Рина

След еуфорията снощи започва

И аз мисля, че е отклик на фенските настоявания. Направен е без много замисъл и набързо. Но пък е толкова сладък и ефирен. А и изборът и звученето на песента мене не ми пречи. За пръв път я чувам, а и текстът, както често казваме за клиповете, е писан точно за нашите - тя е нежна и деликатна красавица, а той от медоносна пчела се е превърнал в кръжащ молец, след като я е срещнал и дори всеки ден да гори и да се превръща в пепел, пак няма да се отдели от нея.
На мене добре ми звучи песента, въпреки че Ел е съвременна, млада дама (виж нелепо би звучала за Нил, например) Тя е отворена към всички и всичко. Може да е изискана, но и оръфана. Мая

Сега се замислям колко проблеми възникнаха за решаване, които не могат да се подминат и то още в 14 еп. или всички да се обяснят с недоразумение.
- маман не може да чака
- Хю, може и сигурно ще изчака, но вече присъствието му няма да внушава добродушие и топлота.
- задържането на Мето - може поводът да е нещо банално
- сестрата на Сибел - ще се справи ли?
- Танер и той не може да чака много, след като поръчаха убийството му
- Пънар как ще се измъкне от яхтата? Тя може да почака.
- Бахар я оставиха на сухо. Нейната е най-лесна - може да забърка всякакви нови интриги.
Та исках да кажа - оставиха тежки проблеми за решаване. Като за капак, Ел каза сбогом, а Йо досега се показа не от най-решителните в любовните дела. Реално погледнато, романтиката на кораба ми изглежда на този етап (първите епизоди) химера. Не че няма да я има - тя си е заложена.
Но пък може треят и да е подсказка, че всички тези проблеми могат бъдат преодолени или заобиколени по някакъв оригинален начин, който аз с моето въображение не виждам

Само дано не си остане вечния сгоден. Искрено се надявам, този път нещата да стигнат докрай.

Ако кофата се поднесе по този начин - аз приветствам!