"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Цитат
Не съм гледала много втория фрагман, и не съм забелязала, че, както пишат в пресата, Тайяр и Хюсеин са комбина. Значи, началното предположение, че Тайяр е убиеца (макар и не физически  Wink) е вярно.
Линка, като нищо може Хюсеин (галеното Хю вече не му приляга!) да е човекът на Тайар. Метин си има Али(???) в полицията и Тайар трябва да си има някого там. При "бизнеса" и парите, който върти и при неговата педантичност, не вярвам да не е дублирал "дясната си ръка".   Нищо чудно, ако е така, Хюсеин да натопи брат си, за да не го хвърли чиче на рибите, когато разбере за диамантите.

Двамата може да се познават от времето на баща му Thinking

Сама не ми пасва фактът, че и чичо като Метин не е знаел за братчето-комисар и то разбивач на канал за деца, вероятно свързан с тъговията на органи ooooh!  

# 152
  • AMS

Привет!!!

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 20:25 от Di...va

# 153
  • софия
Привет на всички  Hug

Линка, като нищо може Хюсеин (галеното Хю вече не му приляга!) да е човекът на Тайар. Метин си има Али(???) в полицията и Тайар трябва да си има някого там. При "бизнеса" и парите, който върти и при неговата педантичност, не вярвам да не е дублирал "дясната си ръка".   Нищо чудно, ако е така, Хюсеин да натопи брат си, за да не го хвърли чиче на рибите, когато разбере за диамантите.

Сама не ми пасва фактът, че и чичо като Метин не е знаел за братчето-комисар и то разбивач на канал за деца, вероятно свързан с тъговията на органи ooooh!  
това някак си не ми се връзва  newsm78 Хю не знаеше нищо за Сибел, а и останах с впечатлението /може и погрешно/, че той от нея чу за диамантите. Каква ти дясна ръка ще е..... newsm78 много кьопава.... Laughing

Този трей абсолютно противопоставя братята и баш заради това хич не му вярвам.  newsm78
А и не мисля, че Тайар е замесен в убийството на Ахмед.  Peace

много ни е черен  сега Хю, ама на мен не ми се гледа добър брат/лош брат.  Crossing Arms Този сюжет ми ограничава  теориите.... Joy Joy Joy

мисля си, че ще гледаме нещо по- интересно от това.  Peace дано де..... Wink

# 154
# 155
  • Разград

# 156
# 157
Привет на всички  Hug

това някак си не ми се връзва  newsm78 Хю не знаеше нищо за Сибел, а и останах с впечатлението /може и погрешно/, че той от нея чу за диамантите. Каква ти дясна ръка ще е..... newsm78 много кьопава.... Laughing

Този трей абсолютно противопоставя братята и баш заради това хич не му вярвам.  newsm78
А и не мисля, че Тайар е замесен в убийството на Ахмед.  Peace

много ни е черен  сега Хю, ама на мен не ми се гледа добър брат/лош брат.  Crossing Arms Този сюжет ми ограничава  теориите.... Joy Joy Joy

мисля си, че ще гледаме нещо по- интересно от това.  Peace дано де..... Wink
Спиритче, иска ти се, но поне от трея изглежда, че двамата застават един с/у друг. В погледа на батко няма никакво съчувствие или горчивина, нито пък съжаление, че трябва да изпълни дълга си, въпреки думите му. Това разминаване много ми наби на очи. Мисля, че по време на ареста и двамата си знаят картите Thinking

И пак за Хюсеин - той е може да е човек на Тайар, но естествено е да не знае всичките му далавери.

# 158
  • Разград

# 159

Ох,да идва този 3 септември,че ни се изчака чакалото.То ще са мъки и радости,усмивки и сълзи.

# 160
Благодаря за споделеното, момичета!  Hug

Майя е пуснала тази снимка, тя е кадър от едно кратко видео- пишат че са Елиф и Нилюфер

И това било от сета- като че ли комисаря ни е заспал по време на път / полет.

# 161
  • Разград

# 162
Ринка, втората снимка не е от сета-момичетата я бяха публикували през лятото,когато някой беше издебнал Енгин в самолет.

# 163
  • софия

И това било от сета- като че ли комисаря ни е заспал по време на път / полет. [/b][/i][/color]
малеееее......ужас..... #Crazy  и сънува как предлага на Елиф... Laughing Laughing

пу-пу пепел ми на клавиатурата  Joy

Цитат
Спиритче, иска ти се, но поне от трея изглежда, че двамата застават един с/у друг. В погледа на батко няма никакво съчувствие или горчивина, нито пък съжаление, че трябва да изпълни дълга си, въпреки думите му. Това разминаване много ми наби на очи.
ама аз точно заради това  Peace прекалено даже  се набива.....а и първия сезон така свърши, че по-черен от Хю нямаме.  Peace Та си мисля, че все пак ни баламосват.  Peace Той Хю си остава убиец де..... ама да видим защо.
Може и да е свързан по някакъв начин с  Тайар, но не и с прането. Така си мисля. Понеже смятам, че мотивът за убийството е личен.
 ама и аз  как си заплетох мисълта  само.... ooooh! дано ме разбрахте..... Joy

с две думи
1. Хю е убиец и е свил диамантите.
2. Тайар търгува с органи и върти пералня.

Хю бачка здраво, но няма кинти.
Тайар държи шефа на полицията и няма нужда от други полицаи да му вършат работата.

Нещата за Тайар се промениха още в началото, щото някой утрепа Ахмед.
 Нещата за Хю се промениха накрая.

Ако има връзка между тия двамата, чакам да я видя тепърва.  newsm78 newsm78 newsm78

п.п.
дано не е пералнята, дано не е пералнята  Praynig

# 164
Велижана, какво ли не пишат из нета.  Joy Joy Joy Joy
Реших, че може да е свързано с пътуването към Елиф.

Кога ще и предложи, кога ще го арестуват, кога Елиф ще замине и той след нея....

Общи условия

Активация на акаунт