А съобразявате ли се със съседите ви?

• 26 163
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
  • София
...... Един дол дренки сте се събрали. Laughing .....

Това, че си позволявам да правя секс с мъжа ми (ау, че срам) не значи, че може да ме сравняваш с хора, които смятат, че е допустимо да си изхвърлиш боклука пред вратата.
Добре бе хора, вие като правите секс с мъжете ви, никакви ли звуци не издавате? Rolling Eyes
Оправдания в стил "Ти па си много убав" винаги са ме изумявали. Всеки човек е отговорен за СВОЕТО поведение. И ако го счита достатъчно приемливо и непречещо на околните, да изисква същото. Иначе хората си живеят сред боклуци и крясъци щото са един дол дренки.
"Хора сме" за мен е ок единствено що се отнася до малки деца, там наистина няма какво да се направи, а и отминава бързо.

# 181
  • Най-красивата страна
Съобразявам се със съседите ,както и те с нас.Но при нас си важат старите правила-тишина от 14до 16 ч и след 22.Дори и детето сме научили, че не трябва да бяга вкъщи.Когато имаме гости сме тихи,не правим големи купони.Когато правим ремонт също се съобразяваме.
Просто хората около нас са свестни и всички искаме да има ред и спокойствие.Повечето са млади семейства с деца.

# 182

Дай да не се любим, нали....
Пък и то да не е 24/7!

a, за вас не знам, ако искате се любете, хахаха, ако искате не
сами си казвате първо, ми викаме и ни тропат по стената (образно, не търсете цитати кой го е казал така, защото никой не го е казал точно така, но това се имаше предвид), после питате що така, и като ви се отговори-ми шумното пречи (на неучастващите в секса, и това е нормално, ненормално би било да застанат да ви аплодират от страни, все пак не практикуваме всички групов секс с целия блок), затова, започвате пък да се сърдите как така пречи.

# 183
Можете ли да предложите хубав метод за отмъщение на шумни съседи? Simple Smile Но нека да е прилични граници Simple Smile

# 184
  • София
Просто говорете с тях. Отмъщението по никакъв начин не е решение, според мен  Peace
И ние патехме от един безобразник - всяка вечер точно в 22.30 се почваше... Явно тогава се прибираше от работа, знам ли. Е, веднъж говорихме - не стана, втори път говорихме - не стана, на третия път се разбра.

Всяка вечер ли е?

# 185
Можете ли да предложите хубав метод за отмъщение на шумни съседи? Simple Smile Но нека да е прилични граници Simple Smile
хеви метъл сутрин рано, volume -то на max

# 186

hahaha
Абе не при всички би работило това. Ако ми пуснеш на мен хеви метър и то сутрин, хващам си въжето и почвам да скачам - много надъхващо действа и става чудна тренировка. Та не знам кой ще е по-потърпевш  hahaha

# 187
  • Ямбол
А другите съседи какво са виновни, че някой малоумен е решил да си отмъщава на друг малоумен. Това е абсолютно глупаво - да слизаш на нивото на простаците.

# 188
  • София
Дали ще пуснеш хеви метъл, класическа музика, чалга или телевизора на макс, за мен си е същата простотия. Не знам защо точно хеви метъла е обвит в такъв ореол на изисканост, честно.

# 189
Съседи простаци нямам, все сме свестни хора.
Та не се е налагало да пускам каквато и да е музика.
Покрай сухото гори и мокрото, Лиляна.

# 190
  • София
А другите съседи какво са виновни, че някой малоумен е решил да си отмъщава на друг малоумен. Това е абсолютно глупаво - да слизаш на нивото на простаците.
Абсолютно! Ако нещо не е ок се прави забележка, ако има основание се вика полиция, но цял блок или вход да се озвучава от шумни и отмъщаващи... Прекалено е!

# 191
  • София
Абсолютно! Ако нещо не е ок се прави забележка, ако има основание се вика полиция, но цял блок или вход да се озвучава от шумни и отмъщаващи... Прекалено е!
Имам едни съседи, които ВСЕКИ ДЕН, в часовете от около 11, до към 14 без нещо и после след 16 доооо... може да продължи и 5-6 часа, озвучават блока. Като казвам "озвучават" имам предвид, че стените се тресат, а всичко кънти от вибрациите. То не е чалга, то не е Веселин Маринов, то не е очи чёрные, то не е батальона се строява... Винаги е в часовете, които по закон не са забранени. Но е всеки ден - няма делник, няма празник.
Това е тормоз!
Няма кой да помогне.
Полицията е безсилна.
Молихме ги. Карахме им се. Чукаме, тропаме - ние, други съседи. Нищо не помага. Не им дреме.
В момента също кънти.
Какъв е изводът? Че ние всички тормозени малоумници, не можем да направим нищо срещу тези малоумници и трябва да търпим докрай?

# 192
Мощна аудио система плюс това:

https://www.youtube.com/watch?v=mW56ZWvolmU

Няма прилични граници когато става въпрос за отмъщение Twisted Evil

# 193
  • Gotham City
Ние имаме нова звезда сега, някой съсед си е купил китара и всяка нощ се учи да свири, е честно да ви кажа, след като онази вечер се събудих от уроците му мислех да започна да обикалям входа, да чуя от къде е и в 2 през нощта да вдигам скандали, какво му пречи уроците да са през деня като хората са на работа!!!!

# 194
Спираш тока от главното табло и готово, но все пак като живеете в блок трябва да сте наясно че и от вас се очакват купони . От 2-4 да стоя като монахиня и да правя тихи купони , не става - съобразявам се , не издрвателствам и предупреждавам .

Общи условия

Активация на акаунт