Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 942
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
Sladoledche, личната ми лекарка ми изписа това: http://apteka.framar.bg/30001595/%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D0%B0-9-%D1%81%D0%BD

Понеже гаденето и повръщането ми бяха придружени с кашлица. Взех си го, но още не съм го пробвала.

# 241
А изписа ми и това:
http://apteka.framar.bg/30001522/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BB% … 81-9-%D1%81%D0%BD

То е само за гаденето, но него пък въобще не съм го купувала.

# 242
Нашите близначета са ин витро, някъде назад в темата бях писала.
Не сме казали още на никой, освен на най-близките ни хора - родители, братя и сестри.
Нямам и намерение да казвам, докато не ми проличи, а това вече започва да се случва... Нито един панталон не ми става, май скоро ще ходя да си купя първите дрехи за бременни.
Ако ме попита някой  - няма да отрека. Една колежка ме попита и аз си признах  Peace Но като не ме питат, не казвам  Crossing Arms

# 243
Ние също сме ин витро.Все още не сме казали на никой, само най-близките знаят,защото бяха в час със процедурите...

# 244
Аз не съм изтрещяла новината все още на работа, иска ми се да устискам до следващия преглед и след това да кажа на шефа, но дотогава има още седмици, а и на мен започва да ми личи   Confused Много е рано, но си имах коремче и преди забременяването, та малко му трябваше да почне да изпъква.
Днес цъфнах с една широка рокля и имам чувството че всички в корема ме гледат и се притеснявам...

# 245
  • София
Аз се връщам от преглед. Бебо е пораснал и вече отговаря на 10-та седмица, има си даже мънички краченца и ръчички и мърда, чухме и сърцето пак, лекарката каза че всичко е перфектно. Аз продължавам да карам без симптомна бременност, без почти никакво гадене, болки в гърдите или доспиване. Все си мисля че от стреса ги блокирам. След две седмици сме на ФМ и БХС. Да мине и това и вече мислим да кажем, че даже и родителите ни не знаят   Embarassed

Не съм си отдъхнала все още, много ми е нереално, но бебо си е факт и си е там. Прилича ми на момче    Sunglasses

# 246
  • Бургас
Аз с предната бременност знаех ,че ще е момиче още щом видях двете черти. Казват,че майката усещала. Сега пък имам усещане за момче,та да видим. Ама някакси искам още едно момиче (не,че ще върна и момчето,де)

# 247
Sladoledche, против гадене аз пия Вомитусхил , при прилошаване при пътуване - Кокулин , иначе и аз се чувствам точно като теб!
За бременността не крия, знаят и близките ми и приятелите ми!

# 248
Здравейте и от мен!Леле колко много близнаци!Аз от другата седмица се записвам на ЖК и ще си правя изследванията....дано всичко е наред!  Само да споделя,че голямо ядене му праскам още от сега...от всичко по много и по често си хапвам Simple Smile

# 249
Здравейте, бъдещи мами.И ние вече сме двама, ако съдя по думите на доктора съм с термин април, но сега набързо прочетох няколко странички от темата и ми прави впечатление, че имаше бременност в 7г.с с размери 11.54 мм (приблизително), а на мен ми казаха, че на дата 29.08 съм в 4г.с. и 3 дни и сакчето е 13.3 мм, при което мисля, че нещата не съвпадат.Може ли някоя по-компетентна мама да ми разясни нещата?Благодаря предварително.

# 250

Не съм си отдъхнала все още, много ми е нереално, но бебо си е факт и си е там.

Аз се чувствам по същия начин, още не мога да се зарадвам истински, но от вчера като видяхме как тупти сърчицето по друго ми е, с първата бреенност когато усетих първите  движения .......мен параноята ще си ме гони нон стоп.Този път имам усещане че ще си имаме момиченце, с първата бременност усещанията ми бяха за момче и така си е.

Един майтап да ви кажа, вчера на прегледа доктора показва ето вижте тук как пулсира, а моя мъж (нарочно го пита, понеже знае че доктора е майтапчия)-какво ще е докторе момче или момиче, а доктора - със сини очи ще е.Посмяхме си се.

# 251
  • София
Мария92 едното е размери на емрбиона другото е размери на плодния сак, на теб засега са ти казали размери на плоден сак.Като отидеш в 7ма и ще видите  размерите на ембриона Simple Smile

galka*  Hug това и разказвах на лекарката днес, и тя вика е като почне да го усещаш ще ти е по-спокойно, и аз и викам, тогава ще съм още повече шаш, ще се чудя що рита толкова много/малко. Няма оправия ама важно е бебо да е добре   bouquet

# 252
galka*  Hug това и разказвах на лекарката днес, и тя вика е като почне да го усещаш ще ти е по-спокойно, и аз и викам, тогава ще съм още повече шаш, ще се чудя що рита толкова много/малко. Няма оправия ама важно е бебо да е добре   bouquet

Ами малко по-спокойно е като започне да се усеща бебето, имало е моменти когато примерно съм била повече в движение и не съм го усетила за деня, лягах си по гръб и съм в пълен покой, и чакам да ме погъделичка, тогава се успокоявах. То постоянно има за какво да мисли човек, сега как се развива, как ще се роди, после живот и здраве като се роди, да е здраво, че като е болно не е работа, но това е живота....

# 253
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile

Пращам ви морски поздрави, тук като, че ли гаденето по-леко го усещам Simple Smile
Като почна да пиша и всичко ми отлита от бременният мозък  Crazy

# 254
Здравейте,
От доста време не съм писала, но покрай  син ми нямам никакво време. Сега да се отчета:
миналата седмица ходих на лекар и видяхме пулсиращото сърце, всичко е наред с бебчо. Другата седмица отново съм на преглед. Като ви слушам какви проблеми имате с гърдите направо се чудя как така аз нямам дори най- малките болки или дискомфорт, но може би е защото още кърмя сина си. Иначе от тази седмица започна да ми се гади и стомаха не ми е добре, но знам че ще мине и това.
Много се радвам за всички вас, които ще имате близнаци, но аз честно казано май не бих се справила newsm20.
Желая ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт