тайар го е обвинил в измама-че се представя за друг човек.Глупаво е,ама нищо друго не ми идва в главата. newsm78

# 40

Оппаа!  Mr. Green
Дойде и ледения душ...

Да не е клопката на Тайяр?  newsm78 И очакваме Елиф да попадне в нея...
Иначе защо ще го арестуват.

Линка, нали в клопката за Йо щеше да попадне Ел newsm78

Айдаааа,студения душ се оказа леден Mr. Green Е,така е-трябваше да си платим за прекрасните емоции от вчера Wink Ама много бързо ни приземиха бе ooooh! Само се чудя на какво основание арестуват Йомер #Crazy
Дидка, може това да е бомбата newsm78 Може пък да го вкарват под прикритие в затвора newsm78

А този кадър защо лие лепнат към снимки на Йо newsm78

# 41
Тениската при ареста е същата като на корабчето наистина. Ако това предложение се окаже нечий сън в ареста!!-Е няма да им го простя на СЦ. #Sniper

# 42
  • AMS
Споко, споко.  Stop
Ще се разбере  Shocked
А и нали го очаквахме киселото, горчивото и гадното  ooooh!
Я, да ви сложа едно усмихнато Еливче, с хубаво червило  Peace
и да ви благодаря за новата тема и постовете на всички!!!   bouquet

# 43
Ако знаете къде се следи за трея...
Очакват публикуване всеки момент, поне в туитър така пишат сценаристките, било бомба!  #Cussing out

Или по време на някакъ мач, ако има такъв довечера, де...

Bu akşam maçı izliyoruzzzz.. #KaraParaAsk 2.sezon 2.tanıtım yayında:-))) от Сема

# 44
  • В Града на Липите
Тениската при ареста е същата като на корабчето наистина. Ако това предложение се окаже нечий сън в ареста!!-Е няма да им го простя на СЦ. #Sniper

Обаче дънките при ареста са по сини. На корабчето ми се струват други  newsm78
Някой го е натопил... Обаче кой и за какво  newsm78 ще видим.
Подозирам тандема Тайяр/Али.

Общи условия

Активация на акаунт