Second Wife

• 5 212
  • 47
  •   1
Отговори
  • София
Колеги-съфорумци, шокирана съм  Shocked Идея си нямам какво съм сърчвала, та умната таргетирана реклама на бг-мама цял ден ми показва реклами за Second Wife, показващи щастливи жени със забрадки, които се радват и се смеят весело. Изобщо не смея да ги кликна, че не ми се и мисли как ще ме таргетира после машината.
От служебен компютър съм (пак добре, че не е у нас!) и се чудя дали от някое тукашно ИП някой не си търси втора съпруга, просто съм в потрес, цял ден ги гледам тия веселячки.
Не знам и аз за какво точно е темата, исках да изохкам и да видя дали само за мен и моят съпруг е преценила бг-мама, че имаме нужда от втора съпруга, или има и други на пангара.
Другото, което си мисля е -обожемой, така ли се случват нещата в 'онзи' свят  Confused Изобщо, много ме потискат днес тези спотове и само гадни мисли ми навяват.

# 1
Ти пък къде ги намираш тия работи?  newsm78
На мен ми излиза само: Как и къде да си намеря съпруга? аранжирано с Богородица с младенеца.  Grinning

# 2
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък ми предлагат чехкинчета, ей сега отстрани една Терезка ме гледа с влажен поглед Laughing

# 3
На мен не ми излизат подобни неща Shocked Недей да го отваряш.
П.С. - сега видях, на мене ми излизат само туристически агенции.

# 4
Ако става въпрос за рекламите на Гугъл във форума, те се показват в зависимост от това какви сайтове сте посещавали в последно време. Нищо случайно няма.

Макар според мен да им е тъп алгоритма, защото ако съм отворила един сайт, то после ми показва реклама за същия, все едно не го знам, вместо да ми покаже подобни на него и да ме заинтересува. Аз например виждам реклами на eMag и Vivacom в момента, втори и трети жени не ми се явяват  Laughing

# 5
При мен изборът е очевидно зависим от локацията ми на картата. Предлаганите сайтове не са от типа, който посещавам, единственото общо между всички е, че са чешки. Нито ми трябват безплатни обаждания, нито парфюми, нито к.рви от сайтове за запознанства, нито бебешки принадлежности.

# 6
  • София
бърди, изкуственият интелект веднага се е усетил какво ти се върти в главата.  Wink

# 7
  • n/a
Че е изкуствен - изкуствен е, но дали е точно интелект?  Wink

# 8
Не знам, ама дали ако се обадя на Зузи, ще спре да ми се мотае на една трета екран Laughing?

# 9
  • n/a
Пробвай. Никой изкуствен
не може да предвиди как-
во ще последва.  Mr. Green

# 10
Така си е Mr. Green

# 11
  • out of space
Изобщо не разбирам за какво говорите!  Shocked

# 12
Изобщо не разбирам за какво говорите!  Shocked
Вероятно имаш adblock. Аз също не виждам въпросните реклами.

# 13
  • out of space
Къде са? Дали не са под темите, а по средата е "още от клюкарник"? Виждам понякога някакъв фон, но изобщо не съм чела какво се рекламира...

# 14
На мене пък постоянно ми се предлагат приятелки за пътуване. Не знам какво точно означава това, но струва 59 евро.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт