БАРСЕЛОНА - тема 5

• 92 489
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
  • Milano
Сега като споменахте Ренфе-то и Passeig de Gracia да питам приключи ли ремонта (трябваше през март да свърши) там и може ли директно да си продължиш към линиите на метрото или още се излиза?

Влаковете от летището са на половин час, не през 5 мин.

Цлете, кой ресторант ми беше препоръчала предният път Can majo ли беше?

# 181
Подкрепям за удобството и икономичността на придвижването с влак. Часовете на тръгване след 21 ч. са: 21:08; 21:38 и т.н. До Passeig de Gracia R2 е директен, а до Placa de Catalunya се слиза на Barcelona-Sants и с R1/R3/R4 за 4 минути си там.
nanq, прецени сама къде е по-удачно да слезете, в зависимост от това коя спирка ви е по-близка до хотела.

# 182

Да, но Мимии каза, че бил затворен и то в 19ч.  newsm78 Погледни на сайта дали не пише нещо.

# 183
  • Пловдив
хотелът е този
http://www.booking.com/hotel/es/hostal-benidorm.bg.html?aid=3976 … q_children=0&
Ще разгледам на сега къде спира влака.
Много Ви благодаря за отговорите!   bouquet

# 184
  • Milano

Да, но Мимии каза, че бил затворен и то в 19ч.  newsm78 Погледни на сайта дали не пише нещо.

Aмии...нормално, като отварят в 20ч. Laughing
Не сме ли я информирали, че в Испания се хранят по-късно?

# 185
Усетих, че си чешете езиците с мен.  hahaha
Никакви макарони за вас...само миди!!!  Joy
Знам аз, че вечерят късно, но...била съм огладняла по-рано.  Embarassed

# 186
Ти пък що дириш тука, я марш на Шанз Елизе! Grinning
И макарони, и макарони!

Ние на обяд, верно късен обяд , бяхме, но лятото. Ох, огладнях! Изчезвам.

# 187
След малко имам важна работа и се нуждая от презареждане.  hahaha
А по въпросната улица минавам вечерно, също както всеки ден в Барселона завършвам по Рамблата.

# 188
  • SF
Аз все си мисля, че е по-добре, защото е по-близо да слязат на Passeig de Gracia. Sants e много по-близо до площад Испания, отколкото до Каталуня.

# 189
Ако  е с влака, наистина е по-добре до  Passeig de Gracia. От там с L3 зелената линия до Liceu. Само дали е свършил ремонта на Песеч де Грасия  newsm78. Доста се обикаля по стълбите и входовете иначе.

# 190
  • SF
Пътят пеша наистина е 10 минути. Никакви линии не бих ползвала. Ако сте с куфари на колелца, спускате се надолу по  булеварда до площад Каталуня и оттам още малко надолу по Ла Рамбла.
Аз бях лятото и горе течеше ремонт, но имаше по тротоарите широко място за преминаване.

# 191
  • София
Здравейте, аз планирам посещение следващата година, но освен Wizzair и bulgaria air има ли други авиокомпании които летят  от софия. Разписанието на wizzair нещо не ми харесва защото полетите са по скоро нощни.

# 192
  • Барселона
Здравейте, аз планирам посещение следващата година, но освен Wizzair и bulgaria air има ли други авиокомпании които летят  от софия. Разписанието на wizzair нещо не ми харесва защото полетите са по скоро нощни.
През лятото Vueling пускат полети София-Барселона  Wink Другият вариант е с прекачване, но часовете не са малко...

# 193
  • Пловдив
Здравейте, ние се завърнахме  Simple Smile Беше прекрасно! От летището се придвижихме с Ренфе, както ме посъветвахте. За четири дни не успяхме да разгледаме всичко, но се надявам пак да отидем. Simple Smile

# 194
Включвам се да ви следя. Ще празнуваме там Нова година. Трябва да си направя машрути с ваша помощ

Общи условия

Активация на акаунт