"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-26 тема

• 48 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
# 691
http://paraask.com/smotret-kanal-atv-onlajjn/

Отстрани може да следите и онлайн чата на руски.

Ванче   bouquet

Май аби Хю ще си купува кола newsm78 Нали си мушна едно розово диамантче в джеба Whistling

# 692
  • Русия
Тъй разбирам, двамцата му давата акъл, ама нашичкият е тъпо упорит, не се дава да му омекне сърцето.

# 693
# 694
Момичета, къде е новият персонаж newsm78Нямам търпение

# 695
  • Русия
Абе изрод. Мразя такива мъже: ако не е по тяхната, обиждат жената. Елифче, вземи да си намериш някой по-свестен!

# 696
# 697
Абе изрод. Мразя такива мъже: ако не е по тяхната, обиждат жената. Елифче, вземи да си намериш някой по-свестен!

Аааа, не, Найли Hug Hug Hug, недей с лошото, джанъм. Ще се поправи момчето

Бахар още не се е проявила и левент бей май тихом мълком напусна сериала

# 698
  • софия
с кого говори йомер , че не видях?

# 699
# 700
58 Потребители и 70 Гости преглежда(т) тази тема.

smile3525 smile3525

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 21:41 от rina-rina

# 701
Малииииии,Мелике като разбере какви ги върши нейничкият-тя мизерства, а другата в какво спретнато жилище е!Точно тя ще закопае Хюсеин,за да му отмъсти.Няма по-голям враг от измамена жена.Ама и децата и майката на абито си тънат в мизерията,как не са се усетили досега.

# 702
Сценаристките направо пресолиха манджата с тази сръдня на Йомер-нещо не ми изглежда никак естествено. Peace

# 703
  • Русия
Аааа, не, Найли Hug Hug Hug, недей с лошото, джанъм. Ще се поправи момчето

Ще се поправи, ама дотогава ще й скъса сърцето. Това не е мъж, който трябва да е опора на жената. Тя е по-силната от двамата, това не е за добро.
Какво е това: ще те обичам, когато всичко е наред, ама ако не отговаряш на очакванията ми, не те познавам. Пфуй!

# 704
По-скоро си мисля,че сценаристките искат да ни покажат вътрешната борба в душата на Йомер.Професиоталните му принципи и любовта му към Елиф-ще се потерзае и ще вземе правилното решение-Елифче.

Общи условия

Активация на акаунт