БАРСЕЛОНА - тема 5

• 92 536
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
  • тук-там
Обаче ще ти хареса.
Има всичко необходимо, което ти трябва за 3 дни, плюс топлокация.

bouquet

От летището мога ли да купя травъл карти?  newsm78 От вендинг или инфо-бюро?

# 316
  • SF
За Т10 ли питаш? Може. Касата е точно там, от където тръгва и влака, ако ще пътуваш с влак до центъра на Барселона. Има и автомати, но ние купихме от касата.

# 317
  • Русе
За Т10 ли питаш? Може. Касата е точно там, от където тръгва и влака, ако ще пътуваш с влак до центъра на Барселона. Има и автомати, но ние купихме от касата.

Esmee, тази каса на колко време е от терминал 2В. Защото мисля да ползвам автобус 46, но първо трябва да купя тази карта и да се върна на спирката.

# 318
  • тук-там

За тридневна карта питам... Ако няма в краен случай ще вземем Т10.

# 319
  • Луната

Wild_rabbit ти си на центъра и много от нещата ти са на пешеходно разстояние. По-изгодно при теб ще е използването на Т10  Peace
И ние бяхме отседнали в близост до площад Каталуня и Т10 ни беше достатъчна Simple Smile

# 320
  • В.Т.
Здравейте,
обратният ни полет е късно вечерта, а напускането на хотела - преди обяд.
Бях срещала по-рано информация, че може да се остави багажа някъде, но сега не мога да я намеря. Някой може ли да помогне с инфо? Апартаментът, който сме резервирали е около площад Каталуня.

# 321
Здравейте,
обратният ни полет е късно вечерта, а напускането на хотела - преди обяд.
Бях срещала по-рано информация, че може да се остави багажа някъде, но сега не мога да я намеря. Някой може ли да помогне с инфо? Апартаментът, който сме резервирали е около площад Каталуня.
http://www.lockerbarcelona.com/en/
Заповядай!

# 322
  • В.Т.
Супер! Благодаря!

# 323
  • SF
Old

Двама души, за три дни, много по-добре е Т10. Имате по 5 качвания - напълно достатъчни, при положение, че сте близо до пл. "Каталуня", близо сте до всичко, което ще искате да видите.

# 324
  • тук-там

Woman^In^White, Esmee , благодаря. Така и ще направя. Peace
Даже и да не стигне един Т 10, с още един пак ще ми е по-изгодно.

# 325
  • SF
За 3 дни!! - това ще означава, че няма да излизате от метрото. Което няма да направите. Барселона е очарователна за дъъъълги разходки.

# 326
  • Хасково
Самолета ни каца в 23,15 ако си поръчаме шатъл, колко би ни струвало 5 човека сме.
Има ли значение в кой район си настанен за цената?

# 327
  • Пловдив
Как ви се струва тази програма за 1 ден- от 9 до 17 часа примерно: От пристанището със синия бус до паметника на Колумб, оттам по Ла Рамбла до пл. Каталуня, оттам метро до Саграда Фамилия, разглеждане само отвън и пак метро до парк Гюел-разглеждане и оттам обратно може би с метро до пристанището. Дали е изпълнимо, без много препускане и коя линия на метрото можем да хванем?

# 328
  • SF
Абсолютно е изпълнимо. За парка трябва да си запазите час в интернет, защото там, може да се наложи да чакате определен час за влизане.
Дори може да се пробвате да ходите повече пеша, за да видите повече от града.

# 329
  • Пловдив
Абсолютно е изпълнимо. За парка трябва да си запазите час в интернет, защото там, може да се наложи да чакате определен час за влизане.
Дори може да се пробвате да ходите повече пеша, за да видите повече от града.
И аз така искам-да видим повече, но малко ми е притеснено. Ще се пробваме  какво ще успеем- накрая ако видим че няма време хващаме такси и на кораба. Сега видях, че хълма Монтджуик и Испанското село са недалеч от пристанището, поне по картата ми изглежда, че горе-долу минаваме покрай тях на път за Ла Рамбла. Дали да не отскочим до там? Ох, искам май много за 1 ден. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт