БАРСЕЛОНА - тема 5

• 92 338
  • 716
  •   1
Отговори
# 555
http://www.aerobusbcn.com/en/timetable

АЕРОБУСА E ДО 1 ЧАСА - няма как да закъснеете толкова.

# 556
Здравейте, момичета.

Може ли да ми помогнете. Ще летим за Барселона с Wizz на 3 април и ще кацнем по разписание на терминал 2 в 22,20ч. Закупила съм си билети за Аеробуса до пл. Каталуния, но ме притеснява късния полет и възможно закъснение.

Искам да попитам имате ли представа в случай, че изпуснем последния автобус, има ли друг вариант за придвижване освен такси. Чух, че имало и нощни автобуси. Има ли такива от летището до пл. Каталуния?

автобус N16
Хм, ние летим на 30 март и кацаме на терминал 1!? newsm78 Дали нещо не съм разбрала правилно - знаете ли къде кацат Уиз!?

# 557
  • Milano

Хм, ние летим на 30 март и кацаме на терминал 1!? newsm78 Дали нещо не съм разбрала правилно - знаете ли къде кацат Уиз!?

На Т2 кацат (не си разбрала правилно Laughing), на Т1 в София.
Можеш веднага да провериш на сайта на Уиз или на билета си.

# 558

На Т2 кацат (не си разбрала правилно Laughing), на Т1 в София.
Можеш веднага да провериш на сайта на Уиз или на билета си.

E не - много съм зле! ooooh! Точно от сайта на Уиз бях останала с такова впечатление - какво съм гледала не знам! Crazy Даже карти  на терминал 1 и разписание и маршрут на автобус 17 си бях разпечатала.................. Joy

# 559
По повод фламенкото-бяхме в Tablao de Carmen-практически е ресторант с представление,така,че те водят на маса,съобразно менюто,което си избрал.Останахме възхитени,и то при положение,че бях ходила преди 4-5години на служебна екскурзия,в която беше включено посещение там.Знаех какво да очаквам и пак много ми хареса.А семейството ми и приятелите останаха поразени.

# 560
Здравейте, гледам тези два варианта за карти с различни отстъпки + безплатен градски транспорт. Може ли да ми кажете коя е по-добра като вариант и заслужават ли си?
http://www.barcelonacard.org/ или https://www.barcelonabusturistic.cat/en/home Второто до колкото разбирам е тип Hop On Off автобус.

# 561
Според мен не си заслужават.За Барселона най-удобни са картите за 10 пътувания. Ние със съпруга ми за 3 дена в Барселона употребихме 3 карнета Т10 за 30 евро двамата. После почивахме в Пинеда де Мар и не ни трябваха билети. От Т10 ни бяха останали и за придвижване с ренфето до летището,

# 562
За мен също барселонакард не си заслужава-отстъпките за забележителности са минимални,по-добре е Т10.В Рим съм ползвала такава и беше много изгодно,но в Барселона не е.На Хоп бусовете според мен-задължително,и то за 2 дни,разликата не е голяма.

# 563
Благодаря ви. И аз в крайна сметка се отказах. Хотелът ни ще бъде на пешеходно разстояние от центъра и Саграда Фамилия, така че за там няма да имаме нужда от градски транспорт. Понеже ще сме само за 3 дни мисля да ги разделя така: един ден за СФ + парка Гюел с карта за двете, един ден за Montjuïc и един ден за централната част.

# 564
Цял ден за Монтжуик...много ми се струва.Може от там да вземете лифта до плажа на Барселонета и да се разходите и там.А на сутринта преди това може да отидете в Каза Батийо.От там с хоп буса-на Монтжуик

# 565
Тогава ще трябва да добавя още нещо в програмата. Аз се чудя между Монтжуик и хълма на Expiatori del Sagrat Cor. Няма да имаме време и за двата. Вие какво бихте избрали?
Каза Батийо заслужава ли си 20Е вход? Много ми харесва на снимки, но тази цена.

# 566
Заслужава си,определено.Рядко се попада на такова странно място.Да не говорим,че е един от символите на Барселона.Общо взето,там всички входове са скъпи.20 евро за нищо ги нямат.20-аквариума,23-стадиона....

# 567
Момичета  преди два дена се върнах от Барселона , преди това доста следях темата , та реших сега и аз да напиша нещо. Първо , ако се чудите дали да ходите определено си заслужава , страхотен град  Simple Smile
Моят съвет е задължително да посетите връх Тибидабо , парка на Гауди , да се разходите по ул Грация , парк Ситадела  и разбира се известния пазар на който може да си купите какви ли не неща за хапване. Пътувах с wizz air  и полета е доста неудобен понеже пристигате вечерта и е малко кофти по тъмно да се ориентираш към хотела а на връщане кацате през ноща в София ,а пък  и разликата в цените вече не е много голяма.....
Пригответе повече парички за входове, защото са доста скъпи... за ядене може да изкарате с по малко , понеже на много места предлагат паеля и  салата за 10 евро , което да дваме човека  е достатъчно Simple Smile

# 568
Сега се сещам , че беше малко тъпо от моя страна да се оплавам от времето на полета след трагедията със самолетаот вчера Sad

# 569
 Здравейте,
може ли да ми препоръчате хотел близко до плажа -с две деца сме и ако може на сносна цена.
Планирам пътуване към октомври.Реших че там е най-удачно за локация на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт