БАРСЕЛОНА - тема 5

• 92 450
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Правилно ли съм разбрала, че мола, който е до Колумб ( част от него е в мотето) е по-различен от обикновените. Аз не видях нищо различно. Мол като мол. Не съм си губила времето там. Но не съм и пазарувала. Така или иначе вече всичко може да се купи през нет-а. За Аквариума колко време да отделя? 1-2 часа. Зависи колко ще се застояваш.

# 151
Вечер такси от летището до града е около 20-25 евро.
Мола Maremagnum  ако за него става въпрос е много смотан ,аквариума и той не е кой знае какво аз съжалих че влязах.За шопинг El Corte Ingles :най -оригинални и икономични сувенири от там си купих.Заведенията по рамблата са клопки за туриста със замразени манджи.

Поправих името на мола че го преименувах

Понеже фирмата за която работя има филиал в Барселона често ходя и колегите там ме водят на  тапас но те изобщо не стъпват на рамблата която е само за туристите.местните са над плаца каталуня и денем и вечер.само не им свикнах че обядват в 16 и вечерят след 22 часа.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 18:22 от азиа_asia

# 152
  • Milano
Съгласна с Азия за Maremagnum.

Малък и с обикновени марки.

Люба, за това което ти харесваш определено големия Ел Корте Инглес на пл. Каталуния.

# 153
  • sofia
Нещо бях разбрала, че мола е във водата и все едно влизаш в морето, имало като аквариум.
Иначе Корт инглез ги харесвам много, но този път няма да имам време за пазаруване. Имам 3 часа в града и ще се отдам на Аквариума или двореца с фонтаните.
Много ви благодаря, момичета

# 154
  • Milano
http://www.maremagnum.es/

Ето го.

Гледката е хубава за един обяд там, храната също беше вкусна.

# 155
  • sofia
Реджина  Hug

# 156
Нещо бях разбрала, че мола е във водата и все едно влизаш в морето, имало като аквариум.
Иначе Корт инглез ги харесвам много, но този път няма да имам време за пазаруване. Имам 3 часа в града и ще се отдам на Аквариума или двореца с фонтаните.
Много ви благодаря, момичета
Люба аквариума не струва ако никога не си виждала бива ,но аз съм била на няколко места и тоя е най-посредствения..Единствено лунната риба видях с интерес.Не си заслужава нито парите нито времето.
Двореца е много красив има и елеватори покрай едните фонтани,а вътре е музей.Ако имаш време гледката от кулите на Саграда е уникалнааа.

# 157
  • sofia
Саграда я отметнах миналия път.
А що се отнася до аквариума сме на вълна акули с мъжа ми(следващите спирки на кораба са в Бразилия и си имаме закачка), та той иска да плува с акули в аквариума и виждам, че го предлагат като опция.

Благодаря ви за мненията и препоръките.
Остава да реша акули или замък.  Hug

А замъка е лесно достъпен от площад Испания, нали така(съвсем близко до метрото)

# 158
Да съвсем близо..Плуването с акули е в определени часове и дни с резервации и ние като бяхме нямаше.

# 159
Пък и винаги може да показвате снимка на друг, въобще не си личи в аквариума  Joy
това в реда на шегата

# 160
  • sofia
хахаха шегата е готина, тъкмо викаш 100Е да спестим

# 161
  • софия
На нас, пък, Аквариума ни хареса и не беше загубено време/пари. Повече от лондонския.

# 162
Е,вие сега много ме изненадахте с тези негативни мнения за барселонския аквариум,а в предишните теми,които прилежно изчетох повече преобладаваха позитивните и препоръките и аз съм го планирала.Предвид обаче,че след това ще посетим Валенсия и Океанографик,който вече съм чела,че повече си заслужава,взех да се замислям дали изобщо да не елиминирам барселонския от програмата за сметка на нещо друго. Thinking .

# 163
И аз мисля, че аквариума си струва, ако не си посещавал друг такъв. А пък този във Валенсия е "вързан" с шоуто на делфините - то е супер, и аз го препоръчвам.
Що се отнася до музея в двореца, не бих казала, че е нещо впечатляващо. Изкачването до него с ескалаторите, гледката отгоре, те са хубава емоция. Я се пошляйте из прекрасните улици и изхарчете 100 -те евро за хапване  Wink

# 164
  • Milano
Е,вие сега много ме изненадахте с тези негативни мнения за барселонския аквариум,а в предишните теми,които прилежно изчетох повече преобладаваха позитивните и препоръките и аз съм го планирала.Предвид обаче,че след това ще посетим Валенсия и Океанографик,който вече съм чела,че повече си заслужава,взех да се замислям дали изобщо да не елиминирам барселонския от програмата за сметка на нещо друго. Thinking .

Ауу, прекрасна архитектура е това. Много ми харесва.

За кой дворец говорите?

Я се пошляйте из прекрасните улици и изхарчете 100 -те евро за хапване  Wink

Много добър съвет. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт