"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • AMS

Дано да пуснат нов трейлър, че  старите се изтъркаха от употреба hahaha

# 271
  • софия
брей, викам си, ама какво са се разписали момичетата днес  newsm78 сума страници за четене  #Crazy , а то озет и подсказка излезли  Joy браво Хрисе, Майче  Hug , добре ме развеселихте  Joy

Привет и от мен  Hug

благодаря на всички за новинките и коментарите  Hug

правилно ли разбрах  newsm78
- снимките на гробището - значи ще я догони и ще говорят  newsm78
- разговорът май няма да е лек, щом Йо ще споделя с Арда  newsm78

и още  newsm78
ако предложението на корабчето е за 14 еп.  newsm78 Ел не е в траур  newsm78 дали няма да прескочат във времето  newsm78 или наистина ще е сън /тъпо, тъпо, мноооого тъпо Stop/
абе хич не мога да я наместя  сцената в 14 еп.   newsm78 newsm78 newsm78

# 272
  • Разград

# 273
  • In the light side of the Moon!

това джанъм казаха 4е е за минал ве4е еп.....

на мен ми е някакво отвеяно и съм се оставила на те4ението да ме носи  Joy Joy Joy Joy
хи4 не ми се правят докадки, напълно съм се отпуснала на белите пти4ки в ръцете...каквото такова  Joy Joy Joy
но определено мися 4е Йо ще догони Ел...може би с колата...ще му трябва малко време да преосмисли това, което Ел му каза,  newsm78
така си мисля де  Laughing

нали казаха 4е няма да преска4ат във времето..ще запо4нат от там дето са свършили.....дано само не е сън, 4е много сънища ще им станат..и в Хулигана сънуват и тук ако по4нат да сънуват съвсем се оплетохме  Joy Joy Joy

# 274
  • софия

аааааа, за некво минало споделяне ставало въпрос, ясно  Peace ..... мерси  Hug, объркала съм се  Laughing

не го виждам аз това предложение в 14 еп., щото Маман тамън е Фърлила топа, а на наште по нищо не им личи....  33uu

# 275

аааааа, за некво минало споделяне ставало въпрос, ясно  Peace ..... мерси  Hug, объркала съм се  Laughing

не го виждам аз това предложение в 14 еп., щото Маман тамън е Фърлила топа, а на наште по нищо не им личи....  33uu

и аз и аз......  Laughing
по натам шА да е  Wink
пак ще се радвам да го видим де, да не останем с ме4тите си и от тази гледна то4ка  Joy Joy Joy Joy

айде още малко остана ... 5 дни само ...ще видим, ама ще има рев за маман, погребение..туй онуй...аз за маман няма да рева...казвам си още от сега  Joy Joy Joy Joy

# 276
Абе те може за наша изненада да я оставят Маман жива,просто да я изпратят на дълго лечение.Така и Аслъто няма да има чак толкова големи терзания и ще може да се развива образа.

# 277
Абе те може за наша изненада да я оставят Маман жива,просто да я изпратят на дълго лечение.Така и Аслъто няма да има чак толкова големи терзания и ще може да се развива образа.

аааа не я ща  Naughty искам си я умряла  Joy Joy Joy Joy Joy

# 278
И аз я неща, хич! JoyАма хайде да не сме толкова кръвожадни,пък и заради Аслъ да я запазят жива и да я изпратят в някой швейцарски пансион за вечно.Освен това така ще ни спестят  разни погребения,сълзи,сополи и т.н.Значи като си представя квиченето на Нилюфер и направо изкрейзвам.

# 279
  • Варна
Подсказка :

Риба... пръстен... лоши очи...
целувка... изстрел... мръсни пари...
Сълзи... копче... медальон...
диаманти... час с мекици... слон...

Hug
 Ще продължа ,макар и без дарба/аз съм на Вие с поезията
Гълъб..гърне..тей(..тей....тей/Мелике/
пясък..крясък....блясък...
гара ...кой..кого набара..
Затвор..запор...хо/у/рор
Арда... Любов... Пелин...
Елиф... Йомер... любим...
Елван... Хю... далавера...
Танер... Пънар... завера...

Хриси,  Hug Hug Hug
Слона си е точно тук на място
туй е улика- това е ясно,
щото, знам, е статуетка,
не е слонче зад решетка.

Хю- нали си е "талант"
и видяхме- липсва диамант,
точно в слона го е скрил
и Танер е уличил.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 280
 Joy Joy Joy Joy  Бриз4е  Hug ти и маман Елван тУри при делаверата  Joy Joy Joy Joy

тая знае вси4ко, ща знаете...  Peace

# 281
  • Русе
Здравейте!  Hug

Имаме си нови снимки зад кадър  Simple Smile - радвам се, че и аз май ще позная за догонването на Елиф на плажа.  Peace
Е, за понататъшното развитие кой знае как ще потръгне, ама...
Чудя се обаче, защо да на гробищата  Thinking - може би сте прави, че са на гроба на Ахмет, ама... какъв ли е повода?  newsm78

На тази снимка до Туба май е седнал Енгин  Thinking - виждам част от крак в тъмен цвят и бяла дреха зад изправеният мъж, та... явно обсъждат предстоящите за снимане сцени.  Thinking

# 282
  • Разград

# 283
# 284
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт